Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koji lakirer ima dobar u Zenici, negdje oko Tapasa, u siroj okolici?
Cuo sam da je dobar a nije pretjerano skup.
Znam da Mahdi Alic dobro radi, na putu prema Tetovu, na temi Zenicani spominju Baćija iz Vrace, nama radio Craftera u firmi, izdrzao mjesec prije nego sto je korozija izbila na sve strane i gdje je nije bilo. imas momka u Gracanici, Pivica, on je dobar. Ima ti @EFD22 broj njegov. Za cijene ne znam, iako vozim Opele ne posjecujem lakirere Ima momak iznad Travnicke u Cankarevoj sto je direktoru radio C stub i prednji branik, fino je uradio, mogu ti javit broj sutra ako te zanima.
Ne treba hvala ti, nisam iz Zenice.
Vec kako si naceo temu, da priupitam.
A nek stoji odgovor, mozda nekome bude trebalo u buducnosti pa da moze izguglati.
Peugeot 308 bez dileme, ali ne bih ovog bijelog sa linka. Generalno izbjegavam bijela auta kupovati, jer su uglavnom sluzbena bila
Odluku treba donijeti na osnovu količine izduvnih gasova, tj. koje vozilo manje zagađuje okolinu, ali tog podatka uopšte nema na reklami i podacima o vozilu.
Peugeot 308 bez dileme, ali ne bih ovog bijelog sa linka. Generalno izbjegavam bijela auta kupovati, jer su uglavnom sluzbena bila
Odluku treba donijeti na osnovu količine izduvnih gasova, tj. koje vozilo manje zagađuje okolinu, ali tog podatka uopšte nema na reklami i podacima o vozilu.
drug_profi wrote: ↑30/03/2023 22:58
Antitetanus svake godine. Mora se.
A sto se tice lakirera u Sarajevu. Poslije Željka iz Švrakinog ja ne bih tražio dalje. Ima i ekipa negdje u Bačićima ili tako nešto. Zaboravio sam. Oni rade sa auto salonima i osiguranjima pod kaskom. Vidio sam posao, nema zamjerki.
Znaci Zeljko jos uvjek aktivan?
Imao Zeljko nekad onog zelenog forda eskorta,nesto napucender bio...za nocnih trka
Nekad lakireri nisu farbali komplet vrata radi dvije parnice od 2 cm, a limari su znali uraditi nesto vise od skidanja ostecenog dijela karoserija i montaze neostecenog... Valjda su takvi strucnjaci otisli u Njemacku pa sad imamo ove priucene I moja baba bi mogla ofarbati komplet dio, majstorluk je popraviti ostecenje
drug_profi wrote: ↑30/03/2023 22:58
Antitetanus svake godine. Mora se.
A sto se tice lakirera u Sarajevu. Poslije Željka iz Švrakinog ja ne bih tražio dalje. Ima i ekipa negdje u Bačićima ili tako nešto. Zaboravio sam. Oni rade sa auto salonima i osiguranjima pod kaskom. Vidio sam posao, nema zamjerki.
Znaci Zeljko jos uvjek aktivan?
Imao Zeljko nekad onog zelenog forda eskorta,nesto napucender bio...za nocnih trka
Prije godinu i po je radio. Nisam poslije obilazio.
auto je preutegnut i preispravan,pretegnuta je glava motora i pretegnuti su sarafi na tockovima,mijenjać je ko mljeko kiselo,prozori su elektronićki ,uglavnom top topova domaćinsko auto