jutros sa aerodroma
argentinski live program
staticni video trga
sad prije postanja vidim i podforum zakljucali.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dje pratis de linkomar little wrote: ↑20/12/2022 20:47 sad govore zasto ne mogu garantirati sigurnost. dvojica skocila sa nadvoznjaka u autobus kad je prolazio ispod. jedan pao na lautara, drugi promasio bus i pao na cestu. :S
Gledao sam snimak toga.omar little wrote: ↑20/12/2022 20:47 sad govore zasto ne mogu garantirati sigurnost. dvojica skocila sa nadvoznjaka u autobus kad je prolazio ispod. jedan pao na lautara, drugi promasio bus i pao na cestu. :S
De linkdarius_maximus wrote: ↑20/12/2022 20:57Gledao sam snimak toga.omar little wrote: ↑20/12/2022 20:47 sad govore zasto ne mogu garantirati sigurnost. dvojica skocila sa nadvoznjaka u autobus kad je prolazio ispod. jedan pao na lautara, drugi promasio bus i pao na cestu. :S
Tacno frajer s nadvoznjaka skoci u autobus s igracima.
Ovaj drugi malo oklijevao, skoci na sami kraj autobusa i spade u rulju iza.![]()
vazda se nadje neki pametnjakovic da se posere svima u zabavu. valjda mu nije nista bilo, jeste bilo ljudi, ali nisu mu bas zaustavili pad. otreso je od beton.darius_maximus wrote: ↑20/12/2022 20:57Gledao sam snimak toga.omar little wrote: ↑20/12/2022 20:47 sad govore zasto ne mogu garantirati sigurnost. dvojica skocila sa nadvoznjaka u autobus kad je prolazio ispod. jedan pao na lautara, drugi promasio bus i pao na cestu. :S
Tacno frajer s nadvoznjaka skoci u autobus s igracima.
Ovaj drugi malo oklijevao, skoci na sami kraj autobusa i spade u rulju iza.![]()
Pa hocu da vidim kad je taj hekno
bilo tu. pokazace opet sigurno.
Da. Metro ima 15 miliona, a urbano područje 3 miliona.jeza u ledja wrote: ↑20/12/2022 21:00Ma kakvi 3 miliona, ima mnogo vise. To je vjerovatno samo uza jezgra.
Bajdvej i u Parizu je bio docek.![]()