Ali Beograđanin uopšte nije s podozrenjem govorio o SFF, šta vam je ljudi, kako to zaključujete i tumačite nešto što nijeŠkobo Habu wrote: ↑28/02/2023 08:46Upravo boldano dokazuje sav apsurd tvog mišljenja.Styling wrote: ↑28/02/2023 07:59
Ja mislim da bi, prije svega, trebalo zadržati dostojanstvo i kulturu dijaloga a ne spuštati se na svačiji nivo. Lik je legitimno izabran za gradonačelnika, a to što je nekada nesto glumio ne smije utjecati na odgovor koji se odnosi isključivo na SFF i FEST.
Zbog ovakih stavova i svađalačkih izjava stalno smo u nekom latentnom sukobu sa svima.
BTW, Benjamina nije bila ni rođena kada je FEST bio jedan od najprestižnijih festivala u Evropi i svijetu i sasvim je logično da ljudi žele da vrate staru slavu.
Mi jašemo na Olimpijadi već 40 godina.
Ti očekuješ da Benjamina ima poštovanje prema beogradskom FEST-u dok Šapić sa podozrenjem govori o SFF-u!?
Jedno Sarajevo da ima veći filmski festival od Pieomonta Balkana!?
Spomenuo je SFF u takmičarskom duhu, rivalitet... Misao, rečenica: "Ma nećeš ti biti bolji od mene..." niti je s podozrenjem, niti je zlobna, niti je ponižavajuća, niti šta slično, nego najjednostavniji iskaz želje za pobjedom