HvalaHaris033 wrote: ↑18/03/2023 22:06Ovo jevazi wrote: ↑08/03/2023 06:36
Evo Azurna obala, dogovorit ćemo se za cijenu![]()
https://abnb.me/7YYChN8AYxb![]()
Ima slobodnih termina
Moderator: anex
HvalaHaris033 wrote: ↑18/03/2023 22:06Ovo jevazi wrote: ↑08/03/2023 06:36
Evo Azurna obala, dogovorit ćemo se za cijenu![]()
https://abnb.me/7YYChN8AYxb![]()
Hrana nije skupa u Španiji... upravo sam se vratio iz Valencije. Malo smo se zajebali jer je ovaj vikend Fallas, najveći festival u Valenciji... prepuno je bilo... teško kretanje ali dobro... vrijeme fenomenalno, klopa odlična. Cijene ok. Paella za 2 osobe u fanci restoranu na plaži oko 30€. Pivo 2-4€, kokteli oko 10€, kafa 2€... u Španiji generalno preporučujem velike tržnice. U svakoj ima restoran sa odličnom hranom za normalne paredarius_maximus wrote: ↑18/03/2023 23:15Evo gledam, do Malage bi se moglo za 600-700 otici avionom.
Smjestaj, ovisi koliko se covjek hoce izvaliti, ali moze izmedju 1000 i 1500.
Samo treba skontati hranu i kretanje u/oko Malage i plaža dole.
Rafailovići i Bečići su skoro pa jedna cjelina. Nije loše, povoljniji smještaj a Budva udaljena manje od 5 km....black_noke wrote: ↑18/03/2023 20:54 Je li neko ljetovao u rafailovicima kod budve? Pozitivna ili negativna iskustva?

Do 15/10 .
Isto. Na otocima uvijek nađem neko intimnije mjesto, gdje sam sa svojom ekipom a nekad samo sa ženom. S tim da su do sada cijene uvijek bile pristupačne.
bio. top topova. doduše, nismo bili u Aya Napi, samo obilazili jedan dan. više je za partijanje taj dio. bili smo malo sjevernije, bliže Famagusti. na kupanje najviše bili na plaži u Protarasu.
A HR?
Po ovim nekim ponudama za rani booking, hoteli su nesto minimalno poskupili. Privatni mi je jos nepoznanica, nisam jos slao upite "mojim" provjerenim gazdama
Fakat ne znam đe bi ove godine. Ne daju mi se ekstra pare za ono sto HR nudi, a ne ide mi se ni u TRkonektovan wrote: ↑24/04/2023 23:02Po ovim nekim ponudama za rani booking, hoteli su nesto minimalno poskupili. Privatni mi je jos nepoznanica, nisam jos slao upite "mojim" provjerenim gazdamavidjecemo sta nas ceka. Maloprije sam se vratio iz Podgore, bio kupon povoljno na megabonu..
![]()
Cijene u prodavnicama studenac, plodine...strašne.![]()
Za dvije osobe, mozda bi se covjek i mogao odluciti za TR,...tu bi se i moglo nesto "povoljno" naci ali ko ima djecu, bar po ovim zadnjim cjenovnicima, dobro su poskupili, i meni totalno neisplativi, a i nisu to sad neki bas tako dobri hoteli..._BataZiv_0809 wrote: ↑24/04/2023 23:04Fakat ne znam đe bi ove godine. Ne daju mi se ekstra pare za ono sto HR nudi, a ne ide mi se ni u TRkonektovan wrote: ↑24/04/2023 23:02
Po ovim nekim ponudama za rani booking, hoteli su nesto minimalno poskupili. Privatni mi je jos nepoznanica, nisam jos slao upite "mojim" provjerenim gazdamavidjecemo sta nas ceka. Maloprije sam se vratio iz Podgore, bio kupon povoljno na megabonu..
![]()
Cijene u prodavnicama studenac, plodine...strašne.![]()
![]()