Bgm eto i tebe u ovaj nas skromni "botovski" klub...samo dok se vrate sa instrukcija ovi dinini botovi pa ces vidjet
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Spit_fire
#76776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
PM72
#76777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stvarno sam se ponadao da sam vidio tračak svjetlosti na kraju tunela...zajebo sam se.Ovi se ponašaju ko Refko u minskom polju.Naprave korak naprijed pa pitaju šta ću sad...
- dr_Evil
#76778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja sada osjecam "susramlje" zbog tebe. Budi covjek, a ne bot pa reci da nemamo postene izbore da se krade kapom i sakom, i da nasi rezultati izbora su gori nego u Ugandi, to je ono sta sam te pitao. Onda jos budi covjek, a ne bot pa reci da ne postoje institucije kojima ces to prijaviti, a da tebe ne zaboli glava umjesto njih.
Nek je Covic blokirao "sastavljanje" vlade, makar i iz pogresnih razloga. Ionako samo sastavljate narode, pa cete se cudom cudit odakle im pravo na nezavisnost. Napravite koaliciju i onda za 2 mjeseca kazete nismo koalicija niti vecina nego eto sastavili smo se.
- dr_Evil
#76779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izgleda da smo dosli do toga da treba da se pogledamo u oci i da kazemo da nema kadra. Gdje su ti mladi i sposobni, nejmaaa, osli u Svedsku, Norvesku, Njemacku, Australiju, plocnici Toronta, oci boje fronta, lozinka svih nas.
I, sta cemo sad, sto bi rekla ona Trubina Konstrakta.
-
meridiyan
#76780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Do juce izdajnik a "sutra" mu sef!

-
Spit_fire
#76781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Posto sam radio na izborima vise puta garantujem ti da se bar u Sarjaevu gdje sam radio ne krade ni blizu koliko se to ovdje predstavlja...znaci otidji nekad ako mognes prijavi se za brojanje glaosva ili posmatraca..pa kad vidis kakav je to proces bice ti jasnije...vi ocigledno to zamisljate dodje neko i ofrlje upisedr_Evil wrote: ↑24/01/2023 15:26Ja sada osjecam "susramlje" zbog tebe. Budi covjek, a ne bot pa reci da nemamo postene izbore da se krade kapom i sakom, i da nasi rezultati izbora su gori nego u Ugandi, to je ono sta sam te pitao. Onda jos budi covjek, a ne bot pa reci da ne postoje institucije kojima ces to prijaviti, a da tebe ne zaboli glava umjesto njih.
Nek je Covic blokirao "sastavljanje" vlade, makar i iz pogresnih razloga. Ionako samo sastavljate narode, pa cete se cudom cudit odakle im pravo na nezavisnost. Napravite koaliciju i onda za 2 mjeseca kazete nismo koalicija niti vecina nego eto sastavili smo se.
Sto se tice kradje koja se desi i FBiH ona utice minornk na rezultat..mozes ukrast 10k mozda po selima al vala 100k ne mozes..plus svak ukrade gdje mu se moze tako da ti dodje u realno stanje..Dino noge slomio da kupi delegate, na kraju SDA imala bolje ponude i sad "drzite lopvoa" daj bgt
Ja ne znam ko smo "mi"..al nejse..a ako je sda fkt tako rekla za kolaciju sa HDZ onda im cestitam na toj izjavu..jer bolje rec sastavili smo se jer eto mora tako pa vidjet cemo ko ce sta..nego pricat o programskoj kolaciji a tri bloka sa tri razlicite strane galaksije ni u putu se nisu sreli ..
Last edited by Spit_fire on 24/01/2023 15:35, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
- Styling
-
noviforumas
#76784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako se vec mora uhljebiti Avdovic, koja je logika da ga se stavi u Brisel? Covjek u Americi zivi 30 godina koliko znam.
