Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
plavi_E
#84526 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Politicki kreten i bakirovo politicko zamorce daje izjavu da neko ko je indirektno izabran ne moze blokirati Federaciju a botovi koalicije "i Bakir je" se igraju foroshopa kao argument podrske bakirovom politickom zamorcetu Champari.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#84527 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ono kad sda bot pusne u gace jer je dodik pohvalio sda stranku. Za sda bota je to vrijedno citiranja dodikaarchi_a wrote: ↑24/02/2023 10:04Nije ovo više ni smiješno. Dajte bolan ljudi, neka relaksacija, nešto. Ne zateži milorade, daj da u miru konzumiraju svoje fotelje.- Oni su ("Trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili - kazao je Dodik te dodao:
- Ako on (Konaković) misli da je Bosna i Hercegovina samo ono što oni misle, onda se grdno varaju. To nije moglo ni sa moćnom SDA pa neće moći ni sa njihovim invalidnim strukturama - rekao je Dodik
- anelsol
#84528 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mi smo rat izbjegli za dlaku. Na entitetskim linijama oko Mostara su se u januaru i februaru prošle godine već držale straže. U Nevesinju npr. su bili podjelili oružje i municiju, a na cesti između Mostara i Nevesinja u Bišini je bila ekipa koja je čekala signal da stave barikade. Hvala Ukrima pa pružiše otpor agresorima.
Dosta su oni državne imovine već prepisali na RS.
-
LSD
#84529 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Invalidnim strukturamaarchi_a wrote: ↑24/02/2023 10:04Nije ovo više ni smiješno. Dajte bolan ljudi, neka relaksacija, nešto. Ne zateži milorade, daj da u miru konzumiraju svoje fotelje.- Oni su ("Trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili - kazao je Dodik te dodao:
- Ako on (Konaković) misli da je Bosna i Hercegovina samo ono što oni misle, onda se grdno varaju. To nije moglo ni sa moćnom SDA pa neće moći ni sa njihovim invalidnim strukturama - rekao je Dodik
-
sumirprimus
#84530 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
dobro je zivi ste, rk poslije juce poslijepodne st bi nidje nikog, ono samo mal oprgrupisavanja snaga i nazad na botovanje 
-
plavi_E
#84531 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad god Dodik pomene raspad koalicije u X-morki pishnu u gace od straha. I on to dobro zna zato ih i guzi redovno sa tim raspadom koalicije.
-
pemanapemani
#84532 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa jebi ga, ti si do jučer pisao kako izdajnici iz trojke sve rade kako im narede Dodik i Čović i da čitav mandat neće uraditi nešto što se ne sviđa navedenom dvojcu.archi_a wrote: ↑24/02/2023 10:04Nije ovo više ni smiješno. Dajte bolan ljudi, neka relaksacija, nešto. Ne zateži milorade, daj da u miru konzumiraju svoje fotelje.- Oni su ("Trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili - kazao je Dodik te dodao:
I onda opet na kraju napišeš kao da trojka kmeči, jer samo žele konzumirati fotelje.
Da je tako, ovi iz trojke bi se pravili budale oko glasanja u UN i vadili se kako nije bilo konsenzusa u Predsjedništvu, te tako nesmetano nastavili konzumirati fotelje.
Totalna kontradiktornost i izvrtanje činjenica kako bi se neko upecao i na neki šizofreni način zaključio da je i ovo glasanje u UN neki vid izdaje trojke, koja plače i na koljenima moli Dodika za relaksaciju.
Znači, kako god da okreneš, oni su izdajice i foteljaši.
Kada reaguju na Dodikov fašističko bulažnjenje - oni na taj način kmeče i mole Dodika za relaksaciju, jednom riječju izdajice kojima su jedino bitne fotelje.
Kada ne reaguju na Dodikovo fašističko bulažnjenje - izdajice šute na Dodikov fašizam jer su prodali državu za fotelje.
Jebo te, da se bilo ovako patriotski nabrijano i zajebano, pa da se prozivalo Bakira kada je sa Dodikom potpisaao aranžman MMF u kafani u Istočnom Sarajevu ili kada je Adil Osmanović cmizdrio na saboru HDZ, ili kad je Bakir potpisao Mostarski sporazum, ili nedao Bog, kada je sjebana i izdaana revizija presude protiv Srbije..., gdje bi nam bio kraj.
