Zato sto vise nista ne valja.Login77777 wrote: ↑11/04/2023 23:38Pa vise je igraca otislo van lige nego u Bayern zadnji godina. Ako neko kupuje iz lige zadnji godina to je Dortmund.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zoooka
#38601 Re: UEFA Champions League
- Login77777
#38602 Re: UEFA Champions League
Jedini igrac koji im je valjao iz lige zadnji godina je bio Lewandowski. A i to je bilo prije devet godina.Zoooka wrote: ↑11/04/2023 23:39Zato sto vise nista ne valja.Login77777 wrote: ↑11/04/2023 23:38
Pa vise je igraca otislo van lige nego u Bayern zadnji godina. Ako neko kupuje iz lige zadnji godina to je Dortmund.
-
Zoooka
#38603 Re: UEFA Champions League
Ne znas pozadinu toga sto pricam. Naveo sam jednom da je City igrao bolje i fluidnije bez njega prosle sezone i proslih sezona sto je istina, imali su vise bodova ligi itd da bi se stvorila slika da ga ja pljujem i omalovazavam, nakon toga sam samo nastavio jer mi se nije dalo objasnjavatii. Naravno da ne mislim da je kurac od ovce.BHF_Manijak wrote: ↑11/04/2023 23:39Ma jok, bezze ba igrac.![]()
Nevjerovatno kakve ti stvari lupas mame mi. Hajde oko stvari oko kojih jasno razilazenje postoji, ali 90% svijeta tvrdi da je frajer jebena zvijer i nista se nije kompletnije od Ibrahimovica pojavilo, ali jok doci ce Bosnjo iz jebene balkanske zabiti da prica kako je on kurac od ovce.
Upamecano mi je debelo razocaranje. Kontao sam da je stijena, ali frajer puce k'o kokica i nije mu prvi put u jacim utakmicama. Nikad nece biti svjetska klasa. Steta, a imao je potencijala, ali dzaba - bne kazu dzaba glava je sve!Osmi Socrates wrote: ↑11/04/2023 23:21
Upamecano je pukao pod pritiskom. A oni nisu uspjeli da spriječe taj pritisak.
Sto se Sanea tice, pa neki Arsenal bi mu bio idealac, Newcastle... U Cityu nije mogao zbog glave, iako je pofino Pep od njega isisao, u Chelseau ima milion krila, Liverpool takodjer krilno popunjen. Jedino desno kao zamjena Salahu.
-
Romanija
#38604 Re: UEFA Champions League
Pep je ludak, trebalo mu je tekmi nakon svjetskog da totalno razbuca prijasnje taktike City-ja i krene sa 3-2-2-3, cetiri centarhalfa nazad gdje se Stones ubacuje kao drugi odbrambeni srednjak sa Rodrijem kad su u napadu. I sad kad su Dias i Stones zdravi opet im je odbrana k'o beton, kao kad su uzeli titulu sa 100 boba. Cisto fudbalski uzivanje ih je gledati kako igraju i sa loptom i bez nje, trce i brane se ko tim iz druge lige. Kod Bavaraca jedino sto je Sane griz'o - mozda jer mu se hanuma vratila i UK, pa da se nametne Pepu.
Sutra laganice da uzmemo Real pa jos jedno englesko polufinale, a onda ko zna.
Sutra laganice da uzmemo Real pa jos jedno englesko polufinale, a onda ko zna.
- Student_u_Ostavci
#38605 Re: UEFA Champions League
A klasu Akanjia propustiše. Vidi se da nemaju pojma šta rade za razliku od najjačeg lika u fudbalu Txikia Begiristaina.
- Nepenthe11
#38606 Re: UEFA Champions League
Amar i Musa bi sa ovakvim Cityjem back to back bili european champions.
Samo je Haaland razlika, opet bi ispušili ko i prošlih. "Samo"
- Student_u_Ostavci
#38607 Re: UEFA Champions League
Amar pogotovo. Za Musu nisam siguran.
- Edin H.
#38608 Re: UEFA Champions League
Stoji da bi Amar prekucao Ligu šampiona sa Cityjem, ali kako sada stvari stoje uzima Džeko.
-
LSD
#38609 Re: UEFA Champions League
Fakat nikome nije jasno zašto šeik Mensur plaća 20 miliona godišnje Pepa, kad može plaćati Amara i Musu zajedno u paketu 200 milja godišnje, plus topli obrokNepenthe11 wrote: ↑11/04/2023 23:46 Amar i Musa bi sa ovakvim Cityjem back to back bili european champions.
-
Bazinga1234
#38610 Re: UEFA Champions League
Pa Pep je zaslužan za "ovakav" City.Nepenthe11 wrote: ↑11/04/2023 23:46 Amar i Musa bi sa ovakvim Cityjem back to back bili european champions.
- Nepenthe11
#38611 Re: UEFA Champions League
Kakav, kolko je skrko milijarrdi. Ne možeš na PES-u sastaviti ovakvu ekipu. Da nije Haalanda...Bazinga1234 wrote: ↑12/04/2023 00:11Pa Pep je zaslužan za "ovakav" City.Nepenthe11 wrote: ↑11/04/2023 23:46 Amar i Musa bi sa ovakvim Cityjem back to back bili european champions.
