same hereMishelinke wrote: ↑05/03/2023 09:16Pomješane mi emocije. Sad plačem, sad se smijem kad ovo pogledam![]()
![]()
![]()
Sebija All about
- dzejkej
#17351 Re: Sebija All about
- dzejkej
#17352 Re: Sebija All about
Sad plačem, sad se smijem kad ovo pogledamMishelinke wrote: ↑05/03/2023 09:25Ovo bi bilo smiješno, da bot nije mislio ozbiljno.aerodinamika wrote: ↑21/05/2021 22:53
govorio je kurjak o tome i ranije, ali zasto i sa kojim ciljem nije mi jasno, Sebija se dokazala u praksi u ovih posljednjih 30ak godina
Tako istinito i široko primjenjivo
Sebija se dokazala u praksi. Svico!!
Last edited by dzejkej on 05/03/2023 09:29, edited 1 time in total.
- Tananarive
#17353 Re: Sebija All about
možda su 6ce pa je stid jadnu pokazat , stuha neopjevana, najgore je kada u emisiji napišu ispod debelim velikim slovima "index je dokaz", more ljudi vjeruje da je to tako, nažalost, to će ovom monstrumu proći kod većine naroda 
-
HelaS
#17354 Re: Sebija All about
Je li misliš na Ajnadžićevca, zaposlenog u administraciji Općine Centar?
- problemnatravunu
#17355 Re: Sebija All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17356 Re: Sebija All about
Tri indexa eeeeeeeejjjj, malo li je, cek dok iz sahare izvuce i peti, nov glanc, ovjeren laserskim printer pecatom lux 34000
- drag_gost
#17357 Re: Sebija All about
Ja se satrao od ucenja, a mogao sam sebi fino isprintati diplomu.
-
Novak20
- ovo_malo_duse
#17359 Re: Sebija All about
Evo ukinuo al na kraju krajeva nema veze, ja svoju diplomu mogu komotno javno okacit a i indeks kamara profesora i jos toliko asiatenata.
Nemam sta krit ko doticna ja sam svoju u krvi i suzama ispiso.
Hvala na upozorenju
- klixoris
#17360 Re: Sebija All about
Sutra ce Senat donijeti odluku za prolongaciju odlucivanja jer se onaj jedan delegat iz komisije nije potpisao, pa da se ko eto dogovore da se i on potpise.
A ako to i ne ucine, pitanje je koliku kontrolu zmija ima nad clanovima Senata, da li ce uopste biti kvoruma i na sta ce izaci to glasanje.
Iako je situacija kristalno jasna i nema vise sumnje da je doticna falsifikovala svoje obrazovanje, sumnjam da ce joj ikada ponistiti zvanja
A ako to i ne ucine, pitanje je koliku kontrolu zmija ima nad clanovima Senata, da li ce uopste biti kvoruma i na sta ce izaci to glasanje.
Iako je situacija kristalno jasna i nema vise sumnje da je doticna falsifikovala svoje obrazovanje, sumnjam da ce joj ikada ponistiti zvanja
-
DonieBrasco
#17361 Re: Sebija All about
Sve je kompromitovano ja ne znam sta se ljudi vise iznenađuju, ovo drustvo pa tek onda drzava su dno dvano probili.
- kokakolas
#17362 Re: Sebija All about
Pravda za Sebiju, nasu diplomiranu Sultaniju 
- skrbavi-admin
#17363 Re: Sebija All about
ovoga mnogi nisu svjesni - ona je upravo to - monstrum.Tananarive wrote: ↑05/03/2023 09:28 možda su 6ce pa je stid jadnu pokazat , stuha neopjevana, najgore je kada u emisiji napišu ispod debelim velikim slovima "index je dokaz", more ljudi vjeruje da je to tako, nažalost, to će ovom monstrumu proći kod većine naroda![]()
- uglavnomja
#17364 Re: Sebija All about
pa narod im to sve dopusta vec 30 godina, da ih lazu i kradu i prave budalamaDonieBrasco wrote: ↑05/03/2023 12:42 Sve je kompromitovano ja ne znam sta se ljudi vise iznenađuju, ovo drustvo pa tek onda drzava su dno dvano probili.
u zemljama sa normalnim narodom ona i svi njoj slicni bi davno bili iza resetaka ili pod zemljom
narod pravi proteste na politicki izmanipulisanu empatiju i price o zavjeri epskih razmjera imaginarnih bica iz sda, a stvarna bica ne smiju dotaci
francuzi se bune stalno
evo i grci zbog zeljeznicke nesrece
svaki dan sirom svijeta neko se buni protiv vlasti
samo u bosni sute, cak za vrijeme korone kad je ova spodoba napravila ausvic na kosevu i pobila nezarazne ljude
plus 10 miliona km koje su zajedno pohapali
predug je spisak njihovih zlocina
- skrbavi-admin
#17365 Re: Sebija All about
uglavnomja wrote: ↑05/03/2023 13:21pa narod im to sve dopusta vec 30 godina, da ih lazu i kradu i prave budalamaDonieBrasco wrote: ↑05/03/2023 12:42 Sve je kompromitovano ja ne znam sta se ljudi vise iznenađuju, ovo drustvo pa tek onda drzava su dno dvano probili.
