Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
-
elk
#34476 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Vec kad smo kod davitelja iz metropole, bijase ono emir suljagic isto davio zenu? Ili joj sljagu puko? Ili ona njemu?
-
Officer Crabtree
- duh_sa_sjekirom
#34478 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
dječak sa šibicama wrote: ↑09/03/2023 00:35 Mene ovo ne cudi, niti najmanje, SDP je odavno karijeristicka skupina smradova. Ko god je imalo upucen, zna to.
Nisu ni ovi drugi nista bolji ali ovi su i ljigavi. Mislim, Magoda. Covjek je prije par godina bio nezaposleni parazit, nije radio nista bivsa zena ga izdrzavala prodajom odjece online, ta sto je tukao.
Odjednom, ministar. Pa fuj.
Odrođeni od naroda i izvan realnosti...
Samo karijere, kancelarije i lični interesi
Magoda je posebna priča...
- Mishelinke
#34479 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Budale obične. Isto kao da su pali sa Marsa, prave početničke greške, javni istupi su im puni nebuloza, izgledaju ko raštimani orkestar.
Još predložili Nikšića za premijera FBiH
Ovom SDP-u ne treba ni SDA ni DF, sami će sebe uništiti, ali najgore od svega je što će sa sobom povući i ostale stranke trojke i eto nama opet SDA.
-
PM72
#34480 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Davno sam napisao da SDA neće imat potrebu da vodi izbornu kampanju...samo nek puste X-morku da se kolje oko fotelja.
- Mishelinke
#34481 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ma izgledaju raštimano totalno.
Na državnom nivou samo šute i isprazno putuju. Forto se gubi i najavljuje projekte koji su već pri kraju. Obećavaju investicije, a SDA im sjedi u institucijama i firmama koje te investicije treba da sprovedu (čitaj ŽFBH). Oko federalne vlade samo kmeče, umjesto da nađu rješenje i izlaz. Može se to i mimo Lende, ko zna i ko hoće. Na kantonalnom nivou počeli samo šupljirati i onda dovedu Magodu, kao šlag na tortu. Onog Nihada Ujedinjeno Kraljevstvo neću ni komentarisati. Na lokalnom nivou se svađaju (Benjamina vs Mandić), a u zadnje vrijeme se počeli i marisati (Novo Sarajevo).
Ponašaju se kao nesposobne osobe nedorasle funkcijama.
- _Reds_
#34482 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ma nigdje veze. Magoda nije neki lik, upitna je njegova sposobnost, ali dajmo malo realnosti.
Prvo njegova bivša žena nije nikakva moralna vertikala, upitno je koliko je ona dobra sa glavom.
Drugo on se razveo kada, prije 8 godina ?
I treće najvažnije, to nasilje nije dokazano.
Prvo njegova bivša žena nije nikakva moralna vertikala, upitno je koliko je ona dobra sa glavom.
Drugo on se razveo kada, prije 8 godina ?
I treće najvažnije, to nasilje nije dokazano.
-
PM72
#34483 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Uz opasku...oni se ne ponašaju nego jesu nesposobne osobe nedorasle javnim funkcijama.
Taj budući premijer Ćuk...niđe veze.Slunto Forto je pored njega Vinston Čerčil.
- Mishelinke
#34484 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ma još pokušavam da ih opravdam kod samog sebe, ali ako ovako nastave, teško da ću opet izaći na izbore, pa nek im ovi što za SDA glasaju daju koji glas, ako misle da mogu dobiti od njihA.
Greške u koracima, duple, izgubljene lopte, a prednost na semaforu sa +30 se istopila na pola koša.
Do sad bi bili i na -30 da im protivnici nisu još gori i da ustvari i ne znaju igrati košarku, iako to tvrde (nemaju diplomu).
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34485 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nisam do kraja upućen u temu oko Magode, jel ima ili nema sudski epilog, neko je ovdje pisao da ima zabranu prilaska, a Magoda je prilagao da je sud odbacio sve njene optužbe.
Zabrana prilaska se inače izriče preventivno i ne mora biti jakih dokaza za to. Koliko znam, nije presuda, dakle utvrđeno stanje.
Ono što mi bode oči da su isplivali ocvali kadrovi sa upitom otkud Difovac u ministarstvu za kulturu. Kao da im niko nije javio da je to i ministarstvo sporta.
