Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Student_u_Ostavci
#87276 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedini botovi ovdje su oni koji su mjesecima trubili o 'novom Dodiku sa kojim se može pregovarati'.
- Login77777
#87277 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo je lokacija Baketa poznata „u slucaju da se imalo zakuha“…Prpa.ba wrote: ↑16/03/2023 19:52Izvini prijatelju, ovdje sam se dobro nasmijao iako je tema ozbiljna.Pokusao zamisliti scenu, Forto bjezi nazad u novinare i panicno zove ambasadu da ga izvuce, Dinokio objavljuje fejsbuk statuse sa nepoznate lokacije, Trenerko u "slucajni prolaznik" fazonu...
Ukratko, Trojanci u slucaju da se imalo zakuha:
![]()
- Prpa.ba
#87278 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bitno je da su tvoji prvaci izuzetnim podanistvom rezervisali prva sjedista na USAF avionima kad bude evakuacija... 
-
mishic
#87279 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"Sastanak Milanovića i Cvijanović: Nijedna država ne bi trebala silom u NATO"
A silom je sve ono što Milanović i Dodik ne žele dok im Putler ne odobri...
A silom je sve ono što Milanović i Dodik ne žele dok im Putler ne odobri...
- tramvajtrojka
#87280 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne brini se jer si bio nas tebi cemo srediti poseban popust za naftu i humanitarnu da ne bude da si izasao samo sa cvajom kao beg budnjo
ljudi smo dogovoriti cemo se
-
sajber87
#87281 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mogao je i dodikov drago puzigaca za razliku od zlatnog ljiljana slavise sucura zar ne sda df sijamci
Last edited by sajber87 on 16/03/2023 20:21, edited 1 time in total.
- rida1976
#87282 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Изда нас Ефендић у ТК 
-
saale
#87283 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Login77777
- Prpa.ba
#87285 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja sam Kadirovac, mi docekujemo Aeroflot..
-
made_in_sarajevo
#87286 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znaci pitas borce jesi ikoga iz sda za 4 godine vidio i svi ramena sljezu, ali zato ce osmorka da bjezi dok sda ratuje
onai nije iz trezora izasao 4 godine ali je on heroj, a heroina po zagrebu i turskoj guzeljala.
Ali dobro nije vam lako mora se priznati. Formirana vlada rekordno, budzet na korak usvajanja nakon koliko, 8 godina? Povecane plate drzavnom nivou pa administracija da makar dobije 130km povecanje plate, valjat ce im pravo. Isto ovako se i bakir brino za tu istu administraciju.
Dakle sda brani drzavu? Dobro kad se zapuca da vidimo gdje ce bakir, zahiragic, sebij, prpa, student i ostali sda velikani biti, a gdje osmorka i mrski konakovic koji laze da je bio u armiji pajel
Ali dobro nije vam lako mora se priznati. Formirana vlada rekordno, budzet na korak usvajanja nakon koliko, 8 godina? Povecane plate drzavnom nivou pa administracija da makar dobije 130km povecanje plate, valjat ce im pravo. Isto ovako se i bakir brino za tu istu administraciju.
Dakle sda brani drzavu? Dobro kad se zapuca da vidimo gdje ce bakir, zahiragic, sebij, prpa, student i ostali sda velikani biti, a gdje osmorka i mrski konakovic koji laze da je bio u armiji pajel
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#87287 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Re-izabran. Je li treba da kopam po arhivi streljackog kluba, samo da bi ne bi opravdavao "iznenadnu zabrinutost" za sve nas?plavi_E wrote: ↑16/03/2023 11:06 @laserShow
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /230310155
Tekst je od 10.03.2023. i tamo pise:
Naime, na nedavnoj izbornoj skupštini Streljačkog saveza RS-a izabrano je novo rukovodstvo koje će na čelu biti do 2027. godine.
I tu ne bi bilo ništa neobično ni čudno da članovi skupštine nisu za predsjednika Upravnog odbora jednoglasno izabrali haškog osuđenika Ljubomira Borovčanina.
Neki portali prenose da je skupstina bila 19.12.2022
Neko ovdje laze u stilu velikosrba ili ti ili Klix portal.
Stavio sam ti link iz 2018 godine i ti opet spominjes kiks. Sto je kiks sada objavio a ne sada, zato sto im nije islo u prilog. Zasto? Boli me kita, samo sam reagovao na tebe i slicne, koji sada upirete prstom i pitam gdje ste bili 5 godina?
