Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#31276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad se Vaha naklati na ugostitelje Džeku i Pjanu. 
- Leverage
#31277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eno Mali PrinAc ponovo top vijest, dobio crveni karton na terminu 
- avetinja
#31278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jebo selektora, ionako reprezentativci svakome prije ili kasnije dođu glave, a poslije toga kao poslije seoske pijanke utvrđuje se ko je kriv. Nek' stave robota za selektora. To je danas moderno. Bit ćemo inovativni, europski, a spasit ćemo se prosipanja šuplje o atmosferi, a možda robot pokaže više samopoštovanja od prethodnika pa namara one koji mu kažu sa kime će raditi i ko će mu igrati, a možda i fasuju oni koji bi umjesto u hotelsku sobu malo na šišu i alkohol.
- muha_sa
#31279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dok god politika postavlja podobne u savez tu nema hajra
nekakav Vico, Colpa i ostala klika--sve znalac do znalca--ma šta znalci
legende evropskog fudbala
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#31280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E a zamisli da Vico fakat nagovori Vahu. I onda jos premijwr liga na proljece na pravim terenima. Jebes ga nek mu ide onda Borac u Evropu, halal bilo
-
markomilanov
#31281 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Petev treba da ostane,igrači su se navikli na njega, prihvatili njegov stil igre, zašto nešto menjati ako je psvojeno prvo mesto u ligi nacija.
- dulekrele
#31282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Najbolje da ga ti dovedes svojoj kuci. A nas leba ti popusti.markomilanov wrote: ↑25/12/2022 23:25 Petev treba da ostane,igrači su se navikli na njega, prihvatili njegov stil igre, zašto nešto menjati ako je psvojeno prvo mesto u ligi nacija.
Inace opet ce dovesti neko totalno razocarenje.
- van Basten
#31283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treba nekog Bosanca s pedigreom i rezultatima iza sebe. Ako Vaha nece, ostaju Zlatko Dalic i Vladimir Petkovic kao opcije koje mi prve padaju na pamet. Ovaj drugi je cak i slobodan trenutno mislim 
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#31284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Faruk Hadžibegić će biti.
- Nepenthe11
#31285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Yep, Dalić će napustit HR da preuzme Bosnu, jedva čeka. Kakve gluposti za nevjerovati prosto.van Basten wrote: ↑25/12/2022 23:46 Treba nekog Bosanca s pedigreom i rezultatima iza sebe. Ako Vaha nece, ostaju Zlatko Dalic i Vladimir Petkovic kao opcije koje mi prve padaju na pamet. Ovaj drugi je cak i slobodan trenutno mislim![]()
- Didier
#31286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uvijek je ustvari bilo samo do para.doox wrote: ↑25/12/2022 14:09 Ovi spinovi o Vahidu se vrte godinama, a nikad nije bio problem u novcu. Vahi je uvijek uslov bio da sam bira suradnike i da mu se niko ne petlja u odabir igrača. Jednom su bili blizu kad je Begić bio u Makarskoj sa Vahom cijeli dan na pregovorima i propalo je samo radi stručnog štaba, jer su mu rekli da može samo jednog svog da izabere. Iz ostalih reprezentacija je potjeran jer ne dozvoljava da mu neko slaže tim, čovjek ima rezultate i integritet. Kad mu garantuju da sam bira sve saradnika i da odjebe menadžere i da se ne gleda nacionalni balans nego kvalitet, tada će doći, a to znači nikada. I prestanite spinovati o parama.
Sada možda dođe jer mu je kraj karijere, i jer je shvatio da mu hercegovački tersluk više nigdje neće proći.
Robi je doveo svoja dva pomoćnika, a ova dva nametnuta su bili tu kao lutke, nisu ništa radili, tako da se dogovor može postići.
- Didier
#31287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čekaj malo, ali Petev nije Srbin.markomilanov wrote: ↑25/12/2022 23:25 Petev treba da ostane,igrači su se navikli na njega, prihvatili njegov stil igre, zašto nešto menjati ako je psvojeno prvo mesto u ligi nacija.
Ili je dovoljno da je pravoslavac?
- Didier
#31288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Upravo tako. Daj Bože da griješimo.
