FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- karanana
- dulekrele
#3802 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Opet Niksic u pm. Jest ogranicen lik.
-
Officer Crabtree
-
lavic
#3804 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Niksic nije ni za mjesne zajednice da je vodi.
- MMM1977
#3805 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nije džaba da on dobija po 1000 glasova. Katastrofa.
Simpatizer sam SDP, tj. ideja koje ista zastupa
Simpatizer sam SDP, tj. ideja koje ista zastupa
-
channel10
#3806 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I SDP da izvinete pao qrcu za ushi kad im ovaj halomet vodi stranku.
- bogoljub
#3807 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nermin Nikšić stvarno je plafon jedna lokalna zajednica - općina
Što je narod i potvrdio 5900 glasova!
Što je narod i potvrdio 5900 glasova!
- dulekrele
#3808 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma sigurno cemo ispasti sda botovi i ako nisam nikad u zivotu glasao za zelenu bandu niti cu ikada. Ali prica niksica je katastrofalna. Lik je podkapacitiran skoro kao i Forto. Sva mu se prica svodi na oni anamo sta su radili a mi smo ovo. Ko malo dijete. Mogu samo zamisliti kako baja od njega pravi budalu tokom razgovora.Officer Crabtree wrote: ↑20/01/2023 19:27Ne znam, et, ispasti ću SDA bot i plaćenik al baš izgleda što se kaže da nema kapaciteta...
Najbolji mi je primjer nekog koga bi Dodik i Čović mogli veslati okolo.
Dino, iako ga je volim zbog egoizma, za ovog je Čerčil.
Last edited by dulekrele on 20/01/2023 19:40, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3809 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Forto ti potkapacitiran???dulekrele wrote: ↑20/01/2023 19:39Ma sigurno cemo ispasti sda botovi i ako nisam nikad u zivotu glasao za zelenu bandu niti cu ikada. Ali prica niksica je katastrofalna. Lik je podkapacitiran skoro kao i Forto. Sva mu se prica svodi na oni anamo sta su radili a mi smo ovo. Ko malo dijete.Officer Crabtree wrote: ↑20/01/2023 19:27
Ne znam, et, ispasti ću SDA bot i plaćenik al baš izgleda što se kaže da nema kapaciteta...
Najbolji mi je primjer nekog koga bi Dodik i Čović mogli veslati okolo.
Dino, iako ga je volim zbog egoizma, za ovog je Čerčil.
- dulekrele
#3810 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Forto je jos gluplji od Nerke. Ustvari ovaj niksic je toliko naivan da mi ga je pomalo i zao.Pogledao sam Fortin intervju za TVSA i ostao sam zapanjen njegovim ne znanjem i indolentnoscu.
Last edited by dulekrele on 20/01/2023 19:44, edited 2 times in total.
- MMM1977
#3811 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovaj hajvan zapravo potvrđuje ono za što ih SDA proziva
Daj HDZ sve što traži jer će u protivnom oni dogovarati sa SDA.
-
carobnjak_N
#3812 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
-
carobnjak_N
#3813 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovaj Durković je takav bezveznjak, samo vergla neka opća mjesta. Akademik koji ide i daje podršku Semovim piramidama.
Akademik iz mejtafa..
Akademik iz mejtafa..
- dulekrele
#3814 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Mislim.
- thekupus
#3815 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Student_u_Ostavci
#3816 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Šte ih iko ima prozivati, raja nije slijepa.
Da su sutra izbori, doživjeli bi debakl. Jer su glupi i jer prodaju priču da su HDZ/SNSD partneri koji žele surađivati. Kao da smo svi mi živjeli u Burkini Faso u proteklih 20 godina i ne znamo šta HDZ/SNSD misle o ovoj državi.
- Hajvan
-
Nebozemlja
#3818 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovo je jedina stvar koja mi smeta kada je riječ o dolazećoj vlasti.Student_u_Ostavci wrote: ↑20/01/2023 20:32Šte ih iko ima prozivati, raja nije slijepa.
