Evo kvota je 1,9...
stavis po hiljadu a dobijes 1900..
Nema smisla..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Francuska je fizicki veoma jaka ekipa ali totalno dosadna, neinovativna. Bez nekog duha i energije. Cista sila. Bas kao neka velika svjetska korporacija. Mnogo para ali bez duse. Citavo prvenstvo su igrali jednu te istu dosadnu igru: slabilan i jak srednji red sa mnogo jacim odbrambenim nego napadackim kapacitetima. Jos jaca odbrana kojoj ponekad neko uspije pobjeci ali vecinu lopti pohvataju. Zbog srednjeg reda koji je odbrambeno orjentisan, napad nema priliku dobiti mnogo lopti, no kad ih dobiju, ubitacni su.
Lol brate lol - vidi mu glave. Na kriva vrata kucaš mačko. Nikad ništa preko veze i platio svaki pfening poreza u životu.Sid the sloth wrote: ↑18/12/2022 13:06![]()
![]()
Kad se bosanske postenjacine nadju prozivati nekoga a ovamo preskacu redove samo da nesto pitaju, traze ko ce im sta zavrsit kad zabelaje, kriju zaradu od porezne gdje god mogu, svercaju se u tramvaju ...
Jao ljudi imamo najpostenjacinu na forumu, hajmo aplauz, a jos brine i za napaceni narod Spanije jer im neki sto ganja loptu nije platio porez.vaučer wrote: ↑18/12/2022 13:44Lol brate lol - vidi mu glave. Na kriva vrata kucaš mačko. Nikad ništa preko veze i platio svaki pfening poreza u životu.Sid the sloth wrote: ↑18/12/2022 13:06
![]()
![]()
Kad se bosanske postenjacine nadju prozivati nekoga a ovamo preskacu redove samo da nesto pitaju, traze ko ce im sta zavrsit kad zabelaje, kriju zaradu od porezne gdje god mogu, svercaju se u tramvaju ...
Boli mene za njihov budžet. Samo mi je Messi gadljiv kao lik jer je porezni muljator a glumi da je svetac gdje stigne - dakle Francuska. Sve ostalo je samo problem u tvojoj glavi.Sid the sloth wrote: ↑18/12/2022 14:14Jao ljudi imamo najpostenjacinu na forumu, hajmo aplauz, a jos brine i za napaceni narod Spanije jer im neki sto ganja loptu nije platio porez.
Ma daj, kvaris utisak o sebi, bolje da si ostao postenjacina koji izrazava brigu za zitelj Spanije. Evo imas i Zoooku saborca. On Messia mrzi vjerovatno sto ne pomaze Palestini ili zbog nekog slicnog humanog razlogavaučer wrote: ↑18/12/2022 14:37Boli mene za njihov budžet. Samo mi je Messi gadljiv kao lik jer je porezni muljator a glumi da je svetac gdje stigne - dakle Francuska. Sve ostalo je samo problem u tvojoj glavi.Sid the sloth wrote: ↑18/12/2022 14:14
Jao ljudi imamo najpostenjacinu na forumu, hajmo aplauz, a jos brine i za napaceni narod Spanije jer im neki sto ganja loptu nije platio porez.