I ko kaže da ih Bayern neće zgromiti u uzvratu, koga to oni ne mogu pobijediti 3, 4 razlike, nije nemoguće
Amar/Musa tandem bi bio konkretniji, okomitiji, ma joga bonito
-
NecuVise
#38612 Re: UEFA Champions League
Ti baš optimističan, a ja se samo nadam da se ne osramotimo
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#38614 Re: UEFA Champions League
Ama zakazala je odbrana i invididualne greske.Osmi Socrates wrote: ↑11/04/2023 23:21 Kakve veze imaju Njemačka i Engleska sa svim ovim? Ne lupajte ni jedni ni drugi. Činjenica je da su večeras zakazali igrači koji su trebali iznijeti Bayern, Kimmich i Goretzka, najviše.
Nakon onakvog drugog gola sjebali se i raspad sistema. Do tada je Citijev gol visio u zraku.
Jbg fudbal je takva igra, ovisi od momenta. Bayern je to, mogu oni ovo stici.
Drugu utakmicu samo malo pogledao. Vidim Dzeko bio ljut kad je izmjenjen (60 i neka minuta). Lukaku usao i dao gol iz penala.
Koliko vidim Benfica imala vise sansi u prvom, Inter u drugom.
- ultima_palabra
#38615 Re: UEFA Champions League
Istina, do drugog gola nije bila neka razlika izmedju timova. Da od one tri Saneove bombe i jednog zicera ne udje nista, a da jedan Rodri zabije onakvu golcinu... ali opet mi je nevjerovatno da se jedan Bayern onako raspadne u zadnjih 20 minuta, mogli su ih ovi ojaditi sa 5, 6 komada.jeza u ledja wrote: ↑12/04/2023 02:21Ama zakazala je odbrana i invididualne greske.Osmi Socrates wrote: ↑11/04/2023 23:21 Kakve veze imaju Njemačka i Engleska sa svim ovim? Ne lupajte ni jedni ni drugi. Činjenica je da su večeras zakazali igrači koji su trebali iznijeti Bayern, Kimmich i Goretzka, najviše.
Nakon onakvog drugog gola sjebali se i raspad sistema. Do tada je Citijev gol visio u zraku.
Jbg fudbal je takva igra, ovisi od momenta. Bayern je to, mogu oni ovo stici.
Drugu utakmicu samo malo pogledao. Vidim Dzeko bio ljut kad je izmjenjen (60 i neka minuta). Lukaku usao i dao gol iz penala.![]()
Koliko vidim Benfica imala vise sansi u prvom, Inter u drugom.
Bayernu fali ta neka klasa u napadu, ova trojica-cetvorica koji su igrali nit smrde nit mirisu... to je trebao biti Mane, ali covjek ne igra vec kod drugog trenera, vjerovatno je onda do njega.
- BarbaDue
-
Osmi Socrates
#38617 Re: UEFA Champions League
Ne kažem ja da je ovaj duel gotov. Dok čovjek diše, nada postoji, pa tako je i sa Bayernom. Nije ovo samo ni do Tuchela, Bayern nije dobro izbalansiran tim da igra protiv ovakvog Citija. Ima tu i Nagelsmannove krivice, zbog takvih stvari je, između ostalog, i dobio otkaz. Zašto si doveo Gravenbercha, recimo, a nisi ni pokazao namjeru da ga uklopiš u tim čitavu sezonu? Čovjek je, po svemu sudeći, veliki talent, i u jednoj Bundesligi je morao dobiti više šansi da pokaže taj talent. Jedan solidan igrač sredine terena im je neophodno trebao u ovoj utakmici. Eto, sad ga ganjaju Arsenal i još neki u Premier Ligi.
Musiala promaši start kod prvog gola, i od tad je krenuo definitivan pad. Uopšte nije jasna uloga Musiale u tom sastavu. Apsolutno bespotreban igrač na toj poziciji.
Drugo, Tuchel je prekršio zlatno pravilo Bayerna. Utakmicu ne počinješ bez Mullera, ako je spreman. Moraš mu naći mjesto.
Ja lično bih počeo Mullera na (lažnoj) devetki, Sanea na desnom, a Manea na lijevom krilu. Mane je uvijek igrao vrhunski protiv Citija.
I u nekoj 4-3-3, bih počeo Gravenbercha pored Kimmicha i Goretzke. Tako bi vjerovatno trebali početi revanš. U odbrani, koliko god izgledalo nevjerovatno, Pavard je bio lošiji od Daviesa. Tako da bih ja počeo Cancela umjesto Pavarda. Ne znam šta bih sa Upamecanom. Nakon ovakve njegove utakmice, moguće su različite reakcije. Imaju li uopšte ikoga da počnu umjesto njega?
Musiala promaši start kod prvog gola, i od tad je krenuo definitivan pad. Uopšte nije jasna uloga Musiale u tom sastavu. Apsolutno bespotreban igrač na toj poziciji.