Da su sutra izbori, doživjeli bi debakl. Jer su glupi i jer prodaju priču da su HDZ/SNSD partneri koji žele surađivati. Kao da smo svi mi živjeli u Burkini Faso u proteklih 20 godina i ne znamo šta HDZ/SNSD misle o ovoj državi.
Umjesto da se SNSD i HDZ predstave kao nužno zlo, o njima se priča kao o poželjnim partnerima.
Pored toga, malo mi je i muka od pomisli da će Nikšić biti premijer.
Ali i to je sve ok kada pomislim na alternativu.
-
carobnjak_N
#3819 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Misliš, treba da im kažu ovako : Hoćete li vi genocidaši i vi uzepeovci, da pravite državu, sa nama predobrim Bošnjacima?Nebozemlja wrote: ↑20/01/2023 20:42Ovo je jedina stvar koja mi smeta kada je riječ o dolazećoj vlasti.Student_u_Ostavci wrote: ↑20/01/2023 20:32
Šte ih iko ima prozivati, raja nije slijepa.
Umjesto da se SNSD i HDZ predstave kao nužno zlo, o njima se priča kao o poželjnim partnerima.
Pored toga, malo mi je i muka od pomisli da će Nikšić biti premijer.
Ali i to je sve ok kada pomislim na alternativu.
- n+1
#3820 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Joj, Nikšića. Tužilaštvo treba reagovati jer je SDA izdala oštro saopćenje.
Mislim da ipak treba reagovati što si ti zaposlio šesto koljeno u Autocestama.
Mislim da ipak treba reagovati što si ti zaposlio šesto koljeno u Autocestama.
-
zippoo87
#3821 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Izgleda da je nakon 30 godina vrijeme da se i ova najdugovjecnija emisija ugasi.
Ako je emsija ovog tipa,ne znam sto svake druge sedmice dovodi iste goste i onako nepripremljen (on to sve iz glave,ne treba njemu papir) vrti ista pitanja,istu pricu i sve isto.I onda neko dodje i napise,gost je potkapacitiran,gost isto prica,gost ovakav,onakav...pa nije do gosta...gost samo odgovara na pitanja a pitanja su uvijek ista.Teme su uvijek iste...zasto nekada ne prica o tome sta bi trebalo uraditi,ne daje neke ideje,primjere a ne ovako,dodje sa kafe u emisiju i kafanska prica.
Pa radije pusti reprizu od prije 2 sedmice i eto ga a iscitaj sedmicne naslove vijesti prije pustanja reprize.
Bukvalno ima 5 gostiju koje svakih par sedmica vrti i vise nema ni onog suceljavanja gostiju "face to face" ,koji i jeste bio najzanimljiviji dio dnevnika.
Stvarno je ovo vise negledljivo...pratim ovaj CD deceniju i vise ali svaka iole normmalnija emisija ima svako malo neki refresh i promjenu neku...ovaj nije ni studio promjenio od kako je pokrenuo CD
Dosadno vise fakat.
Ako je emsija ovog tipa,ne znam sto svake druge sedmice dovodi iste goste i onako nepripremljen (on to sve iz glave,ne treba njemu papir) vrti ista pitanja,istu pricu i sve isto.I onda neko dodje i napise,gost je potkapacitiran,gost isto prica,gost ovakav,onakav...pa nije do gosta...gost samo odgovara na pitanja a pitanja su uvijek ista.Teme su uvijek iste...zasto nekada ne prica o tome sta bi trebalo uraditi,ne daje neke ideje,primjere a ne ovako,dodje sa kafe u emisiju i kafanska prica.
Pa radije pusti reprizu od prije 2 sedmice i eto ga a iscitaj sedmicne naslove vijesti prije pustanja reprize.
