Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ja sramota je gurati neuspjesniji izvan mostarski klub dosta ga je federacija gurala u zadnjih nekoliko godina dobijali su vise miliona svake godine nego svi ostali bosanski klubovi skupa
Jel trebamo gurati Velez ili Zrinjski?
Čovječe prestani više botovati za uzp i četnike, imaš li imalo stida?
Pratiti sda df forumase rekao bi da se dobar dio sda df a nalazi trenutno u cetvrtoj od pet faza tugovanja.
1. Faza. Poricanje- ovo se ne dogadja
2. Faza. Bijes- zasto se ovo dogadja ko je kriv
3. Faza. Pregovaranje- moram da ucinim bilo sta samo da se
ovo ne desi
4. Faza. Depresija- žal da bi se bilo sta moglo uraditi
5. Faza. Prihvatanje- ok je ovo sto se desava sta da se radi
Last edited by sajber87 on 26/01/2023 19:15, edited 1 time in total.
pa ja sramota je gurati neuspjesniji izvan mostarski klub dosta ga je federacija gurala u zadnjih nekoliko godina dobijali su vise miliona svake godine nego svi ostali bosanski klubovi skupa
Tebra tako ti je kad lik ima dvije mozdane celije a one se bore za 3. mjesto.
-Dragane Bursać, šta je za tebe Bosna i Hercegovina?
-Jedina domovina koju imam i koja će biti moja uprkos mogućnosti da odem daleko iz nje i budem odlično situiran u bijelom, velikom svijetu! (Uaaaa izdajniče ustaško-četničko-balijski onaj SDfA botovski)
-Nenade Nešiću, šta je za tebe Bosna i Hercegovina?
-Zemlja koja nikad neće biti moja domovina i koju ne priznajem! (Dobordošao novi Ministre sigurnosti Bosne i Hercegovine!)
Relaksacija na djelu, sta kaze sajber drazi su hrvatima i srbima ovi bosnjacki nacionalisti nego drugi relaksirani bosnjaci
Ne manipulisi rekao sam hrvatskim i srpskim nacionalistima su drazi ali mogu razumjeti da bi ti vise volio sve u svoje torove svakom svoj komad zemlje i sisaj svoje ovcice. Nece vam proci podjela izdajnici
pa ne treba niko kad je nepostena raspodjela kad jedan klub najvise dobije a ostali mrvice il nista, al ako se vec daju pare neka se dadnu najuspjesnijem klubu il najvecima iz Sarajeva kao vrapcicanima i niko se nece ljutiti
ev koliko su u prethodnoj godini dobili od federalne vlade
-Dragane Bursać, šta je za tebe Bosna i Hercegovina?
-Jedina domovina koju imam i koja će biti moja uprkos mogućnosti da odem daleko iz nje i budem odlično situiran u bijelom, velikom svijetu! (Uaaaa izdajniče ustaško-četničko-balijski onaj SDfA botovski)
-Nenade Nešiću, šta je za tebe Bosna i Hercegovina?
-Zemlja koja nikad neće biti moja domovina i koju ne priznajem! (Dobordošao novi Ministre sigurnosti Bosne i Hercegovine!)
Bezze mu je ovo, al hajd...
Niti je osmorka kandidovala Nešića niti je Bursać bio kandidat niti ostali u SNSD-u ili DNS-u misle drugačije od Nešića a godinama su u vlasti...
Nesicev lucic ministar u savjetu ministara kandidat dns za kojeg su glasali df i sda a uhapsen prije par mjeseci nije im smetao a sad im smeta borac armije bih hurtic na istom mjestu . Stvarno su nevidjeni licemjeri, vucic bi im se poklonio da licemjerstvu
Meni licno smetaju i nesic i tegeltija i kosarac ali to nam je nas potpis na dejton dao
Dakle, Akademija koja bi trebala da bude jedan od simbola ove države, stavlja se u istu ravan sa jednom nacionalnom akademijom (HAZU) i jednom politički fabrikovanom tvorevinom......bez riječi sam
pa ne treba niko kad je nepostena raspodjela kad jedan klub najvise dobije a ostali mrvice il nista, al ako se vec daju pare neka se dadnu najuspjesnijem klubu il najvecima iz Sarajeva kao vrapcicanima i niko se nece ljutiti
ev koliko su u prethodnoj godini dobili od federalne vlade
Zastupnici HDZ-a BiH i stranaka okupljenih oko Trojke u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH usvojili su amandman na Budžet FBiH kojim se izdvajaju četiri miliona KM za MUP Zapadnohercegovačkog kantona.
palermo wrote: ↑26/01/2023 19:38
Dobro, ozbiljno sad. Ovo amandman....usvojen...
HAZU-300 000 KM
BANU- 300 000 KMfabrikovanom tvoren
Akademija nauka i umjetnosti BiH (ANU)-300 000 KM
Dakle, Akademija koja bi trebala da bude jedan od simbola ove države, stavlja se u istu ravan sa jednom nacionalnom akademijom (HAZU) i jednom politički fabrikovanom tvorevinom......bez riječi sam
To je ona ista Akademija koju ministar Josip Grubeša (HDZ/UZP) odbija upisati u Registar pravnih osoba Bosne i Hercegovine te provesti odluku Ustavnog suda Bosne i Hercegovine.
DonieBrasco wrote: ↑26/01/2023 19:47
Fakat da li je nekome palo na pamet da kupe kanader, helikopter za gasenje pozara pa makar i polovan ali servisiran od Hrvatske.
Da vatrogasce opreme na kraju krajeva.
Jeste Fadilu Novalicu, ali Osmorka smatra da je bitniji SKB Mostar.