FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- MuaDib
#4326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dva junoša doveli, da i ono malo pameti što je ostalo, poželi sve poslati u tri lijepe i zauvijek napustiti ovaj tamni vilajet. I ono hoće državu. Fuj.
Čengić od početka polju za SDA i ona priča samo ide na milin SDA.
A Senad ti je ko domaćica kojoj u štali krava prolije kantu mlijeka. Radi ekskluzivne je i pozitivne pomake, spreman izvrgnut ruglu i mahalaškim izvrtanju.
Čengić od početka polju za SDA i ona priča samo ide na milin SDA.
A Senad ti je ko domaćica kojoj u štali krava prolije kantu mlijeka. Radi ekskluzivne je i pozitivne pomake, spreman izvrgnut ruglu i mahalaškim izvrtanju.
-
The BEN10
#4327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Šta je tačno Zahiragić dokazivao argumentima, na kojem su se terenu nalazili: zaštite nacionalnih interesa ili procesima koji vode u prosperitet: infrastruktura, reforma obrazovanja, javna uprava...asker wrote: ↑19/02/2023 02:54Antipatican, bivol, cakijas i sta vec ne, ali ja nijednu emisiju ne pamtim gdje ovaj nije dominirao. Nek se druga strana zapita. I pri tome ne mislim na neko nadglasavanje, primitivno ponasanje, vec argumente, kakvi god da su, onaj preko puta se poklopi usima.
Nek svako pogleda vecerasnji duel. Ako bilo sta, onda Senadovo nadmeno cerekanje kad ovaj kaze Senad vam je master mind, on vam je napravio sestorku, sad osmorku, pokajao se zbog Becirevica itd.
Cengic rekao vise puta veceras obje strane su licemjerne, vise puta, znaci uzivo, dokazivo sa dva klika.
Saltam na TVu you tube, kad tamo video Face TV sa njima dvojicom i naslovom "SDA licemjerna".
Jebo ti sve ovo, sve u kurac.
-
saabsa
#4328 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Čakijaš i argumenti u istoj rečenici

-
The BEN10
#4329 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ako je sadržaj teksta sa linka suština ovog o čemu su razgovarali, nije ni čudo da Zahiragić može izgledati kao neko ko je dominirao.Officer Crabtree wrote: ↑19/02/2023 08:25 Upravo suprotno, složili su se oko većine stvari, nije bilo nikakve rasprave te vrste, obični razgovor. Intonacija ovog Zahirage je jedno al nije ništa bilo VS.
Zato Avaz naslov i podnaslov fujjj
https://avaz.ba/vijesti/bih/810374/zust ... licemjerna
Nacionalističke teme, petljanje sa zaštitom vitalnih interesa - to je polje u kojem je SDA nenadmašiva.
- mirota
#4330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nole ode u BL jer je to licenca ATP Belgrade, a ne sumnjam da ce dovesti u Visoko neki turnir bar 250 serije, covjek ide redovno u Visoko, ja to cijenim jako, tvrdi da mu je bolje nakon borvka kod Osmanagica, a to dokazuje sto je svaki turnir osvojio nakon Visokog, ne vjerujem odvec u moc piramida ali njemu pomazedustaban wrote: ↑19/02/2023 00:44![]()
Ama ja potpuno razumijem Senada, nije lako kad ti neko sat prije pocetka emisije otkaze. Tada vadis spisak iz ladice osoba koje su uvijek na raspolaganju (dapache, smremni su i platit sa nastup) a mogu srat! Najmanje sat vremena.
Sve ove uslove ispunjava Semir a sinoc je ocito neko zayebo Senada i eto tako se to desilo.
Nisam gledo, ja onog sesirdziju ne mogu smislit, mogu mislit kako se nasro, vidim to indirektno iz komentara i reakcija.
(dzaba napravi one teniske terene, ode mu jaran u banjaluku, svojima. Lijepo mi ga zao)
-
saabsa
#4331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kažu da je počeo i Torabija obilaziti, ovaj mu preporučio šleper Hilmine vode i da će biti još bolji...mirota wrote: ↑19/02/2023 09:12Nole ode u BL jer je to licenca ATP Belgrade, a ne sumnjam da ce dovesti u Visoko neki turnir bar 250 serije, covjek ide redovno u Visoko, ja to cijenim jako, tvrdi da mu je bolje nakon borvka kod Osmanagica, a to dokazuje sto je svaki turnir osvojio nakon Visokog, ne vjerujem odvec u moc piramida ali njemu pomazedustaban wrote: ↑19/02/2023 00:44
![]()
Ama ja potpuno razumijem Senada, nije lako kad ti neko sat prije pocetka emisije otkaze. Tada vadis spisak iz ladice osoba koje su uvijek na raspolaganju (dapache, smremni su i platit sa nastup) a mogu srat! Najmanje sat vremena.
Sve ove uslove ispunjava Semir a sinoc je ocito neko zayebo Senada i eto tako se to desilo.
