AMERIKA
- qlface
#5976 Re: AMERIKA
Na Fox-u izašle snimke od 6. januara koje bacaju mnogo sumnje na zvanični medijski narativ koji su skrojile demokrate.
Očekivane reakcije.
Baš me zanma šta će CNN i njihovi medijski guzni haveri objaviti, ako išta objave.
Očekivane reakcije.
Baš me zanma šta će CNN i njihovi medijski guzni haveri objaviti, ako išta objave.
- qlface
#5977 Re: AMERIKA
Dosta stvari se izgleda nije događalo kako je rečeno u medijima.
-
sumirprimus
#5978 Re: AMERIKA
zar kloniranje nije zabranjeno po pravlima foruma?
- Point.
#5979 Re: AMERIKA
Čuj ovoga MAGAtora, stavlja jebenog Tuckera i to mu je argument 
- qlface
#5980 Re: AMERIKA
Po običaju, pozivi na cenzuru i ad hominem argumenti kada god amidži nešto ne ide u prilog, ekipa "ovaj podforum je moja babovina" u standardnom izdanju. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5981 Re: AMERIKA
predsjednik koji nema skandala nema skandala jer mediji tako žele
a prethodnom predsjedniku su svasta imputirali jer su imali agendu
čuj nema skandala... dozivanje poginule osobe na javnom sastanku nije skandal??
kako bi bilo da ja dozivam ovdje na forumu mrtvog forumaša
kako biste mene tretirali?
što je zapravo skandal?
ono što društvo misli da je skandal...50% ljudi za nešto ne misli da je wow a druga polovica misli da je wow
a prethodnom predsjedniku su svasta imputirali jer su imali agendu
čuj nema skandala... dozivanje poginule osobe na javnom sastanku nije skandal??
kako bi bilo da ja dozivam ovdje na forumu mrtvog forumaša
kako biste mene tretirali?
što je zapravo skandal?
ono što društvo misli da je skandal...50% ljudi za nešto ne misli da je wow a druga polovica misli da je wow
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5984 Re: AMERIKA
imam ja bolji prijedlog, nemojte ići u kapitol 
- Point.
- jeza u ledja
#5986 Re: AMERIKA
Tucker Carlson o Trumpu, kolegama s posla: "We are very, very close to being able to ignore Trump most nights... I hate him passionately". . Ovo je 4. januar 2021, dva dana prije ovog dogadjaja.
Dokaz sa sudjenja protiv FOX, ovih dana, poruka koje su medjusobno slali voditelji sa FOX-a tih dana. Niko nije vjerovao da je Trump pokraden i njegovi najveci lafo idolopoklonici na TV ga mrze. To je fabrika lazi od kojih zaradjuju milione.
A ovo iznad je takav debilizam da samo dobro glup covjek moze u ovo vjerovati, ili jednostavno neko ko se pretvara da u to vjeruje, kao ovi sa FOXa.
Kad su neki neredi samo prikazes onaj dio prije nego sto su neredi poceli i - eto ga. Sta bilo? Ko diro?
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
- alijagoro
#5988 Re: AMERIKA
Na stranu Tucker, koja je fora da se ova dvojica setaju ko da su u nekoj zvanicnoj posjeti 
- jeza u ledja
-
sajber87
#5990 Re: AMERIKA
Mislim da je svakom jasno zasto srpski nacionalisti vole trampa, prosto zato sto mrze ameriku iz dubine duse i zele joj kraj
- Haris.ba
#5991 Re: AMERIKA
Koliko znam, lik nije novinar. Mada, sigurno obavlja bolji posao nego ogromna vecina novinara.vaučer wrote: ↑07/03/2023 21:45 Kad sposoban novinar argumentirano rastavi na proste faktore republikanskog kretena.
https://youtu.be/tCuIxIJBfCY
Meni je samo zao sto ga ne nagovore da se uvuce u politiku. Kako se borio za oboljele koji su radili na rusevinama u Nju Jorku nakon teroristickih napada...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5992 Re: AMERIKA
- jeza u ledja
#5993 Re: AMERIKA
Ima jos, u porukama sa nekim sa FOX-a, taj neko kaze:
"It really explains why the left wins so much. They have Marc Elias and lawyers from every major firm. We have Lin Wood and Powell." (koju je btw Tucker Carlson nazvao "lying fucking bitch").
Na ovu poruku iznad Carlson odgovara:
"That's the last four years. We're all pretending we've got a lot to show for it, because admitting what a disaster it's been is too tough to digest. But come on. There isn't really any upside to Trump."
U medjuvremenu, Tucker Carlson izbacuje emisiju o January 6th, a Trump ga hvali na drustvenim mrezama.
Bice zanimljivo kad Trumpu sapnu sta je njegov pulen pisao o njemu.
Kakvo karanje na ovom sudjenju
Ko zna, mozda fakat i dobiju 1.3 MILIJARDE dolara odstete. 
