Netanyahu dolazi u Mostar a ti Bosnjo masi Palestinskim zastavama i šaraj zastavu Izraela na billbordu ko da Abbas ima lobisticku moc a ne ovi drugi

Benjamina ako ima 3 klikera u glavi pozvat ce ga da obiđe Sarajevo i zajedno sa Fincijem to iskoristiti da pokaze dugu historiju Jevreja u Bosni i Hercegovini gdje dok su se neke drzave hvalile kako su Judenfrei, Bosna je koliko mogla u svom kapacitetu cuvala Jevreje i njihovu historiju koja datira dosta dosta vremena unazad. Sto je najgore Bibi dolazi na privredi sajam, osmorka bi pod hitno to trebala dici na nivo drzave cim se VM formira. Također probih stranke imaju dobru vertikalu u vidu clana predsjednistva, premijera fbih, ministra vanjskih poslova, gradonačelnice da to mogu odraditi sve kako treba.
Bosna ima doslovno 0% koristi od Irana. Treba se sto vise distancirati od njih jer ja ne znam sta se to mi pravimo pametni pozivanjem ih u BiH kad ih citav svijet osuđuje radi ubistava, opresije itd. ? Politika je stvar koristi i za BiH je milijardu puta korisnije biti na fonu sa Amerikom, EU i Izraelom nego nesto glumatati sa Iranom, Turskom i ostalim diktatorskim prcijama gdje nas mogu samo jos vise okarakterisati kao vjerske radikale sto ide na ruku Dodiku i Covicu. Hoce mi zlo bit kad se sjetim Bisere i pokrivanja usred Sarajeva i davanja platforme Irancima da seru po Americi iz naseg dvorista

Biranje losih saveznika i hajka na rogate je palestince dovela do ovoga gdje su sad, i samo budala moze istu gresku napraviti kad mu se ovo sve desava pred ocima i onda kukat oj majko evo aparthejda prave novu Palestinu. Izrael je među prvima priznao BiH i Americki Jevreji su jako zasluzni zbog toga sto se prica o genocidu procula u Americkom drustvu. Dok se ovaj Arafat lizao sa Milosevicem gdje god je stigao jer jel mrski zapad nam ne da drzavu pa hajmo kod njihovih neprijatelja se ugnjezdit