Ništa ja ne kontam ove._BataZiv_0809 wrote: ↑30/11/2022 15:38 What in da klix fuck:
Pridružio se masi i osudio "Balenciagu": MC Stojan na TikToku cijepao svoje skupocjene tene
https://avaz.ba/showbiz/jet-set/790417/ ... cjene-tene
Ne znam sta mi je smijesnije. Cancel culture aspekt ili "vidi'te sirotiljo i ja imam za Balenciagu"![]()
@n+1
Popularne stvari koje ne kontam
- n+1
#34301 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Spit_fire
#34302 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zasto kako zbog cega ..cemu i dokle u pm vise ovolika promocija Dzejle Ramovic
Nit je nesto popularna pjevannem, nit je kakva skandal treba, nit je kakva picoka obicna djevojka sad da je sretnem ne bi je razlikovo od 10 istih koje ce proc...
Nit je nesto popularna pjevannem, nit je kakva skandal treba, nit je kakva picoka obicna djevojka sad da je sretnem ne bi je razlikovo od 10 istih koje ce proc...
-
tap3ah75
#34303 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pusti ti Džejlu našu na miru ... .... gdje joj je sestra bila prošli vikend? Znaš li?
A znaš li kod koga joj majka ide na frizuru? Ni to sigurno ne znaš.
A znaš li kod koga joj majka ide na frizuru? Ni to sigurno ne znaš.
-
Spit_fire
- SmokingMan
#34305 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Andrew Tate, ko' fol neki uspješni Alpha male business-man. Klasični polumozak-prevarant među seksistima.. 
- Vam
#34306 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Popularnost stila (valjda, ne znam ni kako bih nazvao to) nekog maznog, "slatkog", zenskog ponasanja u javnosti. Ne govorim o parovima koji razmijene njeznosti tako sto se nasmiju jedno drugom i drze za ruke. Mislim kad se zensko raspekmezi kao prepubertetsko dijete, obicno nose dzempere par brojeva prevelike ili sta god slampavo, naocale sa okvirima koje pokrivaju pola lica, frizure su "rascupane", u stvari pazljivo dotjerane da izgledaju tako, ali u njihovim glavama valjda cool uz savrsenu sminku, jer hej, ona je takva prirodno. Takve osobe obicno objavljuju selfije uz prozor dok pada kisa ili sa soljom "kafe" (ono je sve osim kafe sa slagom, vanilijom, mlijekom, zacinima) ili uz knjigu (naravno klasik neki...
ne "cita" se svasta). I onda ona jadna se objesi liku za ruku, cupka oko njega da joj nesto kupi kao...
Da se radi o klincima ok, ali odrasle zene...
-
DonieBrasco
#34307 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mentalni sklopovi, ta sva njezna i emotivna slatko obucena ali slampava, kao maca uz decka, a onda na drugoj strani neka riba napucana, dugi nokti, trepavice, polugola po pitanju garderobe bicarka drska i bezobrazna prema svima i svemu, pa do ovih gym frikova sto je sva isklesana i misicava od treninga, samo trenerke i sportska odjeca, zdrava ishrana, kompleksi od teretane.
-
moonca
#34308 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ovaka/onaka..
- Vam
#34309 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jos kad pocnu pricati nekim na silu umornim, promuklim glasom. Ko da hljeba u sebi nemaju.
Da li neko zaista misli da je ista od ovoga privlacno?
Meni djeluju kao simptomi psihickog oboljenja...
Da li neko zaista misli da je ista od ovoga privlacno?
Meni djeluju kao simptomi psihickog oboljenja...
-
kakavdanakneiskustvu
#34310 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam nosanje jakni ,osobito kod cura,na način da je obavezno ne zakopčaju ali šake i prsti su u unutrašnjosti rukava jer je valjda hladno po prstima ,ali zato po stomaku nije
-
moonca
#34311 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
kakavdanakneiskustvu
#34312 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zar sam spomenuo da to rade samo one koje nemaju stomačinu,koje nisu debele ili općenito kod cura?
