Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam koristio pocesto jer je za krace rute u gradu bilo 3-4 KM vise nego autobusom za istu ali sad je ta ista ruta uduplana. Uglavnom sute...gledam i pekari sute a na svim berzama veliki pad cijena zitarica i brasna
Cijene nece dole i to je de facto cinjenica.
Da padnu cijene 50% u odnosu prije povecanja inflacija.
Nisu budale da se odreknu prihoda svi u lancu koji imaju koristi.
Kupci su totalno zapostavljena kategorija i nemas ama bas nikakve zastite potrosaca.
Danas bio u Mercatoru i Bingu. Skupooo. Haos. Nastojao sam samo ono sto je na akcijama da kupujemo.
Mlijeko 2,8 m.m. 1l , domace blago bez cepa , 1,80 KM
Zuti sir K plus Edamer 1 kg 10,95 KM
Totaletni papir Perfex 5,95 KM / 16 kom
A zato su me jaja oderala cak 3,95 KM za 10 kom.
Nema nekih wowww usteda na akcijama iako dobro pazim gdje sta kupujem
znam ja nas ....... odem do prodavnice jutros kad ono sva domaca brasna poskupila i za najmanje pola markice skuplja u odnosu na hrvatsko brasno ili iz srbije,kupuj domace ali u q
Sto je najgore vise nikad nisi siguran koliko je grama u svakoj od ovih milki. Ako se dobro sjećam, odmah iza rata kada su krenule ove velike milke su bile po 500g ili najmanje 400g. Sad ih imaš po 270g, a Dorina je poseban jad od gramaže, raspljeska 220g na dužinu i ti se zaletiš ko veliku si čokoladu uzeo.
Bila je ta od milka od 270g oko 4,5 KM u Merkatoru/Konzumu.
Jucer vidjeh u Bingetu veliki Quattro sladoled od 1650ml kao snižen na 9,95KM. Još piše sorta "Joy", pa baš taj uzmem, rekoh da malo zasladimo poslije iftara.
Na kasi stavim taj sladoled prvi na traku, i priupitam da provjeri pošto je. Veli 11,95. Pošto sam bio s bebom, nije mi se dalo ubjeđivati da mi mora prodati po istaknutoj cijeni, i samo vratim.
Bingo je generalno nešto povoljniji od Konzuna, ali ovaj nemar oko istaknutih cijena je stvarno bezobrazan.
Mogu primjetiti da Bingo i Mercator i Konzum u posljednje vrijeme vise reklamiraju svoje robne marke. Mislim da je razlog dolazak Lidl sa svojim robnim markama pa da do njegovog dolaska kupujemo njihove