Nema dovoljno trakcije na vlastitoj temi koju je otvorio pa makar i ovdje sad pokušava i dalje iznivelisati strane.
Kako ono lik hladno uporedi Mehter i 9. januar
Pa ima druga tema, otvorio ju je dotični. Samo se nerijetko pogubi kad mu postaviš konkretna pitanja i u konačnici onda i ne odgovori na njih i tu diskusiji dođe kraj
Sve stoji, samo sto je Caco jedan kmdnt a vamo imas citavu vojnu i politicki strukturu od vrha do dna...Bloo wrote: ↑13/02/2023 12:13Caco ima svoj mezar na Kovačima.dr_Evil wrote: ↑13/02/2023 10:57 Rekoh ti, uzmi transparent pa i na kojem pise da je Caco ratni zlocinac i prosetaj Sarajevom, pa uzmi da je Dario Kordic ili Ratko Mladic pa prosetaj Sirokim Brijego ili Banjalukom pa onda se vrati da pricamo o tome opet, do tada pricas u prazno. [/b] Onda da vidimo kakvo je mainstream razmisljanje koje populacije po regijama!
Svake godine njegovi suborci i poštovaoci se okupljaju kako bi odali počast svom komadantu. Istovremeno porodice devet policajaca obilaze mezarje u Velikom parku gdje su njihovi najmiliji ukopani.
Svake godine izađe Sjećanje na ubistvo Cace u novinama.
Iz pijeteta prema njegovim žrtvama barem ne koristi njega kao argument.
Pitam eo 10 dana niko da odg, a znaju poletit da kazu da je neko botStudent_u_Ostavci wrote: ↑13/02/2023 12:32 Halo, glasali ste da vam kriminalci sjede u VM, o kakvim hapšenjima i zakonu pričaš?![]()
Jel Bunoza kriminalac ili nema dokaza o tome? Jel Nešić kriminalac, ima li Nešić veze sa SKY aplikacijom? Čovjek koji nije prošao sigurnosne provjere. Što niste pohapsili to, veliki borci za pravdu?![]()
Caco zlocinac Juka izdajnik..sve sto neko ima rec "Ali" nek se dobro zapita o samom sebi...samo bespotrebno je i spominjat iste ako cemo ic u dubiozu "eo ima i vasih dakle svi smo se ubijali"dr_Evil wrote: ↑13/02/2023 12:17Bloo wrote: ↑13/02/2023 12:13
Caco ima svoj mezar na Kovačima.
Svake godine njegovi suborci i poštovaoci se okupljaju kako bi odali počast svom komadantu. Istovremeno porodice devet policajaca obilaze mezarje u Velikom parku gdje su njihovi najmiliji ukopani.
Svake godine izađe Sjećanje na ubistvo Cace u novinama.
Iz pijeteta prema njegovim žrtvama barem ne koristi njega kao argument.
Za mene je Caco ratni zlocinac. End of story. Nije bila ideja ni tema postova da branim cacu ni aliju. Pricao sam o mentalitetu ljudi. Nema veze.
Slažem se s tobom ali otiđi tamo pa to javno reci ako si mudonja.Ja ne bih smio.Student_u_Ostavci wrote: ↑13/02/2023 18:28 Republika Srpska je nastala na genocidu i etničkom čišćenju. Shodno tome, RS je genocidna tvorevina. Ako neko iz RSa ovo čita, javite mi se u pp da vam proslijedim podatke za hapšenje. Usput isprintajte presudu međunarodnog suda pa ćemo zajedno pred sud sa tom presudom. Koliko su nesposobni, vjerujem da bi izgubili spor.![]()
Koja pitanja. Ne znam uopšte koji si ti.canvra888 wrote: ↑13/02/2023 14:21 Ima tema naočigled svima i svako može vidjeti koliko zapravo odgovaraš na 'iole smislene postove'. Nerijetko i monolog vodiš tamo.
Dva ili tri puta sam ti konkretna pitanja postavljao/tražio objašnjenja, ili ništa nisi odgovorio ili si se samo pokušavao izmigoljiti kroz njih, nerijetko pokušajem zamjene teza.

Koji postovi, ovaj od danas na ovoj temi? Pa to je prvi put da sam te i nazvao 'Mu'aremom'. Pričaš o nečemu, a nema previše smisla ono što pričaš, kao i obično.carobnjak_N wrote: ↑13/02/2023 19:40Koja pitanja. Ne znam uopšte koji si ti.canvra888 wrote: ↑13/02/2023 14:21 Ima tema naočigled svima i svako može vidjeti koliko zapravo odgovaraš na 'iole smislene postove'. Nerijetko i monolog vodiš tamo.
Dva ili tri puta sam ti konkretna pitanja postavljao/tražio objašnjenja, ili ništa nisi odgovorio ili si se samo pokušavao izmigoljiti kroz njih, nerijetko pokušajem zamjene teza.
Postovi ti djeluju glupavo i uvredljivo, ulicarsko dobacivanje.
Vjerovatno ti zato nisam odgovorio. Upristoji se.
Francuski igrani film Rezolucija 819. Ako neko nije gledao. Po mom skromnom mišljenju, puno detaljniji od Jasmilinog.mishic wrote: ↑13/02/2023 18:22 ZAKONOM ZABRANJENA ISTINA:
1 – Ko javno izloži poruzi, preziru ili grubom omalovažavanju Republike Srpske, njenu zastavu, grb, amblem ili himnu, kazniće se kaznom zatvora do tri godine.
2 – Ako je djelo iz stava 1. ovog člana izvršeno na način da se Republika Srpska označi kao agresorska ili genocidna tvorevina ili njeni narodi agresorskim ili genocidnim, učinilac će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
3 – Ako je djelo iz stava 2. ovog člana izvršilo službeno ili odgovorno lice ili lice u institucijama vlasti ili organu koji se finansira iz javnog budžeta, kazniće se kaznom zatvora od dvije do deset godina.
Nadmašili smo i Sjevernu Koreju!
Pa kako covjek tebe da definise? Napises uopce...to odmah baca na anamo one susjede.
Lektori u firmi mi u mene su svaki put mijenjeli cijelo u sve.
Samo je pitanje stila.
@PM72, ti kao iskusni borac, sta kazes na ovo.Jasmina Izetbegović, kćerka lidera SDA Bakira Izetbegovića, nova je direktorica hotela Swissotel i Novotel Bristol u Sarajevu, saznaje Klix.ba.
Njen pomoćnik je, prema prvim informacijama, Semir Rastoder. On je široj javnosti poznat zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Nedžarićima, u kojoj je poginula Hava Dovadžija. Njemu je 2019. godine ukinuta presuda zbog povreda krivičnog postupka.
Meni da je zgazio ženu,dijete ili roditelje istranžirao bih ovo sandžačko govedo a ova Bakirova tuka me ne dotiče.dr_Evil wrote: ↑14/02/2023 07:05@PM72, ti kao iskusni borac, sta kazes na ovo.Jasmina Izetbegović, kćerka lidera SDA Bakira Izetbegovića, nova je direktorica hotela Swissotel i Novotel Bristol u Sarajevu, saznaje Klix.ba.
Njen pomoćnik je, prema prvim informacijama, Semir Rastoder. On je široj javnosti poznat zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Nedžarićima, u kojoj je poginula Hava Dovadžija. Njemu je 2019. godine ukinuta presuda zbog povreda krivičnog postupka.