- Vam
#34313 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Muskarci misle da to vole, jer smo primitivna bica, nama treba da nas neko treba. Jos ako takva mlada slucajno pita kako sta radi, stize lekcija i objasnjenje "iskusnog" muzjaka uz stav "samo ti budi lijepa".sherbett wrote: ↑02/12/2022 14:53Ahahahahahahahahahaha predobro opisanoVam wrote: ↑02/12/2022 11:57 Popularnost stila (valjda, ne znam ni kako bih nazvao to) nekog maznog, "slatkog", zenskog ponasanja u javnosti. Ne govorim o parovima koji razmijene njeznosti tako sto se nasmiju jedno drugom i drze za ruke. Mislim kad se zensko raspekmezi kao prepubertetsko dijete, obicno nose dzempere par brojeva prevelike ili sta god slampavo, naocale sa okvirima koje pokrivaju pola lica, frizure su "rascupane", u stvari pazljivo dotjerane da izgledaju tako, ali u njihovim glavama valjda cool uz savrsenu sminku, jer hej, ona je takva prirodno. Takve osobe obicno objavljuju selfije uz prozor dok pada kisa ili sa soljom "kafe" (ono je sve osim kafe sa slagom, vanilijom, mlijekom, zacinima) ili uz knjigu (naravno klasik neki...ne "cita" se svasta). I onda ona jadna se objesi liku za ruku, cupka oko njega da joj nesto kupi kao...
Bljuje mi se na takve šlape
Ja bi to sve za kosu i u zid
Jos kad su i nesposobne za zivot kad ne zna bocu vode otvorit i slicno
Ne podnosim te glumice
Ono samo sto se ne raspasne
Jos kad i jedva pricaju i stalno umorne
Jbte kako ce ta rodit uopce
Ali muski ih obozavaju![]()
Ljudi mijesaju pozudu, ljepotu, dignitet, stil...
A ovo "Ja bi to sve za kosu i u zid"
-
moonca
#34314 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...
mushkarci vole ..lijepe zene.. ako ih mogu privuchi. zivot je ljepshi uz takve...
-
detroit-mercy
#34315 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa SNL je majka svih satiricno/humoristickih show-a, skoro svakom glumcu/muzicaru je san da dodje na taj show. Tako ako si ikada gledala SNL onda si morala da zapazis i njega
Uz to lik ima i prangijetinu, tako da te ne cudi uspijh kod zena
- Snake Eyes
#34316 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da joj sve krv bude?sherbett wrote: ↑02/12/2022 14:53Ahahahahahahahahahaha predobro opisanoVam wrote: ↑02/12/2022 11:57 Popularnost stila (valjda, ne znam ni kako bih nazvao to) nekog maznog, "slatkog", zenskog ponasanja u javnosti. Ne govorim o parovima koji razmijene njeznosti tako sto se nasmiju jedno drugom i drze za ruke. Mislim kad se zensko raspekmezi kao prepubertetsko dijete, obicno nose dzempere par brojeva prevelike ili sta god slampavo, naocale sa okvirima koje pokrivaju pola lica, frizure su "rascupane", u stvari pazljivo dotjerane da izgledaju tako, ali u njihovim glavama valjda cool uz savrsenu sminku, jer hej, ona je takva prirodno. Takve osobe obicno objavljuju selfije uz prozor dok pada kisa ili sa soljom "kafe" (ono je sve osim kafe sa slagom, vanilijom, mlijekom, zacinima) ili uz knjigu (naravno klasik neki...ne "cita" se svasta). I onda ona jadna se objesi liku za ruku, cupka oko njega da joj nesto kupi kao...
Ne podnosim te glumice
https://youtu.be/c-ecbGNxEHM?t=65
-
detroit-mercy
#34317 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto bi dosadilosherbett wrote: ↑02/12/2022 16:34Da, to mi je jasno zasto ih muski vole. Ali ipak mislim da kad u zivotu bude i tesko, treba ti suputnik a ne prikolica nesposobna i teskaVam wrote: ↑02/12/2022 15:02
Muskarci misle da to vole, jer smo primitivna bica, nama treba da nas neko treba. Jos ako takva mlada slucajno pita kako sta radi, stize lekcija i objasnjenje "iskusnog" muzjaka uz stav "samo ti budi lijepa".
