Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#65402 Re: Liverpool FC
Trebate Tuchela ganjat dok je jos slobodan
- vaučer
#65403 Re: Liverpool FC
Radije bi si iskopao oči čačkalicama.
Tip je jebeni propuh neviđeni.
Tip je jebeni propuh neviđeni.
- Gandalf
#65404 Re: Liverpool FC
nekoliko pametnih kupovina je prijeko potrebno
kada su bili u naletu sa formom i rezultatima, kupovali su stidljivo, premalo i doveli se u situaciju da im odjednom treba 10 igrača
ako kauboji ne misle trošiti, red bi bio da prodaju klub nekome ambicioznijem, ko zna šta je LIVERPOOL FC
ovako samo štete ugledu i kluba i Kloppa, ne bih ni u kom slučaju otpuštao Kloppa, već bih mu doveo kvalitetna pojačanja, trenutni roster je za 0
siguran sam da ni Kloppo nije ovo želio već je morao lagati za one bejzbolaške šupke kako je zadovoljan sastavom, da oni ne bi morali trošiti lovu
kada su bili u naletu sa formom i rezultatima, kupovali su stidljivo, premalo i doveli se u situaciju da im odjednom treba 10 igrača
ako kauboji ne misle trošiti, red bi bio da prodaju klub nekome ambicioznijem, ko zna šta je LIVERPOOL FC
ovako samo štete ugledu i kluba i Kloppa, ne bih ni u kom slučaju otpuštao Kloppa, već bih mu doveo kvalitetna pojačanja, trenutni roster je za 0
siguran sam da ni Kloppo nije ovo želio već je morao lagati za one bejzbolaške šupke kako je zadovoljan sastavom, da oni ne bi morali trošiti lovu
- no_sekirli
#65405 Re: Liverpool FC
Sto netko rece ranije, nije da se ne trosi. Trosi se, daju se dobre place, ne moze se reci da se spara.
11 igraca od po 100 miliona nisu garancija da ce se netko dobiti. Vidimo to svi, iz kola u kolo. Krilo od 8 miliona danas prebio komplet desnu stranu koja vrijedi 200.
Samo da napomenem one sta su zaboravili, ovu sezonu smo izgubili u kontinuitetu i od tadasnjeg zadnjeg i prezadnjeg u ligi.
Neobjasnjivo je da ova ekipa vise ne moze u presingu uzeti loptu nikome, da se ne moze vise napadati na protivnickoj polovici kontinuirano vise od pola minute. Igraci izgledaju bezvoljno, premoreno, govor tijela je ocajan.
Takodjer, nemoguce je da je Klopp izgubio toliko svoju strucnost, da ne moze napraviti taktiku vise niti za klubove koji su igrackim kvalitetom daleko ispod nas.
Po meni, ili je kriva struka, po tom mislim i na doktore, fitness pripremu, takticare, ili je na sceni neki unutarnji raspad, pa mozda i neki tihi bojkot.
Kako ovo sranje od igre drugacije skontati?
11 igraca od po 100 miliona nisu garancija da ce se netko dobiti. Vidimo to svi, iz kola u kolo. Krilo od 8 miliona danas prebio komplet desnu stranu koja vrijedi 200.
Samo da napomenem one sta su zaboravili, ovu sezonu smo izgubili u kontinuitetu i od tadasnjeg zadnjeg i prezadnjeg u ligi.
Neobjasnjivo je da ova ekipa vise ne moze u presingu uzeti loptu nikome, da se ne moze vise napadati na protivnickoj polovici kontinuirano vise od pola minute. Igraci izgledaju bezvoljno, premoreno, govor tijela je ocajan.
Takodjer, nemoguce je da je Klopp izgubio toliko svoju strucnost, da ne moze napraviti taktiku vise niti za klubove koji su igrackim kvalitetom daleko ispod nas.
Po meni, ili je kriva struka, po tom mislim i na doktore, fitness pripremu, takticare, ili je na sceni neki unutarnji raspad, pa mozda i neki tihi bojkot.
Kako ovo sranje od igre drugacije skontati?
- AmiĐa_Idriz
#65406 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑14/01/2023 18:11 Trebaju novi vlasnici. Što prije. Do tada smo off u svakom smislu.
