Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
reboot wrote: ↑09/02/2023 17:41
A ukidaju li se i Legacy paketi?
Pozdrav @reboot,
Legacy paketi ostaju dio ponude za sve postojeće korisnike koji ih i dalje koriste. Isti nisu dostupni za nove korisnike, kao ni za postojeće korisnike aktuelnih paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Sta meni mozete ponuditi da ne raskinem ugovor jer imam pravo na to do 28.02.
Pozdrav
Pozdrav @kakaljin,
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i za Vas prezentovati najbolje mogućnosti. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
BaDa wrote: ↑09/02/2023 18:32
Od danas imam problem na technicolor routeru da je 5g mreza nestala pokusavao restart routera, na fabirxke postavke ali 5g mreze nema
Pozdrav @BaDa,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke, kako bismo izvršili detaljne provjere.
acer5101 wrote: ↑09/02/2023 18:46
@Telemach Moze li i meni zamjena D3min za D3cam u toku ovog prelaznog perioda, ionako sad sam na nekoj kvazi punoj cijeni
Pozdrav @acer5101,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati i provjeriti dostupne mogućnosti. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Od danas imam problem na technicolor routeru da je 5g mreza nestala pokusavao restart routera, na fabirxke postavke ali 5g mreze nema
Pogledaj u opcijama , vjv ti je kanal na `auto ` i ne vidi mrežu , prebaci ga na 36ti
Pogledaj u opcijama , vjv ti je kanal na `auto ` i ne vidi mrežu , prebaci ga na 36ti
Ne znam gdje se u tehnicoloru mijenjaju kanali? Nisam mogao naci
Koja je procedura oko raskida ugovora ili eventualno prelaska na manji paket?
Pozdrav @doff,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Sigurni smo da će Vam se prezentovana ponuda svidjeti.
@Telemach I kako sada da promjenim e-mail adresu za logovanje na portal?
Trenutna email adresa je ovo koju želite izbrisati.
Ako nije problem da mi objasnite šta da radim, ako može odmah.
anex wrote: ↑09/02/2023 20:50
Pozdrav @anex,
E-mail adresu za pristup Moj Telemach portalu možemo odmah obrisati, a Vi se nakon toga možete ponovo registrovati sa drugom e-mail adresom uz unos broja Ugovora i ID broja korisnika. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
anex wrote: ↑09/02/2023 20:50
Pozdrav @anex,
E-mail adresu za pristup Moj Telemach portalu možemo odmah obrisati, a Vi se nakon toga možete ponovo registrovati sa drugom e-mail adresom uz unos broja Ugovora i ID broja korisnika. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Znači jednostavno se prijavim sa novom email adresom i to je to.
Dobro.
Sad ćemo.
Telemach wrote: ↑09/02/2023 15:19
Pozdrav @anex,
E-mail servis više neće biti dio Telemach ponude od 15.05.2023. godine, jer isti ne ulazi u ponudu EON paketa. Navedeni servis je bio dio Grande Legacy paketa. Više informacija o gašenju e-mail servisa možete pročitati na linku: https://telemach.ba/obavijest-o-izmjena ... ne-ponude/. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Sigurni smo da će Vam se iste jako dopasti.
Kakvo nuđenje ba više? O ćemu pričamo?
Ukidate sve, gasite sve...šta će te mi ponuditi?
Jel znate da sam ovaj mail ubacio na milion stvari i sad moram to sve mjenjati?
I šta mene briga što nije dio ponude, kad mamite ljude onda imate sve!
Dobro vas je!
Po meni nema nista gluplje kao koristiti email adresu od provajdera! Pored gmail, hotmail, yahoo i ostalog koristiti telemach email
Pojedini sajtovi prilikom registracije traže isljučivo POP3 adresu dobijenu od providera i nemaju opciju korištenja anonimnih web e-mail servisa koje snavodiš. Tako da ta adresa ipak ponekad zatreba...
Koja je to politika kompanije da kaznjava korisnike koji prelaze na nizi paket usluga da trebaju doci u poslovnicu potpisati novi ugovor.
Zar ne mogu potpisati putem poruke koju saljete sa broja
091112820
Ako mi koji potpisujemo isti ili veci paket usluga preko tog broja zasto oni ne mogu ?
dowydyenya wrote: ↑10/02/2023 07:10
Pitanje za Telemach
Koja je to politika kompanije da kaznjava korisnike koji prelaze na nizi paket usluga da trebaju doci u poslovnicu potpisati novi ugovor.
091112820
Ako mi koji potpisujemo isti ili veci paket usluga preko tog broja zasto oni ne mogu ?
Pa to je razumljivo. Nadaju se da će ti biti mrsko i da ćeš odustati. Ipak im je cilj da ostaneš na skupljem paketu.
Jbg., to je njihovo pravo da određuju uslove.
Ako ništa, bar ne naplaćuju prelazak na manji paket. Kod drugih, ako želiš preći recimo sa Extra na Ultra paket, mora se i platiti (i doći u poslovnicu).
Pitanje za Telemach
091112820
Pa to je razumljivo. Nadaju se da će ti biti mrsko i da ćeš odustati. Ipak im je cilj da ostaneš na skupljem paketu.
Jbg., to je njihovo pravo da određuju uslove.
Ako ništa, bar ne naplaćuju prelazak na manji paket. Kod drugih, ako želiš preći recimo sa Extra na Ultra paket, mora se i platiti (i doći u poslovnicu).
Kontam ja tu politiku al me interesuje njihov odgovor na ovo pitanje i politiku poslovanja , za mene je ovakvo ponasanje dno dna ovakve jedene kompanije Telemacha.
anex wrote: ↑09/02/2023 21:10
Trenutno nije mogucu registrovati se. Traži da provjerim podatke i pokušam ponovo.
Pokušat ću opet sutra...
Pozdrav @anex,
Kako biste se ponovo registrovali na Moj Telemach portal, potrebno je da obrišemo postojeću registraciju iz baze podataka. Nismo bili u mogućnosti da obrišemo postojeću registraciju, s obzirom da ste nam ranije dostavljali 3 različita broja Ugovora, pa nismo bili sigurni za koji broj Ugovora želite da se izvrši brisanje registracije na Moj Telemach portal.
Pitanje za Telemach
091112820
Pozdrav @dowydyenya,
Ukoliko su Vas kolege telefonskim putem uputile da novu Ugovornu obavezu potpišete u poslovnici, zamolit ćemo Vas da pratite upute kolega. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.