Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Better Man wrote: ↑09/12/2022 20:53
Ne znam na osnovu čega su Brazil proglasili prvim favoritom prvenstva. Još prije početka SP-a sam rekao da Brazil neće niti može osvojiti SP. Svaka čast Neymaru, ali on je daleko od najboljeg nogometaša svijeta. Nikad neće biti ni blizu Peleu, Garinchi, Dr. Socratesu, Ronaldu, Rivaldu, Ronaldinhu, Romariu, Bebetu.
Brazilski PR na zvaničnom press - u uzeo mačku koja je mirno ležala na tom desku il kako se već zove i bacio je na pod.
To je gore nego da si na mrvama spavao.
Ma nije bolan. Losa sreca je kad ti crna macka predje preko puta.
Ovo s bacanjem macke i losom srecom je neka izmisljotina sujevjernog naroda.
Ne znam na osnovu čega su Brazil proglasili prvim favoritom prvenstva. Još prije početka SP-a sam rekao da Brazil neće niti može osvojiti SP. Svaka čast Neymaru, ali on je daleko od najboljeg nogometaša svijeta. Nikad neće biti ni blizu Peleu, Garinchi, Dr. Socratesu, Ronaldu, Rivaldu, Ronaldinhu, Romariu, Bebetu.
Brazil je nepotrebno favorit od 2002 god. Nigdje veze. Sa Neymarom graditi ekipu, ma daj. U napadu Richarlison, koju je samo prvu utakmicu bljecnuo, u ostalim se nije ni vidio. Neozbiljna, i totalno nazor ekipa. Dovodis Alvesa sa 40 god hahaha...
Ne treba ti najbolji nogometas svijeta da bi osvojio prvenstvo.
Brazil je sasvim legitimno uz Francusku bio prvi favorit prvenstva.
Brazilski PR na zvaničnom press - u uzeo mačku koja je mirno ležala na tom desku il kako se već zove i bacio je na pod.
To je gore nego da si na mrvama spavao.
Ma nije bolan. Losa sreca je kad ti crna macka predje preko puta.
Ovo s bacanjem macke i losom srecom je neka izmisljotina sujevjernog naroda.
guruguru95 wrote: ↑09/12/2022 20:45
Slažem se Apsolutno skandalozno vođenje utakmice!
Skandalozna priprema također, istupio sam tastaturu i vjerovatno sam dosadio više ljudima sa tim
Svakako i vođenje iste, ali sve je to domino efekat, ne spremiš se dobro, ne ide ti dobro i onda automatski povlačiš loše poteze jer si u startu pogriješio i teško je isto ispraviti. I 2018-te je sličan fijasko taktički protiv Belgije kreirao. Tužno, jer ova ekipa Brazila je stvarno dobra sa fenomenalnim igračima koji su na teren poslani ko u Bjelogrlićevom Montevideu, sa plaže da se igraju mahalaškog fudbala. U 116' primiti gol iz kontre, to je za oduzimanje licence.
guruguru95 wrote: ↑09/12/2022 20:45
Slažem se Apsolutno skandalozno vođenje utakmice!
Skandalozna priprema također, istupio sam tastaturu i vjerovatno sam dosadio više ljudima sa tim
Svakako i vođenje iste, ali sve je to domino efekat, ne spremiš se dobro, ne ide ti dobro i onda automatski povlačiš loše poteze jer si u startu pogriješio i teško je isto ispraviti. I 2018-te je sličan fijasko taktički protiv Belgije kreirao. Tužno, jer ova ekipa Brazila je stvarno dobra sa fenomenalnim igračima koji su na teren poslani ko u Bjelogrlićevom Montevideu, sa plaže da se igraju mahalaškog fudbala. U 116' primiti gol iz kontre, to je za oduzimanje licence.
Sve istina Čak i Southgate trenutno izgleda kao bolji taktičar
Samo da ne prođe a da ne pohvalim, Dalić ovo prvenstvno maestralno hendla
2018te me nije baš toliko impresionirao jer je imao perfektno sklopljenu ekipu samu od sebe, gdje je održavanjem dobre timske kohezije uspio šta je uspio, što je svakako kvalitet.
Ali ovaj Mundijal, perfekcija. Ne znam koja mi je utakmica Hrvatske bolje spremljena bila, ova večeras ili protiv Belgije.
Chisum wrote: ↑09/12/2022 19:36
Svaka cast Hrvatskoj! Muda do poda, kao i obicno!
Sreca, penali, ovo, ono, sve to mozda i jeste slucaj, ali, mada ne jebem nesto "narodne izreke", ko kaze da sreca ne prati hrabre - dobro sere!
Posebno mi je godra zbog ovdasnjih samooplakujucih jadovana kojima zivoti prodjose u pronalazenju opravdanja nasih decenijskih neuspjeha, a onda i zbog onih prekodrinskih sizofrenicara koji su i u svjetsko prvenstvo pokuali uvuci neki bolesni mitomanski narativ. I jedni i drugi sada kmece.
Jos jednom, svaka cast Hrvatskoj na onakvoj koncentraciji, hrabrosti i, na kraju, znanju. Ljudi fasovali gol pred sami kraj, a zagrcnuli se nisu. Vise su sami Brazilci sebe poremetili svoju igru i izbacili se iz takta tim prvim golom.
Bobi wrote: ↑09/12/2022 19:54
Kad malo razmisliš sve je ovo Mamić zaslužan , možda dobije amnestiju nakon prvenstva da se može vratiti .
Mmaicu spoemnik da dignu posle svega . Imamo i mi lopova ali nijedan da vrati zajednici ovako
Vecina nijh su projekat mamicevog dinama od modrica do gvardiola i livakovica. Zna znanjje.
Brace Mamic.
Za šta da mu dignu spomenik?
Zato što je htio Vahi diktirati tim.