- Gandalf
#65408 Re: Liverpool FC
ma slabo ja ovo kontam moj Amiđa, ali pretpostavljam da nije baš dobro
- MMM1977
#65409 Re: Liverpool FC
Nek pogledaju naši idioti šta znači jedan dobar defanzivni vezni u slučajevima Partija i Kazemira, kako su obojica od luzerskih ekipa napravili timove koji melju.
- AmiĐa_Idriz
#65410 Re: Liverpool FC
Zapravo smo i mi slično sa Fabinhom uradili. Njegovim dolaskom smo napokon dobili dimenziju više u vezi. I on je meni danas tu najveći problem. Thiago svoje odrađuje, Henderson je svakako toplo hladno i njegovo polagano prolazi, ali Fabinhov pad forme ja dramatičan.
- no_sekirli
#65411 Re: Liverpool FC
Kazo je najbolja investicija Jedinstva jos od kad su kupili Brunu. Ovo sve izmedju sta su kupili talasika obicna.
Kad vidis ovaj graf, i pogledas sredinu u dosta tekmi, pitanje je da li Klopp i ekipa oko njega normalna, ili im samo noge smrde. Ili jednostavno ljudi zele eutanizirati ovaj tim.
Hendo je zreo za transfer, a Eliott da se vrati na svoju poziciju gdje i bio "cudo od djeteta".
Kad vidis ovaj graf, i pogledas sredinu u dosta tekmi, pitanje je da li Klopp i ekipa oko njega normalna, ili im samo noge smrde. Ili jednostavno ljudi zele eutanizirati ovaj tim.
Hendo je zreo za transfer, a Eliott da se vrati na svoju poziciju gdje i bio "cudo od djeteta".
- AmiĐa_Idriz
#65412 Re: Liverpool FC
Šuška se da bi neka delegacija sa Bliskog Istoka mogla biti na Anfieldu idući vikend protiv Chelsea.
- MMM1977
#65413 Re: Liverpool FC
Kakve smo sreće biće da su iz Jemena ili PalestineAmiĐa_Idriz wrote: ↑15/01/2023 18:52 Šuška se da bi neka delegacija sa Bliskog Istoka mogla biti na Anfieldu idući vikend protiv Chelsea.
- vaučer
#65414 Re: Liverpool FC
Sretno im.AmiĐa_Idriz wrote: ↑15/01/2023 18:52 Šuška se da bi neka delegacija sa Bliskog Istoka mogla biti na Anfieldu idući vikend protiv Chelsea.
Ja ću se odjaviti lagano ako ih kupe neki sportwasheri.
- JohnnyS
#65415 Re: Liverpool FC
MMM1977 wrote: ↑15/01/2023 18:59Kakve smo sreće biće da su iz Jemena ili PalestineAmiĐa_Idriz wrote: ↑15/01/2023 18:52 Šuška se da bi neka delegacija sa Bliskog Istoka mogla biti na Anfieldu idući vikend protiv Chelsea.![]()
- MMM1977
#65416 Re: Liverpool FC
Naravno ali Fabinjo već dugo nije to što je bio, Tiago je prečesto povrijeđen i imamo to što imamo. Keita, Ox, Milner pa i Henderson nisu nivo za naše ambicije a da ne pričamo o tome da su nas povrede masakrirale a zamjena nemamo.AmiĐa_Idriz wrote: ↑15/01/2023 18:27 Zapravo smo i mi slično sa Fabinhom uradili. Njegovim dolaskom smo napokon dobili dimenziju više u vezi. I on je meni danas tu najveći problem. Thiago svoje odrađuje, Henderson je svakako toplo hladno i njegovo polagano prolazi, ali Fabinhov pad forme ja dramatičan.
Imalo bi se šta reći i o odbrani, Trent defanzivno i dalje visi (iako je bolji nakon pauze), Andi u napadu krampa najčešće.
U napadu hrpa igrača, kako to sve uskladiti kad se svi vrate? Firminjo očito ide (iako je to greška), šta raditi sa Karvaljom, gdje uklopiti Eliota? Hrpa pitanja a malo odgovora.
Šlag na tortu je Klopova tvrdoglavost, stalne povrede, nejasne namjere vlasnika itd.
Treba dosta vremena da se ovo sve popravi.
