muha_sa wrote: ↑12/04/2023 13:15
sumirprimus wrote: ↑12/04/2023 13:05
e neka vas imate domace politicke teme bih embargo sda sebija ne moze spobjec od naseg srnja ni ovde

sta hoete rec nemamo prijatelja eeeeej.
naebali smo nemoj zajebavat?
sta je rjesenje, najruit amere i okrenut se rusiji i kini_? dajte nemojte zaebavat i silovat ono malo zdravog razuma sto nam jeostalo.
Fakat sam te cjenio i volio citat tvoje postove, al poslije ovog..........

mi koji smo na svojoj koži osjetili embargo, osjetili šta znaci kad imaš u sve i jednoj strukturi vlasti petokolonaše koji su sve cinili da ova zemlja nestane sa lica zemlje i dan danas to cine---i ti sad nama pripisuješ da smo protiv zapada a navijamo za ruske agresore

nevjerovatno--al fakat
nije nego pogresno interprtiras ono sto se ovde s vremena na vrijeme namece i naletis na minu ko padobranac. i nism se obraco tebi direktno.
tema je ukrajina, a ne embargo na uvoz oruzja ex yu.naravno da smo mi najvise stradali. naravno da je presudan faktor bio to sto je riec o muslimanima, inevoljksti za pomoci.
no sta je alternativa za bosanske muslimane? pravljenje nove palestine i zaostravanje, radikalizacija, i okretanje ledja maerici i zapadu? nisu nam pomogli nemamo prijatelja, jebga to je zivot a life sucks,.
ovde je crno bijeli sviet, a mi zivimo u sivom. imamo izbor sa zapadom ili protiv njih, zato se i javljaju s vremena na vrijeme sa tom pricom i ovde, kako su ukri agresori, kako su bili protiv nas, i kako treba razmislit orusiji i okrenut se njima. zasto sda navodi na mllin protiv zapada nisu ni meni do kraja jasni. mi izbora nemamo osim u eu i nato zapadom. kome to nije jasno onda jebga. ne vrijedi crtat.
za svoj stav i misljenje se nikom ne izvinjavam takav sam kakav sam. da li me to cini manje patriotom, bosancem, tuzlakm, cojvekm sta vec nije me iskerno ni briga.
u svakom slucaju tebi care sve najbolje