Ako bi igdje difovac trebao i mogao biti, to je valjda ovo ministarstvo... Ali hajde de, da vidimo na šta će izaći.
Zabrana prilaska se inače izriče preventivno i ne mora biti jakih dokaza za to. Koliko znam, nije presuda, dakle utvrđeno stanje.
Ono što mi bode oči da su isplivali ocvali kadrovi sa upitom otkud Difovac u ministarstvu za kulturu. Kao da im niko nije javio da je to i ministarstvo sporta.
Ako bi igdje difovac trebao i mogao biti, to je valjda ovo ministarstvo... Ali hajde de, da vidimo na šta će izaći.
- _Reds_
#34486 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ma zabranu sud obično domah izriče kad se prijavi, do okončanja postupka, prevetnivno, i to je sve. Poslije je sud napisao da nema dokaza i odbacio optužnicu, tako da je ovo smiješno, volio neko Magodu ili ne.Chmoljo wrote: ↑09/03/2023 08:04 Nisam do kraja upućen u temu oko Magode, jel ima ili nema sudski epilog, neko je ovdje pisao da ima zabranu prilaska, a Magoda je prilagao da je sud odbacio sve njene optužbe.
Sa druge strane pogledajte malo profile te njegove bivše, pa će vam biti jasno.
- Chmoljo
#34487 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
što je dokaz da i SDA može biti woke po potrebi_Reds_ wrote: ↑09/03/2023 08:08Ma zabranu sud obično domah izriče kad se prijavi, do okončanja postupka, prevetnivno, i to je sve. Poslije je sud napisao da nema dokaza i odbacio optužnicu, tako da je ovo smiješno, volio neko Magodu ili ne.Chmoljo wrote: ↑09/03/2023 08:04 Nisam do kraja upućen u temu oko Magode, jel ima ili nema sudski epilog, neko je ovdje pisao da ima zabranu prilaska, a Magoda je prilagao da je sud odbacio sve njene optužbe.
- addem
#34488 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nebitno bilo sta sa zenom, ja svakako mislim da nije normalna. On ce biti najslabija karika u vladi i morace da radi mnogo vise pogotovo sto mu kulturnjaci nece vjerovati. Samir je dobar bio iz razloga sto je pomagao a nije se petljao u posao. Magoda realno sa kulturom nema pojma, sa sportom ima a evo drugi je ministar koji dolazi iz sporta i male su sanse da bude bolji od Samira. SDP je defitivno imao boljih rjesenja al nisu imali petlju da ubace nekoga mladog i nepoznatog, vec im je potreban strankin jurisnik i dobar i pouzdan jaran od onih koji upravljaju. Halabuka ce proci ali ljaga ostade i cekace se samo novi kiks novopecenog ministra da sve opet eskalira a to je u politici rizicno i to makar oni koji planiraju i razmisljaju trude se izbjeci._Reds_ wrote: ↑09/03/2023 08:08Ma zabranu sud obično domah izriče kad se prijavi, do okončanja postupka, prevetnivno, i to je sve. Poslije je sud napisao da nema dokaza i odbacio optužnicu, tako da je ovo smiješno, volio neko Magodu ili ne.Chmoljo wrote: ↑09/03/2023 08:04 Nisam do kraja upućen u temu oko Magode, jel ima ili nema sudski epilog, neko je ovdje pisao da ima zabranu prilaska, a Magoda je prilagao da je sud odbacio sve njene optužbe.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34489 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Zabrana prilaska se dobije kad se utvrde cinjenice da je bracni supruznik fizicki nasrnuo na drugog.Imam jarana prije par godina se on i zena pobubekali, bili obadvoje pjani, dosla policija, njega zgembala u ćorku i sudinca mu odmah dala dvije godine zabrane prilaska supruzi na pet metara.Ja ga zajebavo, reko kako ce te u halu i kuhinju, morate metar imat uzase
Magoda sikter, ostavite Abdica, lik je OK i kao covo i kao ministar.Nagazio je SDFA bagru u ministarstvu i jedva cekaju da ga smjene i dovedu ovog mutnog i ljigavog magodu, jos iz turisticke zajednice dolazi, pa jebo vas nemate nekog umjetnika il sportasa u sdpeu, koji vam je vise qurac, koda JAzlaJA vam je jos uvjek na celi sramke.T+Ćeraj tog magodu u MP3 i tak Šteta seronja, predlaze svakog.MRŠ.