- MMM1977
#65417 Re: Liverpool FC
Fudbal kakvog znamo se mijenja, ako hoćeš biti konkurentan moraš kupovati i to plaćati sulude cifre a za to treba budžet. A to danas može ići samo novac iz sive zone, teško će neko to plaćati sa teško zarađenim novcem.vaučer wrote: ↑15/01/2023 19:01Sretno im.AmiĐa_Idriz wrote: ↑15/01/2023 18:52 Šuška se da bi neka delegacija sa Bliskog Istoka mogla biti na Anfieldu idući vikend protiv Chelsea.
Ja ću se odjaviti lagano ako ih kupe neki sportwasheri.
Evo primjer ovog Mudrika, sve dogovoreno sa Arsenalom koji je hit sezone ali ih Čelzi, koji je 10-i na tabeli, poklopi suludom cifrom. Šta će tek biti kad Newcastle krene kupovati a imaju praktično neograničen budžet?
I Tottenham ide na bubanj uskoro a onda će i oni plaćati 100M za osrednje igrače.
Mrka kapa.
- JohnnyS
#65418 Re: Liverpool FC
Kakvo je vrijeme došlo, romantičari će navijati za siromašni i pravovjerni Real Madrid 
- vaučer
#65419 Re: Liverpool FC
To je samo dodatni razlog da se isključim. Nogomet je kompletno otišao u kurac ionako, sve pod budnim okom UEFE i FIFE koji su ga trebali čuvati.
Čisti milijarderi su kao jednorozi, ali nisu svi isti. Neki ne vode opresivne režime, komadaju novinare i slične saudijsko-rusko-katarske zanimacije.
Žao mi je samo jer smo proćerdali još jednu godinu Kloppa nizašta.
Čisti milijarderi su kao jednorozi, ali nisu svi isti. Neki ne vode opresivne režime, komadaju novinare i slične saudijsko-rusko-katarske zanimacije.
- AmiĐa_Idriz
#65420 Re: Liverpool FC
Tu je zapravo sva problematika.
O Kloppu smo pisali svi ovdje, dok se ne desi neki zaokret sličan onom 2017-te nakon blamaže na Wembleyu protiv Tottenhama biće ovako kako je. Nešto se u startnih 11 za početak mora mijenjati.
Povrede apsolutno imaju svoje prste, glavu na panj stavljam da bi dosta toga bilo drugačije da je bar jedan od npr. Diaz/Jota zdrav. I ta troma sredina bi se na neki način nadoknadila oštrim napadom, ovako smo bez jedne karike naprijed tupi iako sam ja zadovoljan Darwinom, vidjelo se i jučer koliko nam znači. Eh na te povrede dodaj Kloppov tvrdoglavi pristup pri startnih 11. Zarotiraj nešto, timariti mrtvog konja ne ide.
A subjektivni osjećaj mi govori da se u unutrašnjosti kluba ne zna više ni ko pije ni ko plaća kako su se ovi okrenuli prodaji kluba, ali o tome ćemo možda nekad znati detaljnije. Na osnovu subjektivnih osjećaja nema smisla da pišem.
- MMM1977
- MMM1977
#65422 Re: Liverpool FC
Katar ne komada novinarevaučer wrote: ↑15/01/2023 19:26 To je samo dodatni razlog da se isključim. Nogomet je kompletno otišao u kurac ionako, sve pod budnim okom UEFE i FIFE koji su ga trebali čuvati.
- vaučer
#65423 Re: Liverpool FC
Svi su ispod crte za mene, i brojni drugi.
Ne znam samo zašto bi netko za sportswash projekt uzeo Liverpool gdje navijači imaju tradiciju borbe protiv vlasnika. Doslovno bi odmah imali proteste.
Ne znam samo zašto bi netko za sportswash projekt uzeo Liverpool gdje navijači imaju tradiciju borbe protiv vlasnika. Doslovno bi odmah imali proteste.
-
Osmi Socrates
#65424 Re: Liverpool FC
Ma ne mogu vas Katarci kupiti kao većinski vlasnici.
Barem ne ovi iz PSG-a. Možda postoje neki drugi Katarci.
Barem ne ovi iz PSG-a. Možda postoje neki drugi Katarci.
- JohnnyS
#65425 Re: Liverpool FC
Imali bi kurac, davno su stadioni najvećih klubova puni navijača iz cijelog svijeta koje boli kurac za ljudska prava, moral i slične tričarije. Evo ja iz Mostara išao na Santiago Bernabeu, a znam ih dvadeset koji su nekoliko puta bili na Anfieldu. Nema od toga ništa, prilagodi se ili počni gledati rugby