Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑09/02/2023 21:47
Šta je kolega Skontao za kugu?
Kupiti da ili ne?
Vjerovatno si upratio da je izbacila danas neku grešku? Rekao je da će danas Kugu odvesti nekom poznatom auto-električaru u Vitezu (Bruno) da vidi što je izbacivao grešku, pa će mi javiti. Nije mi za sada ništa javio.
Ja iskreno nisam još odlučio šta da radim. Haj što bi čovjek bio strpljiv i čekao drugu dobru priliku, ja sam danas prodao svog Clia, tako da sam pješak do daljnjeg
Kupiti da ili ne?
Vjerovatno si upratio da je izbacila danas neku grešku? Rekao je da će danas Kugu odvesti nekom poznatom auto-električaru u Vitezu (Bruno) da vidi što je izbacivao grešku, pa će mi javiti. Nije mi za sada ništa javio.
Ja iskreno nisam još odlučio šta da radim. Haj što bi čovjek bio strpljiv i čekao drugu dobru priliku, ja sam danas prodao svog Clia, tako da sam pješak do daljnjeg
ma upratio sam dešavanja, zato i pitam
hajde eto javi šta bude s autom i šta skontaš hoćeš li kupiti ili ne
Seyfo wrote: ↑09/02/2023 18:06
Minija izabrati samo ako ti je u životu dosadno pa hoćeš malo problema. Nova tri najbolja jarana će biti mehaničari. Izuzetak je ako je baš nov.
Šatro ne voza se zimi, vidio ga neki dan u onoj lokvi kod doma penzionera u neđarićima, na TT tablama, zaustavila ga murija. Osim ako nema još 1 isti u gradu...
rahmetli dedo wrote: ↑10/02/2023 06:22
Šatro ne voza se zimi, vidio ga neki dan u onoj lokvi kod doma penzionera u neđarićima, na TT tablama, zaustavila ga murija. Osim ako nema još 1 isti u gradu...
Ja sam ga vidio jednom i bio je na americkim tablicama. Ne znam jel se sta promijenilo u medjuvremenu pa su sada TT.
Kupiti da ili ne?
Kako sam čuo, Bruno iz Viteza i Marin iz Kiseljaka su najbolji elektroničari kod nas. Obojicu sam kontaktirao kad sam sumnjao na problem sa procesorom na Astri. Ako Bruno to riješi i kaže daje OK vjerujem da bi trebalo biti OK.
Mada, ima na forumu upućenijih od mene pa će ti dati bolji savjet.
Bi, al' stock. Teško bih se odlučio uzeti auto koje neko drugi buđio, pa ko god da je i kako god da je radio. (Naravno ne govorim tu o firmama tipa Manhart, Hamann, G-power, AC Schnitzer)
Peryton_ wrote: ↑30/01/2023 20:59
Ova Kuga izgleda predobro da bi bilo istinito. Proslijedi mi kontakt ako ne kupis auto.
Naravno, ako odustanes isto napisi zbog cega.
Mislim da sam definitivno odustao od Kuge. @Peryton_ ako si zainteresovan, ili ako je neko drugi zainteresovan, mogu Vam proslijediti broj od prodavca.
Čini mi se preskup....oko 45 hiljada eura ili cca 88 hiljada KM je neka realna cijena za dobro očuvan primjerak sa boljim dodacima. Ima ih i jeftinijih i nešto malo skupljih.