Lako je iz Sarajeva pricati kako treba u manjem blentitetu raditi, a ne znaju se ni osnovne stvari, kao da je frajko vec 5 godina na toj duznosti. Sramota.
Wow, cestitam ti. Da bi opravdao svoje neznanje, ti koristis velikosrbovanje i sta vec ne. Edukuj se covjece, nemoj biti poltron.Neko ovdje laze u stilu velikosrba
- tramvajtrojka
#87288 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
laserShow wrote: ↑16/03/2023 21:39Re-izabran. Je li treba da kopam po arhivi streljackog kluba, samo da bi ne bi opravdavao "iznenadnu zabrinutost" za sve nas?plavi_E wrote: ↑16/03/2023 11:06 @laserShow
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /230310155
Tekst je od 10.03.2023. i tamo pise:
Naime, na nedavnoj izbornoj skupštini Streljačkog saveza RS-a izabrano je novo rukovodstvo koje će na čelu biti do 2027. godine.
I tu ne bi bilo ništa neobično ni čudno da članovi skupštine nisu za predsjednika Upravnog odbora jednoglasno izabrali haškog osuđenika Ljubomira Borovčanina.
Neki portali prenose da je skupstina bila 19.12.2022
Neko ovdje laze u stilu velikosrba ili ti ili Klix portal.
Stavio sam ti link iz 2018 godine i ti opet spominjes kiks. Sto je kiks sada objavio a ne sada, zato sto im nije islo u prilog. Zasto? Boli me kita, samo sam reagovao na tebe i slicne, koji sada upirete prstom i pitam gdje ste bili 5 godina?
Lako je iz Sarajeva pricati kako treba u manjem blentitetu raditi, a ne znaju se ni osnovne stvari, kao da je frajko vec 5 godina na toj duznosti. Sramota.
Wow, cestitam ti. Da bi opravdao svoje neznanje, ti koristis velikosrbovanje i sta vec ne. Edukuj se covjece, nemoj biti poltron.Neko ovdje laze u stilu velikosrba

Lik je izabran prvi put 2018 nakon izmjene statuta evo te odluke i datuma i njegovog imena kao novog sekretara ovo sto te napadaju to je vec klasika
- Login77777
#87289 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@Point. jel i ovo neki profil koji je bilo ko mogao napraviti ili profil SDA clana?
-
Nikola Testa
#87290 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Razumijem borbu za vlast i sve sto ona nosi, al ne mogu da prihvatim da je ok pristati na hdzovog kandidata za sudiju ustavnog suda i to u instituciji gdje ih je lako zaobići, suicidalan potez. sda je radila identicno i znamo gdje nas je to dovelo, zasto to ponoviti
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#87291 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Puno hvala sto si nasao tu odluku. Ja nisam imao vremena, a "nase" samo treba tuci istinom i ne dostupati ni milimetra.tramvajtrojka wrote: ↑16/03/2023 21:45 Lik je izabran prvi put 2018 nakon izmjene statuta evo te odluke i datuma i njegovog imena kao novog sekretara ovo sto te napadaju to je vec klasika
Ono se naslo nakon pet godina zabrinuto pitati, sto imenovase. I uz sve to pozivati VP da ga smijeni...Pa nismo svi nesposobni i poltroni.
- Prpa.ba
#87292 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trojancima je sve OK dokle god je kontra SDA.Nikola Testa wrote: ↑16/03/2023 21:48 Razumijem borbu za vlast i sve sto ona nosi, al ne mogu da prihvatim da je ok pristati na hdzovog kandidata za sudiju ustavnog suda i to u instituciji gdje ih je lako zaobići, suicidalan potez. sda je radila identicno i znamo gdje nas je to dovelo, zasto to ponoviti
Posto trenutno SDA ide kontra dezintegracionih procesa, Trojanci i njihova forumska svita jedva cekaju i likuju na potezima koji vode dezintegraciji drzave.
Onda ce vikati da nisu bili svjesni posljedica onoga sto rade, a i da su bili svjesni, nije bilo drugog ishoda jer SDA nije odradila bolji posao prije.
- Student_u_Ostavci
#87293 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jok, Forto će vas branitimade_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2023 21:37 Znaci pitas borce jesi ikoga iz sda za 4 godine vidio i svi ramena sljezu, ali zato ce osmorka da bjezi dok sda ratujeonai nije iz trezora izasao 4 godine ali je on heroj, a heroina po zagrebu i turskoj guzeljala.
