Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- BHCluster
-
Spit_fire
-
sajber87
#76703 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Reci da je komsic odgovor na losu HDZ politiku je kao gasiti pozar benzinom i ide na ruku samo onima koji su pozar i izazvali i imaju za cilj da bude sto veci (SDA HDZ). Eskobar je fino rekao juce da su problem stranke, a ja bi dodao i politike jer sam ubijedjen da je bas na to mislio koje 30 godina pljackaju ovu drzavu kroz izazivanje mrznje i straha. Prepoznace se oni na koje se odnosi samo je pitanje ko ce od njih biti pametniji pa proci bezbolnije jer ameri i zapad ce pospremiti stanje, pogledajte vucicevu izjavu od juce i sve ce vam biti jasno sta ovdje dolazi. Na kraju samo reci God bless america i slava ukrajini. 
-
Osmi Socrates
#76704 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo zbog te izjave Čovića treba gađati taktičkim nuklearnim projektilom.
Al' ne Bošnjaci da ga gađaju nego Amerikanci. Ionako ih svi za sve krivite, šta fali da i ovo odrade?
Al' ne Bošnjaci da ga gađaju nego Amerikanci. Ionako ih svi za sve krivite, šta fali da i ovo odrade?
-
mishic
#76705 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jest ali evo joiš benzina sa ovom proruskom politikom... Čeka se trijumf Rusije za prekomponiranje granica...
-
sajber87
#76706 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovakva ludacka politika moze rezultirati samo konacnim razaranjem drzave i nestankom bosnjaka, sto prije mi bosnjaci na marginu dovedemo ove mrzitelje bosne bice bolje po nas, zarad licnih privilegija ili politickog neznanja ovaj covjek je spreman bosnjake da ostavi bez jedinih saveznika u vremenu preslagivanja svjetskih odnosa, a zbog ovakvih izjava ne bi me cudilo i da je na platnom spisku srpskih i hrvatskih sluzbi, jer reci da volis bosnu a davati ovakve izjave noze samo lud neznalica kupljen ili sve troje.mishic wrote: ↑24/01/2023 09:23 https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/28 ... proci.html
Ovo je ipak malo preciznije od ovoga nečelnog u koje mnogi ugrade lične frustracije a ne stvarne činjenice
-
Osmi Socrates
#76707 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Al' to ne znači da sam ja anti-Hrvat. Sačuvaj Bože.
Da izbalansiram stvari, ja bih i onog bivšeg Reisa Cerića strefio istim projektilom. I on je nešto hvalio Rusiju. Ako su na istoj lokaciji, još bolje, da uštedim projektil komada 1.
Možeš onda misliti šta bih radio RS-u.
Al' zato ja nisam predsjednik Amerike. Lak na obaraču kad su u pitanju idioti.
Da izbalansiram stvari, ja bih i onog bivšeg Reisa Cerića strefio istim projektilom. I on je nešto hvalio Rusiju. Ako su na istoj lokaciji, još bolje, da uštedim projektil komada 1.
Možeš onda misliti šta bih radio RS-u.
Al' zato ja nisam predsjednik Amerike. Lak na obaraču kad su u pitanju idioti.
Last edited by Osmi Socrates on 24/01/2023 11:50, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#76708 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A gle cuda amerikanci ga podrzavaju vise nego ijednog politicara u BiHOsmi Socrates wrote: ↑24/01/2023 11:36 Samo zbog te izjave Čovića treba gađati taktičkim nuklearnim projektilom.