Kad bi došao, imao bi ogromnu podršku javnosti, i mogao bi lako zajebati sve menadžere time što će zvati njihove igrače samo na nebitne utakmice, a na bitnima birati sam. Realno, može se pozvati 3-4 menadžerska igrača od 23 pozvana, oni svakako ništa ne znače.
Savez nije tolika mafija da bi ga smjeli otjerati kao što su to uradili Marokanci.
-
Vazna1
#31289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E gledaj pametnjakovića par puta piše papke i konta zanimljiv. I jeste ovaj Bugarin taman za vas.
- Edin H.
#31290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vraća se korijenimaNepenthe11 wrote: ↑25/12/2022 23:57Yep, Dalić će napustit HR da preuzme Bosnu, jedva čeka. Kakve gluposti za nevjerovati prosto.van Basten wrote: ↑25/12/2022 23:46 Treba nekog Bosanca s pedigreom i rezultatima iza sebe. Ako Vaha nece, ostaju Zlatko Dalic i Vladimir Petkovic kao opcije koje mi prve padaju na pamet. Ovaj drugi je cak i slobodan trenutno mislim![]()
- drug_profi
#31291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ali samo ako će se pjevat Tompsonove pjesme uz pokazivanje rukom koliko je Ronaldo visoko skočio
- Nepenthe11
#31292 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo Zidane je slobodan
- drug_profi
#31293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slobodan je i Roberto Martinez. 
- doox
#31294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Potkapacitiran si lik, čuj do para. Dok god je politika upetljana neće doći niko ozbiljan. Robert, alkos pristaje na sve jer nema karakter, a neko kao Vaha nikad neće pristati da ga okruže budalama i govore šta i kako treba. Možda ti smeta Vaha jer je "Hercegovac" vidim da to potenciraš.Didier wrote: ↑26/12/2022 00:21Uvijek je ustvari bilo samo do para.doox wrote: ↑25/12/2022 14:09 Ovi spinovi o Vahidu se vrte godinama, a nikad nije bio problem u novcu. Vahi je uvijek uslov bio da sam bira suradnike i da mu se niko ne petlja u odabir igrača. Jednom su bili blizu kad je Begić bio u Makarskoj sa Vahom cijeli dan na pregovorima i propalo je samo radi stručnog štaba, jer su mu rekli da može samo jednog svog da izabere. Iz ostalih reprezentacija je potjeran jer ne dozvoljava da mu neko slaže tim, čovjek ima rezultate i integritet. Kad mu garantuju da sam bira sve saradnika i da odjebe menadžere i da se ne gleda nacionalni balans nego kvalitet, tada će doći, a to znači nikada. I prestanite spinovati o parama.
Sada možda dođe jer mu je kraj karijere, i jer je shvatio da mu hercegovački tersluk više nigdje neće proći.
Robi je doveo svoja dva pomoćnika, a ova dva nametnuta su bili tu kao lutke, nisu ništa radili, tako da se dogovor može postići.
- Bosanski_kralj
#31295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eto problem je kod nas uređenje saveza a nije u Afričkim pripizdinama.
Naravno da je sve do para, da mu ponude iznos koji on traži, preuzeo bi nas.
Naravno da je sve do para, da mu ponude iznos koji on traži, preuzeo bi nas.
- Didier
#31296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kažeš meni da sam potkapacitiran, a ti ne znaš pročitati jednu rečenicu.doox wrote: ↑26/12/2022 07:51Potkapacitiran si lik, čuj do para. Dok god je politika upetljana neće doći niko ozbiljan. Robert, alkos pristaje na sve jer nema karakter, a neko kao Vaha nikad neće pristati da ga okruže budalama i govore šta i kako treba. Možda ti smeta Vaha jer je "Hercegovac" vidim da to potenciraš.Didier wrote: ↑26/12/2022 00:21
Uvijek je ustvari bilo samo do para.
Dakle, Robi je imao dva pomoćnika, tako da nije istina ovo o pomoćnicima. Ne znam možeš li to shvatiti, imaš li kapacitet...