-
A_A_AKCIJA
#87294 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ali fakat, ono kada totalno fuliš sa pljuvanjem, pa pogodiš sebe.made_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2023 21:37 Znaci pitas borce jesi ikoga iz sda za 4 godine vidio i svi ramena sljezu, ali zato ce osmorka da bjezi dok sda ratujeonai nije iz trezora izasao 4 godine ali je on heroj, a heroina po zagrebu i turskoj guzeljala.
Ahmed Sejdić, Samir Petrović, Kemo Ademović, i još čitava armija dokazanih boraca u NiP-u i neko ih proziva iz pozicije Sebije, Bakira, Ajnadžića, Lende...
Mislim, fakat, budite kreativniji, znam da je vuna, ali se makar potrudite.
- Prpa.ba
#87295 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Propao je i Ademovic otkako je sebi dozvolio da postane pijun u rukama SNSD-a i HDZ-a. Steta casne karijere i respekta koji je do ove godine uzivao medju svima.
-
A_A_AKCIJA
#87296 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma šta stavljate ove anonimne, khm, profile sa Twitera, to neki ekstremi, nebitni...Login77777 wrote: ↑16/03/2023 21:46
@Point. jel i ovo neki profil koji je bilo ko mogao napraviti ili profil SDA clana?
Eto, kod a je Salko neki bitan lik. Spominjete ga ko da je najmanje predsjednik GO SDA Tuzla, Predsjednik kadrovske komisije SDA Tuzla ili Predsjednik mladih, u najmanju ruku...
-
made_in_sarajevo
#87297 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako sda nije pijun, kako sda nije prodala drzavu milion puta za vlast, kako sda nije trgovala pozicijama da bi se sebija cuvala npr. I cuj prpe sda radi za drzavu
Fadil novalic
Malinar iz srebrenice
Solak
Sebija
Asim
Zukic
Glumac
Zahiragic
Bakir
Dia narkoman kapidzic
Caco odjednom heroj
Sve istinski.borci za drzavu i heroji iz rata
Divjak je cetnik ali je bakir heroj koji ce nas braniti u 70 godini, ali je zato u 40im cistio prasinu u trezoru

Naprimjer heroj novalic,malinar i solak nemaju pojma za sta su krivi za respiratore tacnije ventilatore. Nema veze sto je struka rekla da je to za kombija samo, a ne bolnice, nema veze sto crno na bijelo ima koliko stvarno kostaju, a ni blizu 10 miliona nisu, nema veze sto u istom periodu undp nabavlja dregera za dalekooooooo manju cijenu od njihov 100.000 po komadu. Bas evo i ja se pitam sto napadaju nase heroje
Salko izvedite ljude na ulicu sta vise cekate, prijetite od izbora pa hajde. Hajde vise jadovi fasisticki, da vidimo koga je vise nas normalnih ili vas fasista. Ja ipak sam ubjedjen da je nas normalnih vise, dakle svi kontra sda koji su
Fadil novalic
Malinar iz srebrenice
Solak
Sebija
Asim
Zukic
Glumac
Zahiragic
Bakir
Dia narkoman kapidzic
Caco odjednom heroj
Sve istinski.borci za drzavu i heroji iz rata
Divjak je cetnik ali je bakir heroj koji ce nas braniti u 70 godini, ali je zato u 40im cistio prasinu u trezoru
Naprimjer heroj novalic,malinar i solak nemaju pojma za sta su krivi za respiratore tacnije ventilatore. Nema veze sto je struka rekla da je to za kombija samo, a ne bolnice, nema veze sto crno na bijelo ima koliko stvarno kostaju, a ni blizu 10 miliona nisu, nema veze sto u istom periodu undp nabavlja dregera za dalekooooooo manju cijenu od njihov 100.000 po komadu. Bas evo i ja se pitam sto napadaju nase heroje
Salko izvedite ljude na ulicu sta vise cekate, prijetite od izbora pa hajde. Hajde vise jadovi fasisticki, da vidimo koga je vise nas normalnih ili vas fasista. Ja ipak sam ubjedjen da je nas normalnih vise, dakle svi kontra sda koji su
Last edited by made_in_sarajevo on 16/03/2023 22:08, edited 1 time in total.
- Student_u_Ostavci
#87298 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima vas 3x više, realno

-
made_in_sarajevo
#87299 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa izadjite i demantujte nas ne vidim sta je problem kad tvrdite da ste vi pobjednici svega. Haj nije uvijek 2+2=4 moze nekad i 5 biti kad bakiru treba
-
NediM17
#87300 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mile i draguljce like this.