Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑03/03/2023 19:13
Ovaj kružni ništa neće riješiti dok se cijela DZ.B ne dovrši i djeluje mi kao ispunjavanje želje Tibri da imaju lakši prilaz lameli. Poznajući poltiku rumenog papka, bit ce da je tako.
U pravu si. Samo ce jos vise napraviti guzvu prema otvorenoj pijaci..Zasto se odmah ne ide sa dvije trake prema otvorenoj pijaci?
Mislis sa 4 trake?
Zato sto nije planirano. Ali, nije bilo planirano ni 4 trake oko Binga.
Nema, jer je 150m dalje svakako planiran kružni tok na račvanju sa sjevernom longitudinalom. Ovaj kod grasa je čisto bacanje para, još jedan u nizu projekata kojem samo Efendić vidi svrhu, a ovi iz ministarstva saobraćaja, iz nekog razloga, pristanu da finansiraju sve njegove nebuloze.
bumerangss wrote: ↑05/03/2023 20:25
Evo kao da sam znao na tvsa dnevnik bilo o IX tranversali i ulici Dž.B i kružnom kod grasa...
Govorio Efendić
Ko zna da nam postavi to ovdje
Ovaj kružni ništa neće riješiti dok se cijela DZ.B ne dovrši i djeluje mi kao ispunjavanje želje Tibri da imaju lakši prilaz lameli. Poznajući poltiku rumenog papka, bit ce da je tako.
Jbg kad se pricalo da stanovi u miljacki kutcu ne vrijede ko je bio pametan i profitirao je
Jbg kad se pricalo da stanovi u miljacki kutcu ne vrijede ko je bio pametan i profitirao je
Svaka nekretnina u gradu vrijedi. Ti što glume FGR od čaršije do čvile, obično posjeduju jednu nekretnincu od staraca i trube o lokacijama. Ko moze, samo neka kupuje i ulaže. Lik od kojeg sam kupio stan je od ovog mog, kao prvog, krenuo da izdaje, ulaze, kupuje i preprodaje. Sad ima 7 stanova od Meandera do grada.
bumerangss wrote: ↑05/03/2023 20:25
Evo kao da sam znao na tvsa dnevnik bilo o IX tranversali i ulici Dž.B i kružnom kod grasa...
Govorio Efendić
Ko zna da nam postavi to ovdje
Rumeni opet stao pred kamere da nam kaze da je krenula gradnja tog kruznog toka na spajanju na devetu..Ali opet nije rekao kada ce zavrsiti ...Nije mi jasno o kojem rusenju zgrade govori na planiraom kruznom toku kod Grasa
Što reko Fadil, završiće se kad-tad. Bitno je da se završi pa sad da li 2030., 2040. ili 4020., to je već manje važno. Ali, naš narod mora da sitničari.
Rumeni opet stao pred kamere da nam kaze da je krenula gradnja tog kruznog toka na spajanju na devetu..Ali opet nije rekao kada ce zavrsiti ...Nije mi jasno o kojem rusenju zgrade govori na planiraom kruznom toku kod Grasa
Starija je zgrada u pitanju, prema pjesackom mostu, vidis da se ovdje kruzni tok preklapa tacno preko te zgrade.
Laplace wrote: ↑05/03/2023 22:19
Što reko Fadil, završiće se kad-tad. Bitno je da se završi pa sad da li 2030., 2040. ili 4020., to je već manje važno. Ali, naš narod mora da sitničari.
Katastrofa je šta taj kruzni kod otvorene pijace radi, čak popodne zakrči i glavnu saobraćajnicu jer ne moze dovoljno automobila da primi iz smjera Otoke.
Naravno drumskih razbojnika ni na vidiku, jer tu nema para, a treba se raditi.
_Reds_ wrote: ↑06/03/2023 09:06
Katastrofa je šta taj kruzni kod otvorene pijace radi, čak popodne zakrči i glavnu saobraćajnicu jer ne moze dovoljno automobila da primi iz smjera Otoke.
Naravno drumskih razbojnika ni na vidiku, jer tu nema para, a treba se raditi.
problem je u pješacima prema i od pijace i uključenju u nasilje Nova Otoqa