Nisam gledo, ja onog sesirdziju ne mogu smislit, mogu mislit kako se nasro, vidim to indirektno iz komentara i reakcija.
(dzaba napravi one teniske terene, ode mu jaran u banjaluku, svojima. Lijepo mi ga zao)![]()
![]()
-
Dimu1927
#4332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
indiana jones haarp i bio laboratorije, dabogda te senade RAK zauvijek zatvorio kakvo smece plasiras
-
El_comadante
#4333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Šta će Zahiragić samo priča nemožeš od njega do riječi doći. Kaže nakraju nemoj tako Senade, ono za munafike, kaže Senad začepi završili smo emisiju. Malo ružno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4334 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Na kojoj minuti
-
PM72
#4335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ja sam gledao ali to nisam čuo.
- mirsek
#4336 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
Kompleksas nadmeni, zato je nicim izazvan toliko burno reagovao na Lagumdziju kao savjetnika Becirevicu, Lagumdzija koji je isto veliki narcis i koji mu ne daje pardona nesto postigao, a Bakir nece da mu dodje u emisiju pa mu sve to, izmedju ostalog, pogadja i sujetu. A vijagra mu vise ne pomaze da vidi svoju grandioznost alfa muzijaka.
- SmokingMan
#4337 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Isto Jovana Jeremić, iako je Zaha, treba ispoštovati gosta i držati se nekih manira profesionalnog novinara / doditelja, što već, ali eto, Senad ko' Senad.
-
PM72
#4338 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Rekao je "nešto" u tom fazonu?mirsek wrote: ↑19/02/2023 16:17Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
Kompleksas nadmeni, zato je nicim izazvan toliko burno reagovao na Lagumdziju kao savjetnika Becirevicu, Lagumdzija koji je isto veliki narcis i koji mu ne daje pardona nesto postigao, a Bakir nece da mu dodje u emisiju pa mu sve to, izmedju ostalog, pogadja i sujetu. A vijagra mu vise ne pomaze da vidi svoju grandioznost alfa muzijaka.
Meni je on najbolji novinar a papke poput ZH ne bi komentarisao.Tek sam ručao
- Login77777
#4339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ko je taj Nenad?mirsek wrote: ↑19/02/2023 16:17Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
- Tvrtko II Kotromanić
#4340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
rekao je "zavezi" ali u nekom tonu zafrkancije, s tim da se nijedan voditelj ne bi trebao tako obracati gostu, ko god bio gost
mada Senad odavno nije ni n od novinara svakako
mada Senad odavno nije ni n od novinara svakako
- mirsek
#4341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Evo sad sam pregledao, Senad je rekao, iskreni ste i otvoreni momci, postovani gledaoci ovi koji su njihovi predsjednici a malo su munafici (aludirajuci na Bakira) takva je politika, Zahiragic mu na to kaze "ma nemojte tako", njemu Senad (ono s visoka ni da ga pogleda), "zavrsio sam emisiju i prekini", kao da nekom djetetu na ulici govori a ne gostu usred emisije (valjda se osjeca mocno jadnicak kad tako nekome moze da "spusti"). Njega bi na ulici samo samarali ili pljuvali kad bi smio da se na takav nacin nekom obraca ali sumnjam da supcic to smije mimo kamera.PM72 wrote: ↑19/02/2023 17:03Rekao je "nešto" u tom fazonu?mirsek wrote: ↑19/02/2023 16:17
Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
Kompleksas nadmeni, zato je nicim izazvan toliko burno reagovao na Lagumdziju kao savjetnika Becirevicu, Lagumdzija koji je isto veliki narcis i koji mu ne daje pardona nesto postigao, a Bakir nece da mu dodje u emisiju pa mu sve to, izmedju ostalog, pogadja i sujetu. A vijagra mu vise ne pomaze da vidi svoju grandioznost alfa muzijaka.ja to nisam čuo a zaparalo bi mi uši.Isto i kao "umiriti" i "ubiti".
Meni je on najbolji novinar a papke poput ZH ne bi komentarisao.Tek sam ručao
Last edited by mirsek on 19/02/2023 21:15, edited 2 times in total.
- mirsek
#4342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jedan tamo sto trci za dodikom poslije intervjua i unizno ga pita "sto si se bolan toliko iznervirao, u cemu je bio problem", koji je po svom licnom hvaljenju na svojoj face tv stvorio i iznjedrio malog pocetnika stanivukovica (a koji ga je popisao poslije u svom nastupu na istoj tv) koji je isao u gostovanje kod vucica koji ga je vodao po vilama i kancelarijama kao vjerovatno znacajnog novinara za sirenje raskola medju bosnjacima.Login77777 wrote: ↑19/02/2023 17:05Ko je taj Nenad?mirsek wrote: ↑19/02/2023 16:17
Nenad, onaj kome je vaznije da u svaku mogucu, vezanu i nevezanu pricu ubaci SDA i to kako je on nesto negdje prvi spomenuo u svojoj emisijiu nego da iz sagovornika izvuce najvaznije i najkorisnije informacije za opstanak BIH.