- doox
#31297 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tek su u Mešinom mandatu dozvolili da dovede jednog pomoćnika, a Prosinečkom dva. Opet savez uvali dvojicu.Didier wrote: ↑26/12/2022 09:49Kažeš meni da sam potkapacitiran, a ti ne znaš pročitati jednu rečenicu.doox wrote: ↑26/12/2022 07:51
Potkapacitiran si lik, čuj do para. Dok god je politika upetljana neće doći niko ozbiljan. Robert, alkos pristaje na sve jer nema karakter, a neko kao Vaha nikad neće pristati da ga okruže budalama i govore šta i kako treba. Možda ti smeta Vaha jer je "Hercegovac" vidim da to potenciraš.
Dakle, Robi je imao dva pomoćnika, tako da nije istina ovo o pomoćnicima. Ne znam možeš li to shvatiti, imaš li kapacitet...
Kad je Vahid pregovarao nudili su mu isto kao i Meši i popusti sa mahalskim pričama. Svak ko živi ovde zna da je glavni problem našeg saveza i fudbala politika. Ko god ima izbor da radi negdje drugo, neće izabrati Bosnu da mu se smradovi ne miješaju u posao. Čak ni Igor Bišćan nije htio, koji nema nikakvu afirmaciju, a nudili su mu kad i Petevu, jer sad smrad Mamić ima svoje prste i u našem savezu, a preko njega je i doveden Bugarin.
- Didier
#31298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koliki god da su smradovi u Savezu, Vahi to ne bi bio problem da tu ima više para. To je jasno kao dan jer ništa bolje saveze nemaju ove afričke zemlje koje je vodio.doox wrote: ↑26/12/2022 10:47Tek su u Mešinom mandatu dozvolili da dovede jednog pomoćnika, a Prosinečkom dva. Opet savez uvali dvojicu.
Kad je Vahid pregovarao nudili su mu isto kao i Meši i popusti sa mahalskim pričama. Svak ko živi ovde zna da je glavni problem našeg saveza i fudbala politika. Ko god ima izbor da radi negdje drugo, neće izabrati Bosnu da mu se smradovi ne miješaju u posao. Čak ni Igor Bišćan nije htio, koji nema nikakvu afirmaciju, a nudili su mu kad i Petevu, jer sad smrad Mamić ima svoje prste i u našem savezu, a preko njega je i doveden Bugarin.
O Dinamu da ne pričam, eto tu mu se Mamić nije miješao u ekipu.
Biće da si ipak ti potkapacitiran.
-
PM72
#31299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve dok je Dodikov sestrić Gico na čelu saveza-nema mi milimetra naprijed.Oni će dovest kakvog "svog" za selektora,samo da se nasamo dogovore.
-
Spit_fire
#31300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedno nepopularno misljenje
Ako se izuzme savez i gledamo cisto sportski Petev je nas najbolji selektor. Ubjedljivo
Po meni najgori nas selektor ikada je Mesa ubjedljivo..sa onakvim timom nista ne napravit plus bili nosioci, i ono malo pobjeda na ho ruk je uzeo...nabiji na djurica
Sto se vahe tice..nek odyebe vise. Lafo politika savez a vodi repke koje su pet puta gore od nas u tom pogledu. Problem je KES...nema nas savez da patrioti trehne par miliona godisnje..
Uostalom isto ko Mesha za Zelju.."Kad sw sve sredi, kad bude para i igraca docicu da budem direktor"...e ljudino tad mi me trebas. Ako ti je stalo dodji kad je najgore pa nas izvadi
Ako se izuzme savez i gledamo cisto sportski Petev je nas najbolji selektor. Ubjedljivo
Po meni najgori nas selektor ikada je Mesa ubjedljivo..sa onakvim timom nista ne napravit plus bili nosioci, i ono malo pobjeda na ho ruk je uzeo...nabiji na djurica
Sto se vahe tice..nek odyebe vise. Lafo politika savez a vodi repke koje su pet puta gore od nas u tom pogledu. Problem je KES...nema nas savez da patrioti trehne par miliona godisnje..
Uostalom isto ko Mesha za Zelju.."Kad sw sve sredi, kad bude para i igraca docicu da budem direktor"...e ljudino tad mi me trebas. Ako ti je stalo dodji kad je najgore pa nas izvadi