Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pobjeda fudbala nad antifudbalom. Kakva lekcija fudbala
Forumskim Hrvatima i svim navijacima Hrvatske porucujem da nemaju za cim zaliti. Argentina je bila jednostavno bolja. Ima se prilike ponoviti bronca iz 1998 sto nije lose sve najbolje, pridruzit cu vam se u navijanju ako bude protiv Francuza.
P.S. Alvarez KAKVA IGRAČINA
Messi prenalozen, Tagliafico, Otamendi, kakve utakmice su odigrali
Moram priznati da sam Argentinu smatrao lakšim protivnikom nego Brazil, imajući u vidu da su ih deklasirali 2018.
Isto tako, sve do penala Hrvati jesu bili bolji.
Rezultati bez penala
Maroko - Hrvatska 0:0
Kanada - Hrvatska 1:4
Belgija - Hrvatska 0:0
Japan - Hrvatska 1:1
Brazil - Hrvatska 1:1
Argentina : Hrvatska 3:0
sherbett wrote: ↑13/12/2022 22:00
Kada odrasteš na ovoj cesti
Naučiš voljeti svoj život na njoj
Prvoj se lopti daš lako smesti
Na kojoj piše jedinoj ljubavi mojoj
Oči sretne vide samo tvoje boje
I bude onaj osjećaj u meni
Da zauvijek te volim moja želja to je
Ja pjevam glasno a ti samo kreni
Igraj moja Hrvatska
Kad te vidim ja
Srce mi gori
Srce mi gori
Ono vatreno uvijek plamtilo
Neka se bori
Za tebe bori
Jer te čekaju sve gore
I tvoje plavo more
Hrvatska, kad te vidim ja
Srce mi gori
Srce mi gori
I oni su odlicno igrali, ali messi je uvijek davao jos vise, da nije njega bilo imali bi.
A sve to što je davao više je zahvaljujući njima dvojici. Kako su oni otišli iz Barcelone, Messi više nije mogao osvojiti LP i Barcelona je Imala nekih baš gadnih poraza u LP.
On je nastavio da igra odlicno, ali barcelona je generalno pocela padati, ne messi sam po sebi. Tacno je da ne moze sam, ali opet je i u vrijeme xavia i inieste najvise doprinosio.
Last edited by Ateista on 13/12/2022 22:03, edited 1 time in total.
Sad će Thompson da zapjeva geni kameni, da malo digne moral. A i ne mora vala, uzela ih je bijela Argentina, a ne neka obojena reprezentacija. Jazuk bi bio da je opet Francuska.
I ovo je uspjeh za ekipu koja se pokazala kao izrazito limitirana napadački. Argentinci odigrali sjajno, kad su poveli, pojačali pritisak
dodatno i iskontrolisali čitavu utakmicu.
avetinja wrote: ↑13/12/2022 22:04
Sad će Thompson da zapjeva geni kameni, da malo digne moral. A i ne mora vala, uzela ih je bijela Argentina, a ne neka obojena reprezentacija. Jazuk bi bio da je opet Francuska.
JohnnyS wrote: ↑13/12/2022 22:00
Hrvatska nije uopće imala plana B. Iako je ulazak u polufinale realno ogroman uspjeh za tako malu zemlju, opet nije opravdanje za taktički amaterizam. Kad si došao dotud, jebemu mater, pobij se, pojedi, trči, a oni dodavaju se, nema udarca na gol, nema ništa. Ispadaju u obrani, nema ideje u napadu, izmjene nejasne. Šteta
JohnnyS wrote: ↑13/12/2022 22:00
Hrvatska nije uopće imala plana B. Iako je ulazak u polufinale realno ogroman uspjeh za tako malu zemlju, opet nije opravdanje za taktički amaterizam. Kad si došao dotud, jebemu mater, pobij se, pojedi, trči, a oni dodavaju se, nema udarca na gol, nema ništa. Ispadaju u obrani, nema ideje u napadu, izmjene nejasne. Šteta
mali_balon wrote: ↑13/12/2022 21:56
Koji vam je k... Kome se ba smijete...gdje su susjedi gdje smo mi.....ma hajte molim vas....pa mi ih za svetlosnu godinu necemo stici......
Pa pola ovih što se raduju nemaju odavno nikakve veze sa BiH, znaš i sam...nema kod njih više "mi"
Ma nisam ni gledo tekmu nego mi ide na k... ovo seljacko radovamje....kao mi se njima smijemo i nesta a nas neme ni u p....maternoj ljudi standardno igraju prvenstva dol se nasi dodji najest baklave i pite kod nane i matere....kaze fudbal pobijedio antifudbal dol nasi igraju hrkljusa......