"It really explains why the left wins so much. They have Marc Elias and lawyers from every major firm. We have Lin Wood and Powell." (koju je btw Tucker Carlson nazvao "lying fucking bitch").
Na ovu poruku iznad Carlson odgovara:
"That's the last four years. We're all pretending we've got a lot to show for it, because admitting what a disaster it's been is too tough to digest. But come on. There isn't really any upside to Trump."
U medjuvremenu, Tucker Carlson izbacuje emisiju o January 6th, a Trump ga hvali na drustvenim mrezama.
Kakvo karanje na ovom sudjenju
- laserShow
#5994 Re: AMERIKA
i ti si jedan od stovatelja ruskog agresora. Jes da si se sada povukao.
Ja samo detektujem cudnu povezanost, mrzi sve zapadno, okrece se ruskom.
Jaka propaganda
- qlface
#5995 Re: AMERIKA
Možda ti ja samo ukazao da nisi mentalno sposoban da formiraš normalan argument na forumu. I dalje čekam da mi ljudi kažu šta je tačno laž na klipovima, ali to je previše očekivati od prosječne forumske amidžine suze koja ide okolo kole i dječijim optužbama bježi od konteksta posta.
- laserShow
#5996 Re: AMERIKA
ma jebe se meni i za ameriku i za sve izvan bejHa.
Ja sam ti samo rekao, cudna neka romansa. Raša with love, amerika zlo. To sto si se ti nasao u tome je tvoj mentalni kapacitet.
Ja sam ti samo rekao, cudna neka romansa. Raša with love, amerika zlo. To sto si se ti nasao u tome je tvoj mentalni kapacitet.
- jeza u ledja
#5997 Re: AMERIKA
Sve je laz. Vec ti je napisano.qlface wrote: ↑08/03/2023 17:06Možda ti ja samo ukazao da nisi mentalno sposoban da formiraš normalan argument na forumu. I dalje čekam da mi ljudi kažu šta je tačno laž na klipovima, ali to je previše očekivati od prosječne forumske amidžine suze koja ide okolo kole i dječijim optužbama bježi od konteksta posta.
Laz je i to da ti vjerujes u to sto pises.
- qlface
#5998 Re: AMERIKA
Napisao si nepovezanu priču (bez izvora) o odnosu nekih uposlenika Fox-a i Trumpa i da li je pokraden na izborima. Moj post je o netačnim događajima od 6. januara, Trump nije spomenut nigdje. Osim ako mi ne demantuješ snimak nekim drugim izvorom ne vidim šta si postigao sa komentarom koji skreće sa teme.jeza u ledja wrote: ↑08/03/2023 17:12Sve je laz. Vec ti je napisano.qlface wrote: ↑08/03/2023 17:06
Možda ti ja samo ukazao da nisi mentalno sposoban da formiraš normalan argument na forumu. I dalje čekam da mi ljudi kažu šta je tačno laž na klipovima, ali to je previše očekivati od prosječne forumske amidžine suze koja ide okolo kole i dječijim optužbama bježi od konteksta posta.
- GandalfSivi
- jeza u ledja
#6000 Re: AMERIKA
Izvor je all over the news. A izvor je SUD.qlface wrote: ↑08/03/2023 17:17Napisao si nepovezanu priču (bez izvora) o odnosu nekih uposlenika Fox-a i Trumpa i da li je pokraden na izborima. Moj post je o netačnim događajima od 6. januara, Trump nije spomenut nigdje. Osim ako mi ne demantuješ snimak nekim drugim izvorom ne vidim šta si postigao sa komentarom koji skreće sa teme.jeza u ledja wrote: ↑08/03/2023 17:12
Sve je laz. Vec ti je napisano.
Nije u pitanju "neki uposlenik", vec voditelj emisije od juce koji govori na klipu kojeg si postavio. Znaci itekako je povezano.
Na klipu govori da je policija "pomogla" jednom od osudjenika i da su se ponasali kao njegovi turisticki vodici. To je kao da napises da je bankar bio usluzan i prijatan onome ko pljacka banku, dok mu otvara kasu. I govori kako je doticni bio nenaoruzan, a izbacuje jedan manji detalj kako je sa njim jos bilo hiljadu ljudi, od kojih su neki itekako bili i naoruzani i nasilni.
Znaci Carlson laze, ti lazes. Zna i on da laze, znas i ti da on laze. I znamo svi mi zajedno da se ti pravis da to ne znas. I sad bi ti kao neku raspravu?
Ostavljam jedino malu mogucnost ti je IQ toliko nizak da stvarno vjerujes u ovo iznad, ali bi morao biti toliko nizak da nisam siguran kako si se onda uopste uspio ulogovati na forum i koristiti internet. Ali eto cuda se desavaju.
Prije ce ipak biti da lagis.
Last edited by jeza u ledja on 08/03/2023 17:50, edited 1 time in total.