SDA-All about

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#82201 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Ima nade za sviju nas, da budemo barem zamjenici direktora, dok se Jasmina ne uda. Ponovo.
Kad skontam, imamo sanse i kad se uda. :D
PM72

#82202 Re: SDA-All about

Post by PM72 »

carobnjak_N wrote: 14/02/2023 07:48 Sad se više ni ne krije ono što svi znaju. Koliko još imaju nekretnina što se ne zna...
Ali ipak je morbidno da ovog ubicu Rastodera postavljaju tu. Valjda što je muž nastradale u Nipu.
Kad pomisliš da te više nikakvom bedastoćom ne mogu iznenaditi-oni se baš potrude da te ostave bez teksta.
Bossona

#82203 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

last mohicans wrote: 13/02/2023 22:54 Haha, koja komedija. Pa od starta se zna da beduin Shiddi nije nikakav investitor, nego El Bake. Potvrđuje se i info da se unuka sfuca sa ubicom Have.
Alijine i Bakirove ratne vreće zlata i postratne milijarde donacija su oprane i investirane a ovaj beduin All Shiddi je isturen u javnosti kao investitor preko kojeg je Alijin saboter tužbe i trgovac države opljačkao ne samo donacije već i državne firme.
Izetbegović, Zvizdić i predstavnici Al Shiddi grupe otvorili hotel Swissotel u Sarajevu
Piše: M. N.
20.09.2018.

Image

Svečanim presijecanjem vrpce večeras je u Sarajevu otvoren Swissotel, jedan od najluksuznijih hotela iz grupacije Accor Hotels. Vrpcu su presjekli predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, te predstavnici Al Shiddi gurpacije.

Otvorenju hotela sa 5+ zvjezdica u koji je uloženo 150 miliona eura, prisustvovale su brojne zvanice, među kojima su bili ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac, gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, te brojni ambasadori.

Nakon kratkog obraćanja, gosti su imali priliku obići hotelske sobe i druge prostorije, a potom uživati u zakuski.

Investitor Suleiman Al Shiddi kazao je da taj projekt ne bi bilo moguće realizovati bez pomoći njihovog tima, dioničara, bh. vlasti i svih ostalih koji su indirektno pomogli, te im je iskazao veliku zahvalnost.

"Ovaj projekt je napravljen da traje narednih 100, pa i 200 godina. Vjerujem da će Sarajevo postati privlačna destinacija za turiste iz Kine, s Bliskog istoka i svih ostalih država", naveo je Al Shiddi.

Swissotel u Sarajevu ima 21 sprat i 218 soba, od čega je 40 apartmana. Sve sobe su prostrane i moderno opremljene, a prozori se protežu od poda do stropa i pružaju nevjerovatan pogled na grad i okolne planine.

U ponudi je i predsjednički apartman koji se proteže na 365 m2. Ovaj apartman namijenjen je VIP gostima i visokim delegacijama koje će na jednom mjestu imati sve što im je potrebno. Ovaj apartman, između ostalog, ima sobu za batlera, sobu za osiguranje, manju sobu za sastanke, kao i zaseban wellness i spa dio.

Swissotel Sarajevo ima konferencijske sale i prostorije za sastanke, spa centar od 1.000 m2 na dva sprata i bazen s jedinstvenim pogledom na Sarajevo. Osim toga, posjetioci mogu popiti kafu ili doručkovati u Caffeu Swiss koji radi na principu bifea ili objedovati u a la carte restoranu "The Fusion" koji ima "otvorenu kuhinju".

Gosti će uživati u luksuzno uređenom interijeru koji predstavlja fuziju bosanskohercegovačke tradicije i profinjenosti švicarskog modela uređenja prostora.

https://www.klix.ba/biznis/privreda/ize ... /180920133
carobnjak_N

#82204 Re: SDA-All about

Post by carobnjak_N »

Ali nije krađa ako je zbismiletom uzeto. Donijet će reis privatnu fetvu ako treba. Eno piše na onom kamenu ispred i to na arapskom.
Tako su te fetvadžije omiljenom sultanu Fatihu, donijeli fetvu da radi mira u carstvu, može pobiti svoju rođenu braću.
Okrutni su to mozgovi. Imaju pervertiran osjećaj za moral i mogu ohalaliti nagnjusnije stvari sebi, govoreći da je to u ime nekog višeg
cilja.
konami666

