Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A sto bi ti ja rekao jel u redu plin? Sto bi ja to znao? Pojma nemam.
A kontam da ti imaš nekog Amerikanca s plinom, il’ sam te zamijenio s nekim. Oprosti
Imam Jeep ali nije direktno ubrizgavanje
Bas sam danas zvao jedan servis da vidim sta ce reci oko eventualne ugradnje plina u Camaro sa direktnim ubrizgavanjem. Covjek mi odmah rece da mu se ne svidja ta prica ali samo iz razloga sto nema do sada iskustva sa tim motorima i tako nema povratnih informacija kako auto radi nakon 2 godine. Ugradio je masu plinskih instalacija u VW vozila sa direktnim ubrizgavanjem i sve radi savrseno.
Drugi kontaktirani servis bi bez pogovora se prihvatio ugradnje.
Moje licno misljenje je da se sve svodi na kraju do stimanja smjese tj majstora.
Last edited by preludezalude on 09/03/2023 22:23, edited 3 times in total.
hopi wrote: ↑09/03/2023 21:27
kakva je to FAP seduction verzija kola?
i da ovako sa slika izgleda kao da su gume manjih dimenzija stavljene, tj nekako su mi male
mada naravno može biti da se varam teško je sa slike reći
Mislim da su originalne..sa osnovnim motorom
C5 1.6 hdi je dolazio sa 16 incha felgama i gumama 215/60R16, 225/60 R16 215/65 R16
A kontam da ti imaš nekog Amerikanca s plinom, il’ sam te zamijenio s nekim. Oprosti
Imam Jeep ali nije direktno ubrizgavanje
Bas sam danas zvao jedan servis da vidim sta ce reci oko eventualne ugradnje plina u Camaro sa direktnim ubrizgavanjem. Covjek mi odmah rece da mu se ne svidja ta prica ali samo iz razloga sto nema do sada iskustva sa tim motorima i tako nema povratnih informacija kako auto radi nakon 2 godine. Ugradio je masu plinskih instalacija u VW vozila sa direktnim ubrizgavanjem i sve radi savrseno.
Drugi kontaktirani servis bi bez pogovora se prihvatio ugradnje.
Moje licno misljenje je da se sve svodi na kraju do stimanja smjese tj majstora.
Slažem se. Ako je dobro uštelovano, to je top.
Gledam malo, nije ova Maxima toliko ni preskupa, ako je realna/stvarna kilometraža/miljaža.
Da mi je nekih ludih novaca, sad bih je kupio, samo malo da oćejfim sa 3.5
Mene ona 159 SW q4 3.2 iz Zenica stalno zapada za oči. Ali na specifikaciji na netu piše da je GM motor i da je direktno ubrizgavanje?! Je li ono Busso? Zar je Busso bio direktno ubrizgavanje, ima masa 166 i 156 sa 2.5 i 3 lite V6 na plinu.
beco wrote: ↑10/03/2023 08:44
Neka fina Alfa 166 3.0 Busso, maual na plinu očuvana bila bi zuca, samo oni glupi amortizeri mogu biti problem, ali realno koliko ih često mjenjaš.
Jako to sve fino zvuci kad je ispravno i zategnuto. Vidio bi kad cikne lafeta koja ima silent blok kilu i po aluminija i kuglu kakva bi te sreca opalila.
A po nasim vajnim cesticama mos komotno kupit kartonku
2,4 multijet je pretezak za svaki auto iz italijanske kuhinje a kamo li 3,0 V6.
Last edited by skrbavi-admin on 10/03/2023 08:50, edited 1 time in total.
beco wrote: ↑10/03/2023 09:00
A i 166 i Thesis poslije toliko godina premoćno izgledaju.
Tezis ako je ocuvan i pazen - prilazice staro i mlado da upita i da se divi a i da ponudi cifru ... A i koke
Tako da kako rekoh ako dobro izgleda - paznja ti je zagarantovana
Delta nupahana Brava, baš velika iznutra. Inače po meni i Brava i Delta za kvalitet i godine jako podcjenjena auta sa vrlo finim motorima pogotovo 1.4 tjet i 1.6i 1.9 jtd. Kažu da taj 2.0 jtd je Opel projektovao da nije ni blizu kvaltitete 1.9 jtd.