Magoda sikter, ostavite Abdica, lik je OK i kao covo i kao ministar.Nagazio je SDFA bagru u ministarstvu i jedva cekaju da ga smjene i dovedu ovog mutnog i ljigavog magodu, jos iz turisticke zajednice dolazi, pa jebo vas nemate nekog umjetnika il sportasa u sdpeu, koji vam je vise qurac, koda JAzlaJA vam je jos uvjek na celi sramke.T+Ćeraj tog magodu u MP3 i tak Šteta seronja, predlaze svakog.MRŠ.
- Chmoljo
#34490 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
nije tačno pici. zabrana prilaska se može dati bez utvrđenih činjenica. ja znam za slučaj gdje je izrečena na takav način, pa poslije vrlo brzo pobijena.pici wrote: ↑09/03/2023 08:45 Zabrana prilaska se dobije kad se utvrde cinjenice da je bracni supruznik fizicki nasrnuo na drugog.Imam jarana prije par godina se on i zena pobubekali, bili obadvoje pjani, dosla policija, njega zgembala u ćorku i sudinca mu odmah dala dvije godine zabrane prilaska supruzi na pet metara.Ja ga zajebavo, reko kako ce te u halu i kuhinju, morate metar imat uzase![]()
- pici
#34491 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Kod tebe primjeri ko iz grimmovih bajki.Chmoljo wrote: ↑09/03/2023 08:52nije tačno pici. zabrana prilaska se može dati bez utvrđenih činjenica. ja znam za slučaj gdje je izrečena na takav način, pa poslije vrlo brzo pobijena.pici wrote: ↑09/03/2023 08:45 Zabrana prilaska se dobije kad se utvrde cinjenice da je bracni supruznik fizicki nasrnuo na drugog.Imam jarana prije par godina se on i zena pobubekali, bili obadvoje pjani, dosla policija, njega zgembala u ćorku i sudinca mu odmah dala dvije godine zabrane prilaska supruzi na pet metara.Ja ga zajebavo, reko kako ce te u halu i kuhinju, morate metar imat uzase![]()
- Chmoljo
- pici
#34493 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Valla Šteta jedeš govna, malo se digne rejting, ljudi te pocnu hvaliti i kovat u zvijezde i pohasis se i pocnes se bahato ponasat, koji vam je qurac vise, idite kod psihijatra na posmatranje.Gostujući u programu N1, Adnan Šteta predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a stao je u odbranu Magode.
“Kenan Magoda je jedan od dobrih kadrova SDP-a, bio je uspješan direktor ZOI-ja, predsjednik Turističke zajednice te ima uspješnu karijeru u realnom sektoru (…) to što mu se spočitava nije istina“, rekao je Šteta.
Ispade šteta bas šteta.
-
doktor78
#34494 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Hajde to, nego na nekom portalu, ne sjećam se tačno kojem, su prenijeli kako je ova Papo rekla NIP umjesto DIF. Tu se izgleda stavlja znak jednakostiChmoljo wrote: ↑09/03/2023 08:04
- pici
- Chmoljo
#34496 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Kriv je dok se ne dokaže suprotno. OdličnoMishelinke wrote: ↑09/03/2023 08:59 Jako teško se dokazuje porodično nasilje. To što ga je sud oslobodio, ni sekunde ga ne amnestira od toga.
Tačka.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#34497 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Mishelinke wrote: ↑09/03/2023 08:59 Jako teško se dokazuje porodično nasilje. To što ga je sud oslobodio, ni sekunde ga ne amnestira od toga.
Tačka.
Kakve gluposti botovi valjaju cudo jedno
- _Reds_
#34498 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Živjela anarhija.Mishelinke wrote: ↑09/03/2023 08:59 Jako teško se dokazuje porodično nasilje. To što ga je sud oslobodio, ni sekunde ga ne amnestira od toga.
Tačka.
- Chmoljo
#34499 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Pa i ja sam naveo primjer iste jacine ko tvoj - vjerujte meni, ja vidio.
Sud te mjere donosi preventivno do utvrđivanja činjenica. Ako ne znaš šta to znači, nema se svrhe onda naduravati.
- dulekrele
#34500 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Magoda kriv ili ne nakon svega ovoga ne smije biti u kombinaciji za bilo kakvog ministra.