- dr_Evil
#76785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bio sam na vise mjesta radio na izborima i garantujem ti da se krade, sto vise prijetili su mi tvoje kolege. A ja sam tome svjedocio i prije nego je Dino osnovao stranku(mada mi nije jasno zasto je to vazno sta imam ja sa njim).Spit_fire wrote: ↑24/01/2023 15:33
Posto sam radio na izborima vise puta garantujem ti da se bar u Sarjaevu gdje sam radio ne krade ni blizu koliko se to ovdje predstavlja...znaci otidji nekad ako mognes prijavi se za brojanje glaosva ili posmatraca..pa kad vidis kakav je to proces bice ti jasnije...vi ocigledno to zamisljate dodje
Sto se tice kradje koja se desi i FBiH ona utice minornk na rezultat..mozes ukrast 10k mozda po selima al vala 100k ne mozes..plus svak ukrade gdje mu se moze tako da ti dodje u realno stanje..Dino noge slomio da kupi delegate, na kraju SDA imala bolje ponude i sad "drzite lopvoa" daj bgt
Ja ne znam ko smo "mi"..al nejse..a ako je sda fkt tako rekla za kolaciju sa HDZ onda im cestitam na toj izjavu..jer bolje rec sastavili smo se jer eto mora tako pa vidjet cemo ko ce sta..nego pricat o programskoj kolaciji a tri bloka sa tri razlicite strane galaksije ni u putu se nisu sreli ..
Krade se kapom i sakom, upisuju se rezultati, ali sto mi rece tvoj kolega, mi ne krademo od SDPa mi to unutar stranke odradimo. I kad sve se to pokrade "unutar stranke" , onda dolazimo do nevazecih listica. Znaci pola miliona nepismenih u BiH koji ne znaju staviti X.
Pa bolan sam Hurda koliko ono rekosmo da je glasova pokrao da bi usao u gradsko vijece, 3-4 hiljade, @palermo to je tvoj stranacki kolega de podsjeti me, halali zaboravio sam. Cak je i Radoncic glavni lopov politicke scene raspustio kantonalni odbor koliko su pokrali glasova.
A ti i dalje sastavljaj vladu, cestitam ti na toj izjavi, samo je se sjeti kad Dodik bude trazio da predsjednik RS-a bude clan predsjednistva BiH i krene u "zajednicke" institucije. Lafcino.
Samo pravde, i bit ce svega onda! Pravda!
-
meridiyan
#76786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dritani iz naseg sokaka
Emisija "Aritmija" Avdo Avdić RTV Podgorica
Emisija "Aritmija" Avdo Avdić RTV Podgorica
-
PM72
#76787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Definitivno treba djecu tjerat odavde...jer mi "stari" nećemo imat ni penzijadr_Evil wrote: ↑24/01/2023 15:29Izgleda da smo dosli do toga da treba da se pogledamo u oci i da kazemo da nema kadra. Gdje su ti mladi i sposobni, nejmaaa, osli u Svedsku, Norvesku, Njemacku, Australiju, plocnici Toronta, oci boje fronta, lozinka svih nas.
I, sta cemo sad, sto bi rekla ona Trubina Konstrakta.
-
Spit_fire
#76788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam rekao svaka im cast za posao koji su uradili nego za izjavu..dr_Evil wrote: ↑24/01/2023 15:40Bio sam na vise mjesta radio na izborima i garantujem ti da se krade, sto vise prijetili su mi tvoje kolege. A ja sam tome svjedocio i prije nego je Dino osnovao stranku(mada mi nije jasno zasto je to vazno sta imam ja sa njim).Spit_fire wrote: ↑24/01/2023 15:33
Posto sam radio na izborima vise puta garantujem ti da se bar u Sarjaevu gdje sam radio ne krade ni blizu koliko se to ovdje predstavlja...znaci otidji nekad ako mognes prijavi se za brojanje glaosva ili posmatraca..pa kad vidis kakav je to proces bice ti jasnije...vi ocigledno to zamisljate dodje
Krade se kapom i sakom, upisuju se rezultati, ali sto mi rece tvoj kolega, mi ne krademo od SDPa mi to unutar stranke odradimo. I kad sve se to pokrade "unutar stranke" , onda dolazimo do nevazecih listica. Znaci pola miliona nepismenih u BiH koji ne znaju staviti X.
