Ne bi te napao. Zasto da te napadal. Kazem oni su placeni za to neka rade ako misle da pomaze. Ja mislim da nece pomoci. Nazivao ih Bakir ili Dino pravoslavcima ili ne nece nista promjeniti.Spit_fire wrote: ↑10/02/2023 11:32Ne znam ko im brani..valjda niko..doduse za osmorku znamo ko im brani..al to je do njih. I eto i ti kazes da treba tako al sad da kazem koju protiv relakaaacije napao bi me da sam SDA ...Login77777 wrote: ↑10/02/2023 11:28
Pa reci, vracaj ko ti brani? Ko to brani Dini, Forti, Bakiru, Komsicu itd.
Neka pocnu pridruzit ce se i obicni narod. Manje kuknjave a vise rada. Moze puno uciniti.![]()
Kao sto vepru nece nista pomoci nazivao Bosnjake muslimanima ili ne. Zakoni prolaze u parlamentu BiH i DN BiH. Tu sta ko dobije to dobije.
Eto on godinama pravi probleme i naziva druge pogrdnim imenima i opet nije nista postigao. Ako mu je sta proslo to je kroz DN BiH i parlament BiH.
Sve ostalo je suplja.
Stanlo je lakse napadati u ovom uredzenju kao sto je u BiH.
Isto bi bilo da je BiH samo drzava Bosnjaka i da Bosnjaci imaju jos drzavu Srbiju gdje su narod koji ima prava kao Srbi u BiH. Eto recimo da je Sandzak u Srbiji IJ i da imaju svoje sudstvo, policiju itd i uz to su u parlamentu Srbije. Znaci mogli bi isto raditi sto vepar sad radi bez posljedica.
Da mozes imati sistem gdje vecina odlucuje treba ti parlament BiH a to nije realno jer ovi drugi nece na to pristati. A druga je mogucnost rat a to sam presudi koliko je zeljno nekome.
Trece opcije nema.