Drugo, Tuchel je prekršio zlatno pravilo Bayerna. Utakmicu ne počinješ bez Mullera, ako je spreman. Moraš mu naći mjesto.
Ja lično bih počeo Mullera na (lažnoj) devetki, Sanea na desnom, a Manea na lijevom krilu. Mane je uvijek igrao vrhunski protiv Citija.
I u nekoj 4-3-3, bih počeo Gravenbercha pored Kimmicha i Goretzke. Tako bi vjerovatno trebali početi revanš. U odbrani, koliko god izgledalo nevjerovatno, Pavard je bio lošiji od Daviesa. Tako da bih ja počeo Cancela umjesto Pavarda. Ne znam šta bih sa Upamecanom. Nakon ovakve njegove utakmice, moguće su različite reakcije. Imaju li uopšte ikoga da počnu umjesto njega?
Last edited by Osmi Socrates on 12/04/2023 08:09, edited 3 times in total.
-
Osmi Socrates
#38618 Re: UEFA Champions League
I sve ovo zapravo najviše pokazuje koliko je PSG neozbiljan tim. Njih je Bayern pojeo.
- lotPi
#38619 Re: UEFA Champions League
A city je bas ono veliki klub
Daj jos "100000000 milijardi da pokupujem sve sto valja na svijetu klub" je bas ono za pohvaliti
- lotPi
#38620 Re: UEFA Champions League
A ko to fakat upumpava novac u FCB!?jeza u ledja wrote: ↑12/04/2023 02:15Jel ovo neka zajebancija ili sta?
Navijaci kluba koji 10 godina za redom uzima titule, ima para haman ko sve ostale ekipe zajedno u ligi, zamjeraju nekome sto upumpava pare u klub?
Nevjerovatno koliko licemjerje.![]()
- Point.
#38621 Re: UEFA Champions League
Ko je sad Mane a ko Sane, sve mi se pomiješalo.
-
Zoooka
#38622 Re: UEFA Champions League
Nazalost, samo Real moze zaustaviti Citya, a i oni su slabiji nego prosle sezone, doduse i City je, ali ne toliko, a vjerujem da je Guardiola nesto i naucio nakon proslosezonskog chokea. Drugu stranu zrijeba ozbiljno i ne racunam, obzirom da se ni konferencijska liga ne bi postidila.
-
Romanija
#38623 Re: UEFA Champions League
Valjda nisu imali za kraj transparenta da dodaju 'people of Bavaria'jeza u ledja wrote: ↑12/04/2023 02:15Jel ovo neka zajebancija ili sta?
Navijaci kluba koji 10 godina za redom uzima titule, ima para haman ko sve ostale ekipe zajedno u ligi, zamjeraju nekome sto upumpava pare u klub?
Nevjerovatno koliko licemjerje.![]()
- madner
#38624 Re: UEFA Champions League
Ovo je bolilo ali nema sta, City je bio juce odlican.
-
Osmi Socrates
#38625 Re: UEFA Champions League
Lampard nema šta izgubiti u današnjem meču. Na klupi Chelsija neće ostati nakon završetka sezone. Koliko god je to nezahvalna uloga, mora čovjek osjećati i neko olakšanje, i slobodu. Dali su mu da se igra veoma skupim igračkama dva mjeseca. Njegov posao je motiviranje tih igračaka da poginu na terenu danas i za sedam dana. Jer oni imaju šta izgubiti, pa nek' barem poginu.
Fascinantno jeste da nakon potrošenih nekoliko stotina miliona dolara Chelsea nema ni pristojnog golmana ni klasičnu devetku.
Pozitivna vijest je da je Kante spreman, da je Thiago Silva spreman. Nemaš druge nego se osloniti na njihovo iskustvo. Glavni posao je spriječiti golove, pošto ih se nadavati najvjerovatnije nećeš. Kud ćeš bolje od ove dvojice da ti pojačaju šanse za to? I Mount je izgleda spreman, ali sa njim u sastavu ćeš više izgubiti nego dobiti. Neriješeni su mu odnosi u klubu.
Ne znam baš odmah kako bi postava trebala da izgleda, ali moraju zakočiti, zatrolati, prenaseliti sredinu terena. Ako to urade, uradili su lavovski dio posla.
Fascinantno jeste da nakon potrošenih nekoliko stotina miliona dolara Chelsea nema ni pristojnog golmana ni klasičnu devetku.
Pozitivna vijest je da je Kante spreman, da je Thiago Silva spreman. Nemaš druge nego se osloniti na njihovo iskustvo. Glavni posao je spriječiti golove, pošto ih se nadavati najvjerovatnije nećeš. Kud ćeš bolje od ove dvojice da ti pojačaju šanse za to? I Mount je izgleda spreman, ali sa njim u sastavu ćeš više izgubiti nego dobiti. Neriješeni su mu odnosi u klubu.
Ne znam baš odmah kako bi postava trebala da izgleda, ali moraju zakočiti, zatrolati, prenaseliti sredinu terena. Ako to urade, uradili su lavovski dio posla.