u zemljama sa normalnim narodom ona i svi njoj slicni bi davno bili iza resetaka ili pod zemljom
narod pravi proteste na politicki izmanipulisanu empatiju i price o zavjeri epskih razmjera imaginarnih bica iz sda, a stvarna bica ne smiju dotaci
francuzi se bune stalno
samo u bosni sute, cak za vrijeme korone kad je ova spodoba napravila ausvic na kosevu i pobila nezarazne ljude
-
konami666
#17366 Re: Sebija All about
To je sve do mentaliteta, podanički mentalitet. Bili robovi 500 godina Turcima pa onda malo svanulo za vrijeme Austrije ali onda opet u roblje za vrijeme kraljevine shs pa Jugoslavije i sada robovi dinastiji ovih pokvarenjaka koji su ostavili Bosnu turskim okupatorima u amanet.uglavnomja wrote: ↑05/03/2023 13:21pa narod im to sve dopusta vec 30 godina, da ih lazu i kradu i prave budalamaDonieBrasco wrote: ↑05/03/2023 12:42 Sve je kompromitovano ja ne znam sta se ljudi vise iznenađuju, ovo drustvo pa tek onda drzava su dno dvano probili.
francuzi se bune stalno
Jedini način u Bosni da svane je da se okrenu leđa Turskoj i svemu sto su dovukli i fokusirati se na zapad. Pa bi vidjeli šta je napredak
- uglavnomja
#17367 Re: Sebija All about
konami666 wrote: ↑05/03/2023 13:46
To je sve do mentaliteta, podanički mentalitet. Bili robovi 500 godina Turcima pa onda malo svanulo za vrijeme Austrije ali onda opet u roblje za vrijeme kraljevine shs pa Jugoslavije i sada robovi dinastiji ovih pokvarenjaka koji su ostavili Bosnu turskim okupatorima u amanet.
Jedini način u Bosni da svane je da se okrenu leđa Turskoj i svemu sto su dovukli i fokusirati se na zapad. Pa bi vidjeli šta je napredak![]()
-
Bossona
#17368 Re: Sebija All about
ovo_malo_duse wrote: ↑04/03/2023 23:34Koji ljudi Index sta vam je pa u mojoj generaciji je krenulo 35 studenata i svisu dobili index sa one dvije prve stranice sto ona pokazuje. ALI uvjek ono ALI nema sljedecih listova sa ( kod mene) 17 razlicitih ljudi koji su podpisali hem vjezbe hem ispite i svaki ispit verifikovan u studentskoj opecacen. Trebao mi ispis ispita ( zbog nekog projekta) 15 godina poslije otisla sestra u studentsku na Masinskom sa brojem indexa napravili opecacen ispis svig polozenih vjezbi i ispita. E to je ono sto ona nema jer nikad nije nista polozila. Da jeste davno bi ha Senadu Face u nos gurnula al nema jer joj studentska i fax u Zg ne mogu dati jer nikad nije polozila i tacka sve ostalo je suplje u prazno.
Da ima pokazala bi ovako
Kao sto rekoh zajeb koji ce je ukopat je misljenje da je bogom dana da bude Sultanija i sto navela Zagreb i ne smije preci granicu falsificiranja, jer nije toliko glupa.
Da je krenula sa pricom Sarajevo dosad bi se Index nacrtao ,nasal bi se star dovoljno Zürich stranica i start pecat itd itd. I to me slicno. Ovako joj je pusha lako dokaziva i ako iko ikad dovede sud u red ( sto cisto sumnjam da ce se desit ako sam i imao nade umlacena je sa Asimovom presudom) Ali ako se desi cudo, prognoziram preseljenje u Tyrkie i to ce biti to. Ali posto se to niece desiti vjerovatno ce napustit poziciju lad postane vruce bacit se u politiku , hem moze palamudit i nastavit ipirat muzak ved ispranim hem imunitet sa svaki slucaj.
Lažljiva kradljivica i falsifikator. Da je Bosna pravna država ona bi bila osuđena na dugogodišnju robiju ali i oni koji su bili saučesnici u jer su prihvatili njene laži o položenim ispitima bez validnih dokaza i dokumenata koji se izdaju od strane svakog univerziteta da bi položeni ispiti bili validni kako bi mogli nastaviti studirati.

Sebija potvrdila Kurjakove tvrdnje: Nikad ništa nisam studirala u Zagrebu! Bakir: Studirala si!
Oglasili se iz klinike Senada Sarića o nalazima inspekcije o diplomi Sebije Izetbegović
VIJESTI
Oglasili se iz klinike dr. Senada Sarića pod čijim brojem dosjea je vođena Sebija Izetbegović
28.11.2022 14:16 Autor: klix.ba
Iz klinike dr. Senada Sarića javili su se Raportu.
Naime, Raport je u subotu objavio dijelove nalaza Kantonalne inspekcije o diplomi Sebije Izetbegović, u kojem se spominje Sarić.