-
sajber87
#76709 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Proruska politika je korupcuja, pljacka, kupovina medija javnim novcem, satanizacija politickih protivnika, izazivanje mrznje, ucjena , laz, tlacenje slabijeg koji nece da ti robuje, manipulacija itd. To je sustina proruske politike, reci slava ukrajini a podrzavati politike i stranke koje rade ovo sto sam naveo je licemjerno u najmanju ruku
-
Spit_fire
#76710 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hajmo ovako..sajber87 wrote: ↑24/01/2023 11:33 Reci da je komsic odgovor na losu HDZ politiku je kao gasiti pozar benzinom i ide na ruku samo onima koji su pozar i izazvali i imaju za cilj da bude sto veci (SDA HDZ). Eskobar je fino rekao juce da su problem stranke, a ja bi dodao i politike jer sam ubijedjen da je bas na to mislio koje 30 godina pljackaju ovu drzavu kroz izazivanje mrznje i straha. Prepoznace se oni na koje se odnosi samo je pitanje ko ce od njih biti pametniji pa proci bezbolnije jer ameri i zapad ce pospremiti stanje, pogledajte vucicevu izjavu od juce i sve ce vam biti jasno sta ovdje dolazi. Na kraju samo reci God bless america i slava ukrajini.![]()
1. Imas Komsica koji odyebe Lavrova i to u vrijeme kad ga docekuju svi ko da je Petar Veliki licno..jos bude napadnut za to od strane "nasih", kao djes se zmajerat lavrovu
2.Imas Covica koji pred samo rat ide u Moskvu i izjavljuje kako treba POJACATI RUSKI UTICAJ NA BALKANU
Malo nakon ovih dogadjaja izbija rat, citav svijet se orkece kontra rusije..i sad odjednom ..
Covic je proamericki covjek kojeg oni zduzsno podrzavaju, a Kosmic je nakav ekstremista, sreca pa nije musliman jer bi rekli da je Kadirovac.
Pored svega ovoga Covic i dalje cvrsto drzi stranu Rusiji odbijajuci bilo kakvu reakciju kontra nje..al dzaba..on ke good guy za amerikance
I sad eto ja trebam vjerovat da je to sve ok da su namjere ciste a da je Komsic ustvari problem?
Ti govoris slava ukrajini i izmedju reodva provlacia "ne treba ljutit Covica"...pa ne moze ljudino oboje
Ma hajde..
-
sajber87
#76711 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne gledaj ko sta prica nego ko sta radi, df i sda vode proputinovsku politiku u bosni isto kao i snsd i hdz, na nacin koji sam iznad u jednim od postova objasnio. Sda i df zamisljaju zapadnu politiku tako sto ameri i zapad moraju da klece pred njima i ispunjavaju njihove zelje inace su neprijatelji bosne i podrzavaoci aparthejda hdz a ili boga pitaj sta vec. Pljackati krasti baviti korupcijom kupovati nasim novcem medije satanizovati politicke protivnike lagati itd a biti kao za zapad je licemjerno i to ameri dobro znajuSpit_fire wrote: ↑24/01/2023 11:56Hajmo ovako..sajber87 wrote: ↑24/01/2023 11:33 Reci da je komsic odgovor na losu HDZ politiku je kao gasiti pozar benzinom i ide na ruku samo onima koji su pozar i izazvali i imaju za cilj da bude sto veci (SDA HDZ). Eskobar je fino rekao juce da su problem stranke, a ja bi dodao i politike jer sam ubijedjen da je bas na to mislio koje 30 godina pljackaju ovu drzavu kroz izazivanje mrznje i straha. Prepoznace se oni na koje se odnosi samo je pitanje ko ce od njih biti pametniji pa proci bezbolnije jer ameri i zapad ce pospremiti stanje, pogledajte vucicevu izjavu od juce i sve ce vam biti jasno sta ovdje dolazi. Na kraju samo reci God bless america i slava ukrajini.![]()
1. Imas Komsica koji odyebe Lavrova i to u vrijeme kad ga docekuju svi ko da je Petar Veliki licno..jos bude napadnut za to od strane "nasih", kao djes se zmajerat lavrovu
2.Imas Covica koji pred samo rat ide u Moskvu i izjavljuje kako treba POJACATI RUSKI UTICAJ NA BALKANU
Malo nakon ovih dogadjaja izbija rat, citav svijet se orkece kontra rusije..i sad odjednom ..