-
archi_a
#84533 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije vas jade ništa sramota. Može vama svašta pod kapu. Jer, koalicija, fotelja, vođa, relaksacija, nikšić premijer, konaković ministar, sendvići...... Šta ima veze što vas je ponizio po hiljaditi put? Važno je biti u vlasti.izvrsni direktor wrote: ↑24/02/2023 10:13Ono kad sda bot pusne u gace jer je dodik pohvalio sda stranku. Za sda bota je to vrijedno citiranja dodika![]()
-
LSD
#84534 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel to prasac Dodik nesto slagao u konstataciji da su invalidne strukture ?
Pro Bih političari i lice na invalide, njihova politika je invalidna, jadna, za žaljenja. Impotentni evnusi i hadumi.
Šta su konkretno uradili u zadnjih 25 godina da ih se može nazvati potentnim ? osim što su se laktali za polozaje i fotelje, uhljebi obicni.
Jbg laktaški krmak iznio nezgodnu istinu.
Pro Bih političari i lice na invalide, njihova politika je invalidna, jadna, za žaljenja. Impotentni evnusi i hadumi.
Šta su konkretno uradili u zadnjih 25 godina da ih se može nazvati potentnim ? osim što su se laktali za polozaje i fotelje, uhljebi obicni.
Jbg laktaški krmak iznio nezgodnu istinu.
- dr_Evil
#84535 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tek sad stigoh poslusat Baketa u Pressingu, otreso ga Amir ko zvecku, nije nista bio u stanju odgovorit, tek tada shvatis koliko im je zaista suplja prica
-
plavi_E
#84536 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo plakanje botova koalicije "i Bakir je" da niko onu proslu vlast nije prozivao i kritikovao je tako bolsesna laz da ni oni sami u to ne vjeruju.

- dr_Evil
#84537 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Archie druze zvucis kao Bake na pressingu, i on je tako napao novinaraarchi_a wrote: ↑24/02/2023 10:22
Nije vas jade ništa sramota. Može vama svašta pod kapu. Jer, koalicija, fotelja, vođa, relaksacija, nikšić premijer, konaković ministar, sendvići...... Šta ima veze što vas je ponizio po hiljaditi put? Važno je biti u vlasti.nije se rodio bot. Botovi su sa vama dobili mjesto na pijadestalu, u pravom smislu te riječi. Al vas mrze svi svjetski botovi, jer ste im oborili cijenu. Do sada se to pogano mjesto bota masno plaćalo, a vi radite za sendvić i nadu da ćete se ogrebati o mrvicu, ako vam se ove "invalidne strukture" smiluju. Ne može jadnije, kakva vizija, kakvi bakrači.
-
archi_a
#84538 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam gledao presing, tako da ne znam kako je taj zvučao.
Pred miloradom su tetkice skinule pantole, to znam jer sam gledao danima. Al četo nastavlja zatezati i natjerat će ih i da skinu gaće. E, to je ono što sam danima govorio, a sad se pokazuje kao istina. E, to ovim tetkicama koje vi branite dušom i tElom zamjeram. A vi i dalhe pričajte o "novim" načinima razgovora sa separatistima. Francuske sobarice. Doći ćete tobe, al kasno. A zaboravit niko normalan neće. Invalidne strukture, jašta nego. Još nikšić da se uhljebi i sve 5.
Pred miloradom su tetkice skinule pantole, to znam jer sam gledao danima. Al četo nastavlja zatezati i natjerat će ih i da skinu gaće. E, to je ono što sam danima govorio, a sad se pokazuje kao istina. E, to ovim tetkicama koje vi branite dušom i tElom zamjeram. A vi i dalhe pričajte o "novim" načinima razgovora sa separatistima. Francuske sobarice. Doći ćete tobe, al kasno. A zaboravit niko normalan neće. Invalidne strukture, jašta nego. Još nikšić da se uhljebi i sve 5.
- BHCluster
#84539 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cudnovato?! Sigurno ce uputiti nekakvo saopstenje za javnost.anelsol wrote: ↑23/02/2023 20:52 HDZ u GV Mostara odbio glasati za statut koji je dio famoznog mostarskog sporazuma pravdajući se kao nekim njegovim manjkavostima. Podsjetit ću da su navedeni sporazum potpisali i visoki predstavnik te ambasadori zemalja kvinte.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kordic- ... /230223165
Bit će zanimljivo sada vidjeti reakciju stranaca.
-
plavi_E
#84540 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad smo vec kod kulture razgovora sa novinarima. Jedan sasvim novi nivo.