A ovo "Ja bi to sve za kosu i u zid"![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj stav "ja cu sve, ti samo budi lijepa", jel to traje zauvijek ili vam dosadi?
- Snake Eyes
#34318 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Vam
#34319 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Usadjen poriv, kao i svaki drugi, od osobe do osobe je koliko se prepusti tome. Tako da nije iznenadjenje kad muskarca pukne kriza srednjih godina pa ostavi zenu i djecu i ode sa nekom 20-tak godina mladjom konobaricom. Debilizam jednostavno.sherbett wrote: ↑02/12/2022 16:34Da, to mi je jasno zasto ih muski vole. Ali ipak mislim da kad u zivotu bude i tesko, treba ti suputnik a ne prikolica nesposobna i teskaVam wrote: ↑02/12/2022 15:02
Muskarci misle da to vole, jer smo primitivna bica, nama treba da nas neko treba. Jos ako takva mlada slucajno pita kako sta radi, stize lekcija i objasnjenje "iskusnog" muzjaka uz stav "samo ti budi lijepa".
![]()
![]()
![]()
A ovaj stav "ja cu sve, ti samo budi lijepa", jel to traje zauvijek ili vam dosadi?
- Vam
#34320 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ne izdrzimo ni mi, zato nas srcani opali u nenormalno velikom postotkusherbett wrote: ↑02/12/2022 17:32Ja da sam muslo ne bih izdrzaladetroit-mercy wrote: ↑02/12/2022 17:27
Sto bi dosadilo. Jel dosadi Leonardu DeCapriju guzit one manekenke
Ha ja bolje imat njih pored sebe nego neku Dusanku Majkicku
![]()
![]()
-
snijeg_led
#34321 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ti si Nam neki jako pametan, dobro zapazanjeVam wrote: ↑02/12/2022 15:02Muskarci misle da to vole, jer smo primitivna bica, nama treba da nas neko treba. Jos ako takva mlada slucajno pita kako sta radi, stize lekcija i objasnjenje "iskusnog" muzjaka uz stav "samo ti budi lijepa".sherbett wrote: ↑02/12/2022 14:53
Ahahahahahahahahahaha predobro opisano
Ne podnosim te glumice
![]()
![]()
![]()
jos ako nam napises tu razliku izmedju pozude, ljepote, digniteta i sl,
jedva cekam da cujem misljenje
- Vam
#34322 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto da ne, moze i slikovitosnijeg_led wrote: ↑02/12/2022 21:05Ma ti si Nam neki jako pametan, dobro zapazanjeVam wrote: ↑02/12/2022 15:02
![]()
![]()
![]()
jedva cekam da cujem misljenje![]()
Medicinska sestra u kratkom uskom mantilicu, viri cipka, duboki dekolte, sise na izvol'te, sva utegnuta, obidje te, pita te kako si, donese ti vode...
Vecina muskaraca (da ne kazem svi cisto radi statisticke vjerovatnoce) ce osjetiti pozudu, a realno ne mora biti lijepa uopste, ali zensko je i pazi te i izgleda izazovno i proradi pecinski covjek u tebi. Ona se tako nosi jer vjeruje da joj to stoji i da ima stila bez obzira sto srozava sama sebi onaj ljudski dignitet oblaceci se ocigledno neprikladno. Jer samu sebe dovodi u poziciju da je svi samo gledaju, odmah je niko ne shvata ozbiljno. Covjek bi rekao mozda, pa sta, zasto napadati zenu, svako ima pravo da se oblaci kako hoce dok se god drzi pravila. Ali recimo dodje ti zena u posjetu u tom trenutku i bez da se ista desi, osjetis potrebu da se opravdas ili prokomentarises kako je med sestra dosadna ili je nisi cak ni primjetio, jer je svima jasna situacija u kojoj se nalaze. Ti ne mozes protiv sebe, med sestra plitka, zeni nije pravo sto te ova pazi... i hajd sad zauzmi stav "svi su ljudi drugaciji, treba postovati, svako je lijep na svoj nacin, bla, bla.." malo morgen.