Covic je proamericki covjek kojeg oni zduzsno podrzavaju, a Kosmic je nakav ekstremista, sreca pa nije musliman jer bi rekli da je Kadirovac.
Pored svega ovoga Covic i dalje cvrsto drzi stranu Rusiji odbijajuci bilo kakvu reakciju kontra nje..al dzaba..on ke good guy za amerikance
I sad eto ja trebam vjerovat da je to sve ok da su namjere ciste a da je Komsic ustvari problem?
Ti govoris slava ukrajini i izmedju reodva provlacia "ne treba ljutit Covica"...pa ne moze ljudino oboje
Ma hajde..![]()
-
Spit_fire
#76712 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Poredis neuporedivo pusti se korupcije sad, ovo su druge stvarisajber87 wrote: ↑24/01/2023 12:05Ne gledaj ko sta prica nego ko sta radi, df i sda vode proputinovsku politiku u bosni isto kao i snsd i hdz, na nacin koji sam iznad u jednim od postova objasnio. Sda i df zamisljaju zapadnu politiku tako sto ameri i zapad moraju da klece pred njima i ispunjavaju njihove zelje inace su neprijatelji bosne i podrzavaoci aparthejda hdz a ili boga pitaj sta vec. Pljackati krasti baviti korupcijom kupovati nasim novcem medije satanizovati politicke protivnike lagati itd a biti kao za zapad je licemjerno i to ameri dobro znajuSpit_fire wrote: ↑24/01/2023 11:56
Hajmo ovako..
Ma hajde..![]()
Cuj SDA I DF imaju isti stav prema rusiji kao i covic i dodik..znaci to je takva nebuloza da ni ti u nju ne vjerujes
- BHCluster
#76713 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako se razbjezase, chudnovato?!
-
Bodkin
#76714 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znaci sve kao kod nassajber87 wrote: ↑24/01/2023 11:49Proruska politika je korupcuja, pljacka, kupovina medija javnim novcem, satanizacija politickih protivnika, izazivanje mrznje, ucjena , laz, tlacenje slabijeg koji nece da ti robuje, manipulacija itd. To je sustina proruske politike, reci slava ukrajini a podrzavati politike i stranke koje rade ovo sto sam naveo je licemjerno u najmanju ruku
-
sajber87
#76715 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cuj pusti se korupcijeSpit_fire wrote: ↑24/01/2023 12:07Poredis neuporedivo pusti se korupcije sad, ovo su druge stvarisajber87 wrote: ↑24/01/2023 12:05
Ne gledaj ko sta prica nego ko sta radi, df i sda vode proputinovsku politiku u bosni isto kao i snsd i hdz, na nacin koji sam iznad u jednim od postova objasnio. Sda i df zamisljaju zapadnu politiku tako sto ameri i zapad moraju da klece pred njima i ispunjavaju njihove zelje inace su neprijatelji bosne i podrzavaoci aparthejda hdz a ili boga pitaj sta vec. Pljackati krasti baviti korupcijom kupovati nasim novcem medije satanizovati politicke protivnike lagati itd a biti kao za zapad je licemjerno i to ameri dobro znaju
Cuj SDA I DF imaju isti stav prema rusiji kao i covic i dodik..znaci to je takva nebuloza da ni ti u nju ne vjerujes
-
sajber87
#76716 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tacno i onda se sda df bune sto bi trebali u opoziciju a odnos prema drustvu kao u rusijiBodkin wrote: ↑24/01/2023 12:27Znaci sve kao kod nassajber87 wrote: ↑24/01/2023 11:49
Proruska politika je korupcuja, pljacka, kupovina medija javnim novcem, satanizacija politickih protivnika, izazivanje mrznje, ucjena , laz, tlacenje slabijeg koji nece da ti robuje, manipulacija itd. To je sustina proruske politike, reci slava ukrajini a podrzavati politike i stranke koje rade ovo sto sam naveo je licemjerno u najmanju ruku
- BHCluster
-
sajber87
#76718 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne moras biti u zatvoru kao politicki protivnik da bi se smatrao satanizovanim od strane vladajuceg rezima. Nego nabrojah jos dosta stvari koje su slicne kao u rusiji a ti se uhvatio samo za ovu, slobodno izanaliziraj druge pa napisi do kakvog si zakljucka dosao
- BHCluster
#76719 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Smatraj se ti kako hoces razlika je darasticna sto je vise nego ocigledno, ja mislim i za nekoga poput tebe?