Bukvalno ima 5 gostiju koje svakih par sedmica vrti i vise nema ni onog suceljavanja gostiju "face to face" ,koji i jeste bio najzanimljiviji dio dnevnika.
Stvarno je ovo vise negledljivo...pratim ovaj CD deceniju i vise ali svaka iole normmalnija emisija ima svako malo neki refresh i promjenu neku...ovaj nije ni studio promjenio od kako je pokrenuo CD
Dosadno vise fakat.
- studiorum_tuzlaensis
#3822 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kakvo gasenje, sad je najzanimljvije hehe
Kakvi ste sa diplomatskim core-om
Khm.
Khm.
- animus
#3823 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zamišljam tvoje obrazovanje kad ovako sudiš o našem akademiku. Jel to ono...Hamo vidi mu glave.carobnjak_N wrote: ↑20/01/2023 20:06 Ovaj Durković je takav bezveznjak, samo vergla neka opća mjesta. Akademik koji ide i daje podršku Semovim piramidama.
Akademik iz mejtafa..
- Student_u_Ostavci
#3824 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Odbijam da povjerujem da ovo psihički zdrava osoba priča.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑20/01/2023 22:02 Kakvo gasenje, sad je najzanimljvije hehe
Khm.![]()
-
zippoo87
#3825 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Mene najvise u ovoj prici oko trojke,osmorke,sestorke ili kako god nervira sto se toliko oslanjaju na tu famoznu tzv. medjunarodnu zajednicu a tu se salju desetorazredni sljam koji sebi zavrsava privatne poslove ili su dupli spijuni i spijuni velikih sila.
Pa ja bi sa tim EU smecem radio isto sto radi i Dodik...jer njih sto vise seres,oni sve poslusniji i bolji...Dodik je to shvatio davno.
Prvi Smith...DOdo se sere po njemu u svakom nastupu a ovaj mu sredjuje pokradene izbore i pravi alibi da je sve proslo uredu.Onda natjera CIK da prizna pokradene rezultate i bez brojanja i utvrdjivanja cinjenica.
I evo,pojeo vuk magarca...vise niko ne prica ni o izborima n ikradjama ni nametanju debilnog IZ ni nista.
I umjesto da ovi sto hoce da kroje vlast ,da im u lice kazu da im ne vjeruju i da znaju sve o njima (pa makar i slagali) oni se njih haman boje i uvlace.
Pa nema javnog nastupa da neko iz trojke ne spomene medjunarodnu zajednicu,kao oni nama daju podrsku
Pa ja bih se zabrinuo da mi Varhalji,Satler i ostali sljam daju podrsku a ne bi se izdizao sa tim.
Stvarno nevjerovatne stvari rade...da se ponizavas u vlastitoj drzavi i da trecerazredni sljam pustas da prave pravila igre.
Pa ja bi sa tim EU smecem radio isto sto radi i Dodik...jer njih sto vise seres,oni sve poslusniji i bolji...Dodik je to shvatio davno.
Prvi Smith...DOdo se sere po njemu u svakom nastupu a ovaj mu sredjuje pokradene izbore i pravi alibi da je sve proslo uredu.Onda natjera CIK da prizna pokradene rezultate i bez brojanja i utvrdjivanja cinjenica.
I evo,pojeo vuk magarca...vise niko ne prica ni o izborima n ikradjama ni nametanju debilnog IZ ni nista.
I umjesto da ovi sto hoce da kroje vlast ,da im u lice kazu da im ne vjeruju i da znaju sve o njima (pa makar i slagali) oni se njih haman boje i uvlace.
Pa nema javnog nastupa da neko iz trojke ne spomene medjunarodnu zajednicu,kao oni nama daju podrsku
Pa ja bih se zabrinuo da mi Varhalji,Satler i ostali sljam daju podrsku a ne bi se izdizao sa tim.
Stvarno nevjerovatne stvari rade...da se ponizavas u vlastitoj drzavi i da trecerazredni sljam pustas da prave pravila igre.