#82205 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

carobnjak_N wrote: 14/02/2023 08:09 Ali nije krađa ako je zbismiletom uzeto. Donijet će reis privatnu fetvu ako treba. Eno piše na onom kamenu ispred i to na arapskom.
Tako su te fetvadžije omiljenom sultanu Fatihu, donijeli fetvu da radi mira u carstvu, može pobiti svoju rođenu braću.
Okrutni su to mozgovi. Imaju pervertiran osjećaj za moral i mogu ohalaliti nagnjusnije stvari sebi, govoreći da je to u ime nekog višeg
cilja.
Pa pogledati samo onu mapu od neki dan sto je klix izbacio, najrazvijenije zemlje i koliko % stanovništva je religiozno VS. nerazvijene zemlje i koliko % je stanovništvo religiozno.
Tananarive

#82206 Re: SDA-All about

Post by Tananarive »

Chmoljo wrote: 14/02/2023 00:08
Prpa.ba wrote: 13/02/2023 23:12 Ne znaju kupiti ni diplomu, ne znaju ni sakriti pranje para, ko nas je kleo nije nas stedio. :run:
možda i znaju, ali što bi? od koga? od armije plaćenih i neplaćenih botova koji će nas ubijediti u jasmininu kompetentnost?
kako nije ko'petentna mjesec dana bila menaĐer u kuplerajima u njemačkoj
ragib

#82207 Re: SDA-All about

Post by ragib »

ako je Bakirov SCC, Bristol, zasto je onda rekao da za 6 mjeseci potroši 8000KM, znaci po njegovoj prici zivi od 1300km
elk

#82209 Re: SDA-All about

Post by elk »

Prpic je peh. Daj boze tacnu barem da mu daju. Ako se nekim cudom dobar pokaze moze i za sank. Neke koktelice manje komplikovane da pravi. Nenadmasan je sa kisobranima. Zelenim.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#82210 Re: SDA-All about

Post by pici »

Izetbegovici imaju od mene samo prezir i gadjenje.Ako se pitate kako izgleda balija, oni su tipicni primjerci pokvarenog, lazljivog, pohlepnog neinsana.MRŠ.
drug_profi

#82211 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Billy The Pljuc wrote: 14/02/2023 04:15 Mog'o je vala i hanumi otvoriti kak'u bolnicu kol'ko su se nakrali, da onako uspješna i stručna napravi kakav bosanski Mayo a po čemu bi i ona i mi s njom postali svjetski poznati.

Al' jok, lakše je iskoristiti priliku da zajaše i uspostavi diktaturu na KCUS-u.
Jucer na hirurgiji u vojnoj, u cekaonici, gunđa neprekidno jedan kako je kod Sebije sve organizovano, kako se ne čeka ovoliko, kako gore doktori ne kradu (sta li su to krali?), itd.
Pa reko sto nisi gore otisao, mogao si uzeti uputnicu za KCUS, a ne za Opštu.
Šuti.
Reko šta je sad?
Kaže ovdje su bolji doktori.
E tu sam te čekao, zato i jest gužva ovdje, a gore nije.
dzeno123

#82212 Re: SDA-All about

Post by dzeno123 »

Kakve su sanse da se pozicije vrate Sarajliću, nakon svih tih godina zasluzio je barem to.
video

#82213 Re: SDA-All about

Post by video »

Samo za prpu i ine prpice :-)

Da ponovimo gradivo

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/14 ... -dovadzija

To je onaj kockasti glavutan sto se samo smijao na sudjenju.

Kartel el bake!
Tananarive

#82214 Re: SDA-All about

Post by Tananarive »

video wrote: 14/02/2023 08:44 Samo za prpu i ine prpice :-)

Da ponovimo gradivo

Kartel el bake!
je li mu i sada ista ovakva krmeća vugla
muha_sa

#82215 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

drug_profi wrote: 14/02/2023 08:36
Billy The Pljuc wrote: 14/02/2023 04:15 Mog'o je vala i hanumi otvoriti kak'u bolnicu kol'ko su se nakrali, da onako uspješna i stručna napravi kakav bosanski Mayo a po čemu bi i ona i mi s njom postali svjetski poznati.