- Leverage
#76720 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovom prilikom bih čestitao SDA botovima imenovanje Lagunđije, imate svako pravo da likujete, i ja bih na vašem mjestu.relativno84 wrote: ↑24/01/2023 03:31Mozda je supak, ali bar nije terorista. Jos dolazi tobe, pa kud ces bolje.
![]()
![]()
-
sajber87
#76721 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja odgovorih a ti opet izbjegavas odgovor, a ovo sto si rekao je u stilu u rusiji odsjecaju glave a ovdje samo saku, ziv si cuti i budi zadovoljan sto nisi u rusiji. Ako tezis slobodnom demokratskom drustvu onda je sramota sta si rekao.
-
archi_a
#76722 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Nikšić upravo dao intervju u kojem kaže:"nisam odobravao listu za ambasadore jer to radi predsjedništvo BiH i da vjeruje u odabir BEĆIROVIĆA".
Prije toga on i mijatović digli hampu kako nisu konsultovani i da je to nedopustivo.
A ustvari dovoljan je bio jedan telefonski poziv i poruka:"halo momčino imam 300.000 glasova, naspram tvojih 5400, spusti malo strasti, uskoro dolaze izbori u stranci".
CirkuZ. Đe su oni što sve "znaju"? Pojma vi nemate "botEvi", ebale vas stranke, samo lični interesi.
Last edited by archi_a on 24/01/2023 13:36, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#76723 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Rekoh i prije izborasajber87 wrote: ↑24/01/2023 12:52Cuj pusti se korupcijepa to je osnova, sva diktatorska antidemokratska drustva su korupcionaska. Ne vjerujem sta citam, inace bisera iz sda se divila lavrovu ukivala ga u zvijezde a to isto radi i komsic i df sa sda i nisu razbili koaliciju sa sda a ovi otvoreno podrzavali rusiju velicanjem lavrova. Znaci komsic kaze dobar je sda ide zagrljaj i dalje a ovi otvoreno uz lavrova i putina.
"Ubijedice vas/nas da smo se sami ubijali"
Posto smo pokazali da smo naivni i glupi al jako nezgodni kad smo u cosak stjerani pa nas nije lako porazir silom
Zato se ide da se ljudima ova zemlja napravi mrskom i pokaze se da otpor nije uzaludan al je nepotreban i neprihvatljiv, jer se nemas za sta borit
Relaksirajmo...ili bolje rec predajmo se
Last edited by Spit_fire on 24/01/2023 13:48, edited 2 times in total.
- BHCluster
#76724 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dovoljno pogledati standard zivota kod nas u Bosni i Hercegovini i usporediti ga sa onim u Rusiji. Ima li razlike? Sto se tice slobodnog demokratskog drustva u Bosni i Hercegovini on je zaustavljen od strane MZ onda kad je gos Smit nametnuo svoje izmjene IZ, naccin i vrijeme.
-
Spit_fire
#76725 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ide sad Zlaja ko i svi prebjezi iz SDA da dobije oprostajnicu grijehova... sutra kad Zahiragic predje isto ce rec
Sve sto su imali u kampanjama su "principi" i "mozemo drugacije"...svaki su pogazili i uradili potpunk isto
Sve sto su imali u kampanjama su "principi" i "mozemo drugacije"...svaki su pogazili i uradili potpunk isto