Kako smo tad objavili, Sebije Izetbegović se, utvrdili su inspektori, vodi pod brojem dosjea koji je ustvari onaj dr. Senada Sarića.
Mi smo njega pokušali kontaktirati, međutim nije se javljao. Sad su nam reakciju poslali iz njegove klinike Arbor Vitae – dr. Sarić.
“Radi interesa javnosti, potaknuti pisanjem Vašeg portala, a koje su potom prenijeli brojni mediji, ovim želimo da se u potpunosti ogradimo od bilo kakvih malverzacija vezanih za načine vođenja matičnih knjiga Medicinskog fakulteta u Sarajevu te manipulacija brojevima upisnica.
Zatečeni smo i iznenađeni natpisima u medijima o nalazu Kantonalne uprave za inspekcijske poslove kojim je utvrđeno da je zloupotrebljen broj upisnice prim.mr.sci.dr.med. Senada Sarića. Ovim putem želimo da podcrtamo da prim.mr.sci.dr.med. Sarić je cjelokupno školovanje, uključujući magistrat te specijalistički staž obavio u skladu sa svim zakonskim načelima, potpuno uredno, sa svim dokazima koji su lahko provjerljivi i dostupni nadležnim organima za provjeru u bilo kojem momentu”, naveli su u reakciji.
A evo šta su inspektori utvrdili:
Ovako to inspektori navode u nalazu:
“Neposrednim opažanjem prethodno navedenih Matičnih knjiga, od strane inspektora, uvtvrženo je da u Matičnoj knjizi I od rednog broja 723 koji počinje sa datumom upisa 03.01.1990. godine do rednog broja 907 odnosno do kraja Matične knjige koji zavrđava školske 1996/97. godine, nije upisana Izetbegović Sebija. Pod rednim brojem 836 (broj dosijea koji je naznačen grafitnom olovkom na Listu o prijavi za Sebiju Izetbegović) upisan je Sarić Senad sa datumom upisa 04.02.1992. godine, dok u Matičnoj knjizi II tađer nije upisana Izetbegović Sebija. Neposrednim opažanjem inspektori utvrđuju da su Matične knjige vođene neuredno i nepotpuno”.
https://klix.ba/oglasili-se-iz-klinik ... etbegovic/
- Mishelinke
#17370 Re: Sebija All about
Biće dan D, ali D od velikog Disappointment
Mishelinke wrote: ↑04/03/2023 08:53Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.
Ma biće nešto od ovoga, da se kladimo u šta hoćete.
1. Biće formirana nova komisija, jer ova nije odluku donijela jednoglasno i tako u nedogled.
2. Odluka će pričekati da tužilaštvo prikupi svoje dokaze, tj. nikad.
3. Odluka će pričekati pravosnažnu sudsku odluku, nakon što tužilaštvo prikupi dokaze, tj. opet nikad.
I možda, evenutalno:
4. SIPA u ponedjeljak pokrene akciju sa ciljem hapšenja rektora, članova senata i drugih, po naredbi Tužilaštva KS, a sve zbog "neke" istrage, ili optužnice koju bi podigli to jutro.
Dakle, moguć je bilo koji od ova 4 scenarija, ali oduzimanje titula sumnjam da će se desiti.
Zna i Sebija da od toga nema ništa, inače ne bi onako otvoreno prijetila na Hayatu.
- Better Man
#17371 Re: Sebija All about
Da građani iole imaju mozga, minimum 100 hiljada bi ih izašlo i blokiralo UKCS i ultimativniotražilo ne samo ostavku Sebije, već i da javno prizna da je njen postdiplomski studij čisti falsifikat. Rekao sam, ako joj ponište zvanja, onda ona mora u roku 24 sata biti uhapšena i sprovedena u zatvor i da odgovara za krivično djelo lažnog predstavljanja i da svu materijalnu korist stečenu istim vrati.
- Control panel
#17372 Re: Sebija All about
A sta cemo sa pobijenim ljudima onim respiratorima?
-
moonca
#17373 Re: Sebija All about
Vjerovatno bi izashlo i 100 + hiljada onih kojima je pomogla.. lichno ili chlanu familije. 
- uglavnomja
-
konami666
#17375 Re: Sebija All about
Ne može izaći ni 200 ljudi na proteste a ne 100k zbog podaničkog mentaliteta. To je ono sto najviše sputava napredak, bolje sutra ili nazovite ga kako hoćete, taj vazalski mentalitet.
I sutra da se ništa ne desi, da joj ne povuku diplome i sve to, svi bi samo slegnuli ramenima i rekli: “dobro je samo nek ne puca” i “pognutu glavu sablja ne siječe”. To su te svakodnevne vazalske narodne izreke, zato nema naprijed dok se stanje uma ne popravi
I sutra da se ništa ne desi, da joj ne povuku diplome i sve to, svi bi samo slegnuli ramenima i rekli: “dobro je samo nek ne puca” i “pognutu glavu sablja ne siječe”. To su te svakodnevne vazalske narodne izreke, zato nema naprijed dok se stanje uma ne popravi