Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote: ↑01/03/2023 09:42
Na obavijesti je pisalo 30 dana od dana objavljivana u sluzbenim novinama. Ja sad od pocetka godine preletio sluzbeni list federacije j BIH i nigdje telemacha nema. Znaci 30 dana danas zadnji dan?
Pozdrav @made_in_sarajevo,
Obavijest o povećanju cijena je objavljena u Službenim Novinama na dan 28.01.2023. godine. Rok za raskid Ugovora bez plaćanja raskidne takse i prelazak na manji paketu usluga, a zbog promjene cijene paketa, ste mogli izvršiti do 28.02.2023. godine. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Telemach, jedno pitanje. Jučer sam prešao s paketa Eon Trio Premium na Duo Premium, i tek sam danas slučajno pogledao u papire gdje mi piše da je novi ugovor na 24 mjeseca, napominjem da mi službenik na šalteru nije ništa rekao, osim da mi je internet smanjen na 400 mbps. Prethodni ugovor na 2 godine mi ističe u martu.
Pitanje je da li je prelazak na niži paket uvjetovan obavezom na 2 godine ili je do službenika na šalteru
Radi li vama EON kako treba? Prvo me izbacilo skorz sa EON.tv stranice, onda jedva ušao i to je to, a i na eon resiveru mogu samo "kablovske" kanale gledati.
Telemach wrote: ↑01/03/2023 09:50
Pozdrav @c_g,
Usluge kompanije Telemach koristite od 01.11.2012. godine. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Aidmedo wrote: ↑01/03/2023 21:15
Radi li vama EON kako treba? Prvo me izbacilo skorz sa EON.tv stranice, onda jedva ušao i to je to, a i na eon resiveru mogu samo "kablovske" kanale gledati.
Imaju neke radove na serveru, brzo ce se vratiti sve u normalu.
Mi se dogovorismo nešto telefonom, rekli ste da će mi aneks će stići poštom i još ništa.
Prije tačno 7 dana je to rečeno. Nadam se samo da nije izrada da prođe 28.02. pa poslije ko me.....
Pozdrav @Mishelinke,
Ugovor je proslijeđen danas putem brze pošte i stići će na Vašu adresu u narednim danima. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
°u° wrote: ↑01/03/2023 18:10
Telemach, jedno pitanje. Jučer sam prešao s paketa Eon Trio Premium na Duo Premium, i tek sam danas slučajno pogledao u papire gdje mi piše da je novi ugovor na 24 mjeseca, napominjem da mi službenik na šalteru nije ništa rekao, osim da mi je internet smanjen na 400 mbps. Prethodni ugovor na 2 godine mi ističe u martu.
Pitanje je da li je prelazak na niži paket uvjetovan obavezom na 2 godine ili je do službenika na šalteru
Pozdrav @°u°,
Uz prelazak na manji paket usluga potpisujete Ugovor na 24 mjeseca, kako biste ostvarili određene pogodnosti i benefite. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Aidmedo wrote: ↑01/03/2023 21:15
Pozdrav @Aidmedo,
Sinoć su bile zabilježene poteškoće u radu EON platforme. Iste su uspješno otklonjene. Ukoliko i dalje imate poteškoće u radu EON box uređaja, potrebno je da izvršite restart istog, kako bi usluga uredno radila. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Mi se dogovorismo nešto telefonom, rekli ste da će mi aneks će stići poštom i još ništa.
Prije tačno 7 dana je to rečeno. Nadam se samo da nije izrada da prođe 28.02. pa poslije ko me.....
Pozdrav @Mishelinke,
Ugovor je proslijeđen danas putem brze pošte i stići će na Vašu adresu u narednim danima. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Pozdrav @semirsar,
Ukoliko ste zainteresovani za ostvarivanje benefita i pogodnosti uz produženje Ugovora na 24 mjeseca, budite slobodni da nam se obratite u inbox sa Vašim podacima i kontakt brojem telefona. Kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i za Vas prezentovati najbolje dostupne mogućnosti. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
shape of despair wrote: ↑01/03/2023 21:35
nece ni nakon restarta svih uredaja,eon app. net je ok
Pozdav @shape of despair,
Sinoć su bile zabilježene poteškoće u radu EON platforme. Iste su uspješno otklonjene. Ukoliko i dalje imate poteškoće u radu EON box uređaja, potrebno je da izvršite restart istog, kako bi usluga uredno radila. Molimo za razumijevanje. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav @semirsar,
Ukoliko ste zainteresovani za ostvarivanje benefita i pogodnosti uz produženje Ugovora na 24 mjeseca, budite slobodni da nam se obratite u inbox sa Vašim podacima i kontakt brojem telefona. Kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i za Vas prezentovati najbolje dostupne mogućnosti. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Hvala na povjerenju, ali ne, hvala
cekam sta ce bit' od ovog odgovora,
2023 tek pocela, da l' ce se ispostovati pa nesta uraditi prije isteka iste po ovom pitanju, nisam bas optimista
Averus wrote: ↑28/02/2023 22:33
Ima li kakva opcija na EON boxu da se podesi automatsko paljenje i gasenje u odredjenim vremenskim terminima?
Pozdrav @Averus,
Trenutno nije dostupna navedena mogućnosti putem EON box uređaja. Vaš prijedlog ćemo proslijediti kolegama koji su zaduženi za razvoj EON platforme. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Kakve ba kolege za razvoj pa dvije godine ne mogu programirati jedno dugme da bude "back" tipka, odnosno da te vraća na ranije gledani kanal, GENIJALCI se sastali!
basicm wrote: ↑03/03/2023 00:58
Pitanje za ubee modem. Ne mogu da dobijem brzinu vecu od 70 Mbps na wifi nikako. Jel on ne moze vise da daje ili mi nesto ne stima?
Izaberi kanal 3 na WI-FI 4 standardu i bandwidth 40 MHz
Izaberi kanal 36 na Wi-Fi 5 standardu i bandwidth 80 MHz
Na prvom (Wi-Fi 4) ćeš imati oko 100 Mbit/s, a na drugom (Wi-Fi 5) češ imati punu brzinu.
Sve ovo pod uslovom da ti mobitel/tablet/laptop/računar podržava Wi-Fi 5 standard. Ako ne, onda ti je oko stoje plafon na Wi-Fi 4 standardu.