Pa bolan sam Hurda koliko ono rekosmo da je glasova pokrao da bi usao u gradsko vijece, 3-4 hiljade, @palermo to je tvoj stranacki kolega de podsjeti me, halali zaboravio sam. Cak je i Radoncic glavni lopov politicke scene raspustio kantonalni odbor koliko su pokrali glasova.
A ti i dalje sastavljaj vladu, cestitam ti na toj izjavi, samo je se sjeti kad Dodik bude trazio da predsjednik RS-a bude clan predsjednistva BiH i krene u "zajednicke" institucije. Lafcino.
Samo pravde, i bit ce svega onda! Pravda!
Necu sudit nisam bio u Mostaru na izborima, u Sarajevu sam prisustvovao na dvije malverzacije...jedna na mom izbornom
mjestu jedna na drugom u dva izborna ciklusa...i oba puta uvazeni clan vec propale sestorke Ibrahim Hadzibajric..
Meni ovo sto se radi nije nikakav put u pravdu nego ponizenje i put u izdaju...al dobro vidjet cemo
- Sanjarko
#76789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Student_u_Ostavci
-
palermo
#76791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cudi me da ne znas, poslije 2 u noci kafana ti sve kaze......mora da si ofalio u zadnje vrijeme...
-
Spit_fire
#76792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Strik razočarana nakon sastanka sa Schmidtom: Rekla sam mu da ne razumijem zašto je popustio HDZ-u
Jer mu je stranka bratska sa HdZ, jer nosi isti orden kao UZP ratni zlocnici, jer mu je stranka maltene fasisticka..itd
Ja ne razumijem zasto ste ga imenovali a znali ste sve ovo?
Jer mu je stranka bratska sa HdZ, jer nosi isti orden kao UZP ratni zlocnici, jer mu je stranka maltene fasisticka..itd
Ja ne razumijem zasto ste ga imenovali a znali ste sve ovo?
Last edited by Spit_fire on 24/01/2023 16:37, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#76793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zahebane su te velike koalicije (naručito kad su stranke sa dijametralno različitim ideologijama), i vazda krenu problemi kad dodje do kadrovskih rješenja. Šta će tek biti kad krenu sa vladama kantona i FBiH? 
- 512MB
- Student_u_Ostavci
#76795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Urinira Dodara po relaksantima. Ali moramo tiše pričati da se ne uvrijedi neko iz eresa
-
HelaS
#76796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije Dodik prihvatio ni Biseru Turković, svojevremeno, čak je i u Predsjedništvu bio protiv glasom, ali je ona, svejedno bila ministrica. Za razliku od nekada B. Izetbegovića i Š. Džaferovića, koji su listom prihvatali svakog RS ambasadora, bez odlaganja
- Student_u_Ostavci
#76797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I šta se konkretno promijenilo sada u Dodarinim/Bošnjačkim stavovima?
-
Spit_fire
#76798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sto ce ovi ako urade kao i do sad promijenit svoje prijeldogr da se dodo ne ljutiStudent_u_Ostavci wrote: ↑24/01/2023 16:48I šta se konkretno promijenilo sada u Dodarinim/Bošnjačkim stavovima?![]()
-
archi_a
#76799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ništa ne odudara od sporazuma, sporazum je jasan kao dan. Daćemo vam sve, samo sa nama napravite dil, pomozite da izbacimo sda i zasjednemo na njihove pozicije, da uhljebimo naša gladna usta. Kakva država i k. nemojte se "igrati" sa sda (kako vole reći ovi novi), igrajte se sa nama!
-
laik1981
#76800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jos SDA botovi kmece
Ako nista bar je bilo uzivanje slusati ovu njihovu visemjesecnu ocajnicku kuknjavu.. Ovakva doza ocaja jos nije vidjena