Ispod svakog nivoa direktora.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovo je samo dno koje postoji, najnizi moguci nivo, ispod ovoga nema vise nista.
Bas tako.
suad-sarajevo wrote: ↑26/12/2022 10:03 Ovakvu vrstu "otvorenosti" niko nije priželjkivao, mora se priznati. Nisam siguran da igdje u svijetu fudbala neki direktor ulazi u polemiku pa i svađu sa navijačima, u krajnjoj liniji nepoznatim likovima. No, možda je to put koji se mora proći da bi smo postali najbolji klub na Balkanu.
Tko zna, krhko je znanje.![]()

Mamić: Dođite navijači, za vas sam Džo Frejzer
To i jest problem, oni se razmahali a dok vode klub ka borbi za opstanak (ako ne ove sezone onda iduće ako se ovako nastavi).
Ja da imam rezultate koje ima mamic, isto bih rekao - dodjite smetljari za vas sam i frejzer i bill gates i badr hari...Haris.ba wrote: ↑26/12/2022 10:07suad-sarajevo wrote: ↑26/12/2022 10:03 Ovakvu vrstu "otvorenosti" niko nije priželjkivao, mora se priznati. Nisam siguran da igdje u svijetu fudbala neki direktor ulazi u polemiku pa i svađu sa navijačima, u krajnjoj liniji nepoznatim likovima. No, možda je to put koji se mora proći da bi smo postali najbolji klub na Balkanu.
Tko zna, krhko je znanje.![]()
Mamić: Dođite navijači, za vas sam Džo Frejzer
malo je Husiću nabijao cijenuDinostula wrote: ↑26/12/2022 18:44 Mladi defanzivac Eldin Hasanbegović na društvenim mrežama je objavio da je potpisao za Sarajevo.
Odmah vidis da je profesionalac prvo on objavio pa onda klub.![]()
https://scsport.ba/ceka-se-zvanicna-pot ... lRgeM_iFFo
Bice da je istina.last mohicans wrote: ↑27/12/2022 21:41 Portali koji se na forumu informišu, nek zapale novinarske akreditacije. Raja skontala sa Mirvićevog IG da je otišao za Brazil, ovog kao zapratio, ako nije i Ayla, stvorili teoriju, a ovi iskonstruisali članak.
Jači forumaši od novinara. Opasan je Brazilac ako ga prevare da dođe ovdje.Logovan wrote: ↑28/12/2022 14:26Bice da je istina.last mohicans wrote: ↑27/12/2022 21:41 Portali koji se na forumu informišu, nek zapale novinarske akreditacije. Raja skontala sa Mirvićevog IG da je otišao za Brazil, ovog kao zapratio, ako nije i Ayla, stvorili teoriju, a ovi iskonstruisali članak.
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... nje-821906
Jedino ako je Miloš Gigović slobodansvi u napad wrote: ↑29/12/2022 00:17 Danas citam da u Borcu imaju novcanih problema pa mozda ne bi bilo lose malo pogledati ima li kakav igrac za dovesti u SA.