Al' jok, lakše je iskoristiti priliku da zajaše i uspostavi diktaturu na KCUS-u.
Jucer na hirurgiji u vojnoj, u cekaonici, gunđa neprekidno jedan kako je kod Sebije sve organizovano, kako se ne čeka ovoliko, kako gore doktori ne kradu (sta li su to krali?), itd.
Šuti.
Reko šta je sad?
:lol:

Mene to ubi :-) kad mi krene pricat i još ocekuje da ga pomno slušam a nikad ga u životu vidio nisam--bježi ba odjebi od mene--hocu da šutim i cekam kad ce me prozvat :lol:
joint union

#82216 Re: SDA-All about

Post by joint union »

Prpa.ba wrote: 14/02/2023 07:32
Styling wrote: 14/02/2023 06:46

On će biti šef sale. Baš se trudio zadnjih mjeseci da zasluži njihovu milost. :lol:
Nisu ni vasi prvaci nista drugaciji od Bakira i Jasmine, samo nisu imali prilike raditi sa donacijama. :thumbup:
Vala bas. A nemaju ni 'vakog kadra.
mirza_15

#82217 Re: SDA-All about

Post by mirza_15 »

dzeno123 wrote: 14/02/2023 08:37 Kakve su sanse da se pozicije vrate Sarajliću, nakon svih tih godina zasluzio je barem to.
Stranka ti je kao porodica. Čuva ti leđa. Dok si odan stranci i žrtvuješ se za nju bit će nešto i za tebe. Sve u skladu sa hijerarhijom. Nekome će ženu zaposliti, neko će direktor postati. Svako treba da zna svoje mjesto, a može se i napredovati. Lojlalnost se najviše cijeni. Kako da ne bude sada nešto i za Asima. Prvi do Bakira. Bit će sigurno.
HelaS

#82218 Re: SDA-All about

Post by HelaS »

dzeno123 wrote: 14/02/2023 08:37 Kakve su sanse da se pozicije vrate Sarajliću, nakon svih tih godina zasluzio je barem to.
Bila bi mu dvostruko skuplja "tarifa". Dokazao je da je nedodirljiv, da je nedokaziv, što znači i pouzdan :D
Billy The Pljuc

#82219 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

drug_profi wrote: 14/02/2023 08:36

Šuti.
Reko šta je sad?
Mada sam nakon iskustva kojeg sam imao obećao sam sebi da nikada više neću kročiti tamo ja opet dođem u situaciju da moram. Pretprošli put su me vodali k'o bekana pod sumnjom da imam leukemiju što se na kraju ispostavilo kao netačno. To se daju termini za 15 dana, mjesec itd. jer se mora čekati specijalista da dođe iz drugog kantona i sl. Nakon što dobih stvarnu dijagnozu ja se k'o kreten vratim i veli mi bukvalno "stručnjak" - eh eto povadi još ove nalaze al' ne moraš žuriti pa kad ti otklonimo ovaj tumor vidjećemo da i ostala dva uklonimo u ne baš velikom vremenskom razmaku. Naravno da su mi svi tumori bili u istoj regiji i da sam očekivao da se sve ukloni jednom operacijom i šta ću, pokupim se i odem privatno i to sve odradim.

Prošle godine imao saobraćajku, sav isječen nisam htio da me voze u Tuzlu nego dođem nakon nekih 5-6 sati na KUM, ka'e nemaš uputnicu i haj na hitnu, ja se nasmijao i otišao na hitnu. Popadali na hitnoj kad su me vidjeli, vele pa mogli su uputnicu i sutra dobiti, hajd' sve se dobro završi jer se ispostavilo na kraju da nisam imao ozbiljnijih povreda osim posjekotina.

Uskoro bih opet trebao na operaciju i naravno da neću ići njima, taman istu ne preživio.
vee-jay

#82220 Re: SDA-All about

Post by vee-jay »

Bossona wrote: 14/02/2023 07:57
last mohicans wrote: 13/02/2023 22:54 Haha, koja komedija. Pa od starta se zna da beduin Shiddi nije nikakav investitor, nego El Bake. Potvrđuje se i info da se unuka sfuca sa ubicom Have.
Alijine i Bakirove ratne vreće zlata i postratne milijarde donacija su oprane i investirane a ovaj beduin All Shiddi je isturen u javnosti kao investitor preko kojeg je Alijin saboter tužbe i trgovac države opljačkao ne samo donacije već i državne firme.
Izetbegović, Zvizdić i predstavnici Al Shiddi grupe otvorili hotel Swissotel u Sarajevu
Piše: M. N.
20.09.2018.