-
El_comadante
#4343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Da na ovo sam mislio.mirsek wrote: ↑19/02/2023 20:23Evo sad sam pregledao, Senad je rekao, iskreni ste i otvoreni momci, postovani gledaoci ovi koji su njihovi predsjednici a malo su munafici (aludirajuci na Bakira) takva je politika, Zahiragic mu na to kaze "ma nemojte tako", njemu Senad (ono s visoka ni da ga pogleda), "zavrsio sam emisiju i prekini", kao da nekom djetetu na ulici govori a ne gostu usred emisije (valjda se osjeca mocno jadnicak kad tako nekome moze da "spusti"). Njega bi na ulici samo samarali ili pljuvali kad bi smio da se na takav nacin nekom obraca ali sumnjam da supcic to smije mimo kamera.
- Sara03
#4344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ako je tako, previše je, makar bila samo zezancija.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑19/02/2023 17:06 rekao je "zavezi" ali u nekom tonu zafrkancije, s tim da se nijedan voditelj ne bi trebao tako obracati gostu, ko god bio gost mada Senad odavno nije ni n od novinara svakako
Senad je već davno izgubio integritet i profesionalnost, ali izgleda to nije dovoljno, pa je počeo izigravati pravog klošara. Još malo pa level klaun.
-
HelaS
#4345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Čim neko Hadžifejzovića nazove "Nenad", znam iz čije štale dolazi 
Last edited by HelaS on 19/02/2023 22:17, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4346 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kakvi crni argumenti, frajer samo salta fraze, a da ga se vrati na sve sto izadje iz njegove labrnje, dvije trecine "argumenata" bi mu se obilo o glavu.asker wrote: ↑19/02/2023 02:54Antipatican, bivol, cakijas i sta vec ne, ali ja nijednu emisiju ne pamtim gdje ovaj nije dominirao. Nek se druga strana zapita. I pri tome ne mislim na neko nadglasavanje, primitivno ponasanje, vec argumente, kakvi god da su, onaj preko puta se poklopi usima.
Nek svako pogleda vecerasnji duel. Ako bilo sta, onda Senadovo nadmeno cerekanje kad ovaj kaze Senad vam je master mind, on vam je napravio sestorku, sad osmorku, pokajao se zbog Becirevica itd.
Cengic rekao vise puta veceras obje strane su licemjerne, vise puta, znaci uzivo, dokazivo sa dva klika.
Saltam na TVu you tube, kad tamo video Face TV sa njima dvojicom i naslovom "SDA licemjerna".
Jebo ti sve ovo, sve u kurac.
Cim je stisnut, krene resetanje poluistinama. Izvini, ali to nije dominacija, nego cisto nadglasavanje. Frajer jr na kraju uspio sam sebe zakucati, i posrati se u usta sebi sa pola onoga sto je rekao.
- Sara03
#4347 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Čovjek se zove Senad.
Ne razumijem u čemu je problem i šta je pisac htio reći.
Ne razumijem u čemu je problem i šta je pisac htio reći.
-
HelaS
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4349 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ima jedan post kod Mulahusica/Linge/Bosnjaci.....neki vec quratz od tih stranica koji ide nesto otprilike ovako (kritika je na Smitov racun, to je kontekst):Chmoljo wrote: ↑19/02/2023 22:16 Kakvi crni argumenti, frajer samo salta fraze, a da ga se vrati na sve sto izadje iz njegove labrnje, dvije trecine "argumenata" bi mu se obilo o glavu.
Cim je stisnut, krene resetanje poluistinama. Izvini, ali to nije dominacija, nego cisto nadglasavanje. Frajer jr na kraju uspio sam sebe zakucati, i posrati se u usta sebi sa pola onoga sto je rekao.
"Dosta su se ovdje strani mocnici petljali, mi smo suverena drzava i ne treba nam strano tutorstvo, molimo prijatelja Recepa Tayipa Erdogana da nam pomogne"
Zahiragic in a nutshell
Frajer doslovno svaki put upadne u sopstvenu zamku i onda se vadi dernjavom i pjenom na ustima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4350 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Neki noć gledao dokumentarac na Al Jazeeri, o tome kako Exxon plaća likove da diskredituju naučnike u vezi klimatskih promjena. Radi se o likovima koji nisu naučnici, već spin doktori, pr menadžeri i sl. Pokazuju njihovu argumentaciju, način na koji napadaju sagovornike, kako zatrpavaju pričom i kako je krajnji cilj dojam gledaoca, a ne dijalog.
Zahiragic radio isto. Argumenta nigdje, samo laprdanje, gdje sam sebi sapliće noge. Irfan ga je prosuo za Željanu, kako su ista grupacija.
Zahiragic radio isto. Argumenta nigdje, samo laprdanje, gdje sam sebi sapliće noge. Irfan ga je prosuo za Željanu, kako su ista grupacija.