Ne mozes ti to meni prepisati, ja sam sa okupiranog dijela lijepe nase, i to sta ti sada govoris, ja sam istu raspravu imao sa kolegama forumasima prije jedno mjesec dana. Tada je bila tema zasto su Bosku Cavar izbacili iz NS-a jer nije glasala da se zabrane hrvatske zastave po Mostaru. Isto sam napisao, da vidimo ko ce ih skinuti, dodjite i zivite pa nesto recite, i svi koji su mudonje nek objese BH zastavu na svoj balkon. Ali sada nisi upravu, druga je situacija, upotpunosti, cisto zbog lokacije!laserShow wrote: ↑11/01/2023 10:26ahahah a jebo te vise sarajevo. Hajde napravi je u Srebrenici ako imaš muda i ako ti je stalo do Bosne i Hercegovine. Vidi ti rjesenja, hajmo napraviti u sred Sarajeva. Pa ne moze nas se skupiti 5.000 kad je neki protest, a da se skupimo za nešto drugo.dr_Evil wrote: ↑11/01/2023 10:10
I gdje nas je ovo 30 godina spustanja glave dovelo! Dovelo je do bakljade na najvecoj masovnoj grobnici u BiH. A agresija na moju domovinu nikad nije stala, samo su druga sredstva.
P.S. Trebalo je napraviti jos vecu paradu u Sarajevu taj dan. Pa bi se onda mozda i ta famozna MZ zamislila, ako nista od straha od "islamskih radikalista", mozda bi i maknuli prknom, a ne bili zabrinuti.
Dajte ba odgovorite istom mjerom, ali u dijelovima gdje su naši ljudi na našoj zemlji, a da to nije vaša mahala.
Hajde, otiidji u "Našu" Srebrenicu, koja je i dalje u Bosni i Hercegovini, pa izvješaj zastava koliko ti duša hoće i paradiraj.
Hajde, pitaj moga druga u doboju može li izvještati zastave kao ti u Sa a da mu sutra ne budu probušene gume.
Znate samo piskarat iz toplog doma, što bi 'rvati rekli s 23%.
"Dođite, gospodo, kod mene, noćite jednu-dvije-tri noći, ali hajmo malo i u Višegrad, pa kad se četnici postrojavaju u Draževini, da onda vidimo gdje je ta međuentitetska linija, kad se Bošnjaci u Dobrunu kriju po podrumina, kad ne smiju da izađu iz kuće.
Bila je unikatna prilika da se napravi "gay parada" ulica do ulice do druge "gay parade", gdje bi rizik incidenta do sad bio na fantasticno visokoj razini. Ja ti garantujem da bi EUFOR sam poskidao i jednu i drugu paradu, a da bi MZ sankcionisala obje strane. Sljedece godine bi mirnija Bosna bila.