Image

Svečanim presijecanjem vrpce večeras je u Sarajevu otvoren Swissotel, jedan od najluksuznijih hotela iz grupacije Accor Hotels. Vrpcu su presjekli predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, te predstavnici Al Shiddi gurpacije.

Otvorenju hotela sa 5+ zvjezdica u koji je uloženo 150 miliona eura, prisustvovale su brojne zvanice, među kojima su bili ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac, gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, te brojni ambasadori.

Nakon kratkog obraćanja, gosti su imali priliku obići hotelske sobe i druge prostorije, a potom uživati u zakuski.

Investitor Suleiman Al Shiddi kazao je da taj projekt ne bi bilo moguće realizovati bez pomoći njihovog tima, dioničara, bh. vlasti i svih ostalih koji su indirektno pomogli, te im je iskazao veliku zahvalnost.

"Ovaj projekt je napravljen da traje narednih 100, pa i 200 godina. Vjerujem da će Sarajevo postati privlačna destinacija za turiste iz Kine, s Bliskog istoka i svih ostalih država", naveo je Al Shiddi.

Swissotel u Sarajevu ima 21 sprat i 218 soba, od čega je 40 apartmana. Sve sobe su prostrane i moderno opremljene, a prozori se protežu od poda do stropa i pružaju nevjerovatan pogled na grad i okolne planine.

U ponudi je i predsjednički apartman koji se proteže na 365 m2. Ovaj apartman namijenjen je VIP gostima i visokim delegacijama koje će na jednom mjestu imati sve što im je potrebno. Ovaj apartman, između ostalog, ima sobu za batlera, sobu za osiguranje, manju sobu za sastanke, kao i zaseban wellness i spa dio.

Swissotel Sarajevo ima konferencijske sale i prostorije za sastanke, spa centar od 1.000 m2 na dva sprata i bazen s jedinstvenim pogledom na Sarajevo. Osim toga, posjetioci mogu popiti kafu ili doručkovati u Caffeu Swiss koji radi na principu bifea ili objedovati u a la carte restoranu "The Fusion" koji ima "otvorenu kuhinju".

Gosti će uživati u luksuzno uređenom interijeru koji predstavlja fuziju bosanskohercegovačke tradicije i profinjenosti švicarskog modela uređenja prostora.

https://www.klix.ba/biznis/privreda/ize ... /180920133
Najpopularniji komentar na clanku:

Image

Dansas, ni dvije stranice komentara na ovu vijest.
Zamisliste samo da je Dino Konakovic u pitanju, ili Nermin Niksic.
Bilo bi "GORI VATRA".

Ali ako se prezivas IZETBEGOVIC i ako si SDA -- SVE ti je dozvoljeno.
video

#82221 Re: SDA-All about

Post by video »

Tananarive wrote: 14/02/2023 08:46
video wrote: 14/02/2023 08:44 Samo za prpu i ine prpice :-)

Da ponovimo gradivo

Kartel el bake!
je li mu i sada ista ovakva krmeća vugla
Lik se citavio vrijeme sprdao sa procesom, ismijavao zrtvu i sve oko nje ZNAJUCI da mu nista biti nece :bih:

E to ti je "borba za drzavu" na sda nacin jer ako nije tako kako oni kazu da treba on "ih eto sa vraTAca" :bih:

Valjda ce nakon svih ovih pisanja na narod isti ti (ogroman broj slijepaca) napokon progledali.
Last edited by video on 14/02/2023 09:34, edited 1 time in total.
breuer

#82222 Re: SDA-All about

Post by breuer »

lopovi i ubice
Logovan

#82223 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

Sve po zakonu, pa kako, pa po zakonu.
Login77777

#82224 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Styling wrote: 14/02/2023 06:46
Login77777 wrote: 14/02/2023 05:36 Hoce @Prpa.ba barem za portira staviti? :lol:
On će biti šef sale. Baš se trudio zadnjih mjeseci da zasluži njihovu milost. :lol:
Nema to srama, ako treba branit ce oni i ovog Rastodera. Sve kako kaze stranka.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#82225 Re: SDA-All about

Post by pici »

Koje bjesomucno lazljivo govno, balijander pravi.MRŠ!
Post Reply