Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li neko sipa non stop na ALMY?
Valja li gorivo?
Mislim da piše ISOMAX? To bi trebalo biti gorivo što Hifa prodaje.
Ja sipam na Energopetrol ili Ina. Ali bih nasuo ponekad na ovim lijevim BP kada je velika razlika u cijeni.
-Chesterfield- wrote: ↑12/12/2022 14:00
Valja li gorivo?
Ja sipam na Energopetrol ili Ina. Ali bih nasuo ponekad na ovim lijevim BP kada je velika razlika u cijeni.
Sipam ja na Almy-ju skoro uvijek. Nisam imao nekih problema. Sto se tice ono "manje predjem sa njihovim gorivom" to ti ne mogu reci, jer nisam nikad obracao paznju na to, a i kolika razlika moze biti.
-Chesterfield- wrote: ↑12/12/2022 14:00
Valja li gorivo?
Kad krenem u sitne sate za Slo, usput mi i naspem pun tank benzina na Almyju. U Slo Sipam na OMV i Petrolu, u Hr-ako bas moram, Ina. Nema nikakve razlike ni u potrosnji ni u radu auta. Brkic isto ok i dizel i benzin.
anex wrote: ↑15/12/2022 19:24
Pa ima jarbol i zastava u Gradisću.
Cijelo ljeto se ljiljanka viori...
Sad valja izvuci pare za to, valjda
Pa valjda hoće još veći jarbol i još veću zastavu... valjda da ispod nje sakrije presuđene zločine.
Neka zastava, ali zar nije sramota osuđenog zločinca pustiti da vazi o patriotizmu?
Konzerviraju preko zime, pa na proljeće ide objekat.. Šta će drugo praviti u centru grada?
Inače, poslije se nastavlja niz zgrada preko Bekimove parcele i bivšeg Gaudeamusa.