-
snijeg_led
#34323 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Wow, ti si izgleda neki pisac bez knjige ili knjiga bez autoraVam wrote: ↑02/12/2022 21:25Sto da ne, moze i slikovitosnijeg_led wrote: ↑02/12/2022 21:05
Ma ti si Nam neki jako pametan, dobro zapazanje
jedva cekam da cujem misljenje![]()
Medicinska sestra u kratkom uskom mantilicu, viri cipka, duboki dekolte, sise na izvol'te, sva utegnuta, obidje te, pitate kako si, donese ti vode...
Vecina muskaraca (da ne kazem svi cisto radi statisticke vjerovatnoce) ce osjetiti pozudu, a realno ne mora biti lijepa uopste, ali zensko je i pazi te i izgleda izazovno i proradi pecinski covjek u tebi. Ona se tako nosi jer vjeruje da joj to stoji i da ima stila bez obzira sto srozava sama sebi onaj ljudski dignitet oblaceci se ocigledno neprikladno. Jer samu sebe dovodi u poziciju da je svi samo gledaju, odmah je niko ne shvata ozbiljno. Covjek bi rekao mozda, pa sta, zasto napadati zenu, svako ima pravo da se oblaci kako hoce dok se god drzi pravila. Ali recimo dodje ti zena u posjetu u tom trenutku i bez da se ista desi, osjetis potrebu da se opravdas ili prokomentarises kako je med sestra dosadna ili je nisi cak ni primjetio, jer je svima jasna situacija u kojoj se nalaze. Ti ne mozes protiv sebe, med sestra plitka, zeni nije pravo sto te ova pazi... i hajd sad zauzmi stav "svi su ljudi drugaciji, treba postovati, svako je lijep na svoj nacin, bla, bla.." malo morgen.
To si tako slikovito opisao, ja sam se vec nasla u toj bolnickoj sobi, vidjela sestru i tebe kako se druzite
naravucenije bi bilo ovo:
pozuda moze biti kratkotrajna ali je prava samo u ljubavi
ljepota je u oku posmatraca
dignitet se ne stice kratkom suknjom nego dugom pamecu
I na kraju; ne pravdaj se zeni nikada, jer si uvijek u krivu
- Vam
#34324 Re: Popularne stvari koje ne kontam
snijeg_led wrote: ↑02/12/2022 22:54Wow, ti si izgleda neki pisac bez knjige ili knjiga bez autoraVam wrote: ↑02/12/2022 21:25
Sto da ne, moze i slikovito
Medicinska sestra u kratkom uskom mantilicu, viri cipka, duboki dekolte, sise na izvol'te, sva utegnuta, obidje te, pitate kako si, donese ti vode...
Vecina muskaraca (da ne kazem svi cisto radi statisticke vjerovatnoce) ce osjetiti pozudu, a realno ne mora biti lijepa uopste, ali zensko je i pazi te i izgleda izazovno i proradi pecinski covjek u tebi. Ona se tako nosi jer vjeruje da joj to stoji i da ima stila bez obzira sto srozava sama sebi onaj ljudski dignitet oblaceci se ocigledno neprikladno. Jer samu sebe dovodi u poziciju da je svi samo gledaju, odmah je niko ne shvata ozbiljno. Covjek bi rekao mozda, pa sta, zasto napadati zenu, svako ima pravo da se oblaci kako hoce dok se god drzi pravila. Ali recimo dodje ti zena u posjetu u tom trenutku i bez da se ista desi, osjetis potrebu da se opravdas ili prokomentarises kako je med sestra dosadna ili je nisi cak ni primjetio, jer je svima jasna situacija u kojoj se nalaze. Ti ne mozes protiv sebe, med sestra plitka, zeni nije pravo sto te ova pazi... i hajd sad zauzmi stav "svi su ljudi drugaciji, treba postovati, svako je lijep na svoj nacin, bla, bla.." malo morgen.![]()
To si tako slikovito opisao, ja sam se vec nasla u toj bolnickoj sobi, vidjela sestru i tebe kako se druzite![]()
naravucenije bi bilo ovo:
pozuda moze biti kratkotrajna ali je prava samo u ljubavi
ljepota je u oku posmatraca
dignitet se ne stice kratkom suknjom nego dugom pamecu
I na kraju; ne pravdaj se zeni nikada, jer si uvijek u krivu![]()
-
Hakiz