A najveca forma mu je ona "prijetnja" ratom. Tipicno zastrasivanje naroda. Ako ne razgovaramo pod njihovim uslovima onda moramo da ratujemo.

A najveca forma mu je ona "prijetnja" ratom. Tipicno zastrasivanje naroda. Ako ne razgovaramo pod njihovim uslovima onda moramo da ratujemo.
- dr_Evil
#84541 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nema nista od kmecanja bez pokrica, i onoga drzite me da ga ne ubijem. Tako je Komso kmecao za Peljeski most, i evo ga jos idu Bosnjaci da se provozaju preko njega da vide to velebno cudo, i bace koji selfie.archi_a wrote: ↑24/02/2023 10:30 Nisam gledao presing, tako da ne znam kako je taj zvučao.
Pred miloradom su tetkice skinule pantole, to znam jer sam gledao danima. Al četo nastavlja zatezati i natjerat će ih i da skinu gaće. E, to je ono što sam danima govorio, a sad se pokazuje kao istina. E, to ovim tetkicama koje vi branite dušom i tElom zamjeram. A vi i dalhe pričajte o "novim" načinima razgovora sa separatistima. Francuske sobarice. Doći ćete tove, al kasno. A zaboravit niko normalan neće. Invalidne strukture, jašta nego. Još nikšić da se uhljebi i sve 5.
Mene bi bilo stid pisati otvorena pisma, svadjati se po medijima. Ako si fakin otidji samar mu dekni da odmah klecne u koljenima, a ako nisi onda nastavi raditi ono sta je najbolje za tvoju domovinu i narod, to je idi vani i lobiraj maksimalno za svoju drzavu, gradi pravni sistem, i dovodi investicije.
Kao glasac SDPa osjecao sam susramlje kad je Niksic neki dan pozivao tuzilastvo da kazni Dodika zbog negiranja genocida. To je bila ona klasicna SDA-ovska nek institucije rade svoj posao. Bakire tvoje je tuzilastvo sta rade tvoji ljudi, Nermine ti si uzeo drzavnu vlast otpustaj Bakirove ako ne znaju i dovodi ljude koji znaju, ako ne onda si isti kao Bakir.
Ne kmecati, udaraj ili suti i radi!
- Mishelinke
-
plavi_E
#84543 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Botovi koalicije "i Bakir je" predstavljaju dodikove izjave kao hvaljenje SDA a u stvari je pishanje po X-morki. Dodik zna da bi gubitak vlasti za X-morku znacilo politicku smrt.
- Login77777
#84544 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Brate moj sve cemo im ovo naplatiti na iducim izborima za cetri godine. Nece niko vise nas Bosnjake, muslimane iz SDA i DF da pravi budalama. Danas ce nas Lendo da brani i odbrani volju Bosnjaka a za cetri godine potop izdajica na izborima. Nece ni izborni prag preci izdajice iz PiPa.archi_a wrote: ↑24/02/2023 10:30 Nisam gledao presing, tako da ne znam kako je taj zvučao.
Ziveo nas Bakir i nas predsjednik Komsic.
- Student_u_Ostavci
#84545 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo, zamalo da General pristane. Boba je falila
Ako Marfi još jednom zaprijeti, to je to.
Ako Marfi još jednom zaprijeti, to je to.
-
plavi_E
#84546 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najbolesnije ponasanje botova koalicije "i Bakir je" je njihove tvrdnje da su svi koji kritikuju X-morku odmah za SDA. Kakav odron.

- 512MB
#84547 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Potrosi ce ih Dodik kao kurton i onda otici sa SDA. Onda ce NIP kao stranka nestati a SDp ce trebat godina i godina da opet stane na noge. Zali boze glasova...
Ali sami su krivi, mislili su umjesto SDA zajahat fotelje i onda nastavit po starom.
Ali sami su krivi, mislili su umjesto SDA zajahat fotelje i onda nastavit po starom.
- dr_Evil
#84548 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Normalno da vas hvali kad ste mu sve dali. 20 godina upisuje drzavnu imovinu na entitet, a niste prstom maknuli. 6 godina migrante autobusima istovara pred Sarajevom, a vi mu jos kazete hvala. Eh moj student u ostavci, nije cudo pa si u ostavci.
-
plavi_E
#84549 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tebe hvata ozbiljna paranoja ti u skoro 10 nickova vidis jednu te istu osobu. Ovo ti najozbiljnije govorim. Zatrazi pomoc dok jos nije kasno.
- Student_u_Ostavci
#84550 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovaj svima tu govori da su oni zapravo ja. Teška dijagnoza