Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leverage wrote: ↑23/11/2022 22:06
To sad izgleda jako dobro.
Ali treba još jedan tu. Opet se lopta vraća Bakiru u krilo. A taman je krenuo da vergla patriotske.
Mislim da ce probati ono sto sam se nadao a to je da podrze mijatovica vukanova 3 i pdp , ali mislim da nece uspjeti, jer tada za mijatovica nece glasati salkic 100% a i ova dva hurtic i duratovic au sumnjivi, a na kraju krajeva pitanje je koliko ce ih pdp a podrzati vojina. Bice dobro zamisljeno ali realizacija teska. Sumnja je u salkica najvise pa onda hurtica i duratovica a i pdp manji dio. U vukanove ne sumnjam ni najmanje. Da glasanje nije tajno mislim da bi mozda vojin i prosao. To je moje licno misljenje nadam se da grijesim i da ce vojin biti izabran. Ne vjerujem u opciju da pokret za drzavu podrzi opozicionog iako i to bi bilo bolje od 4 za dodika
Izgleda da Bakir ima neke informacije o presudi Ustavnog suda. Priča o stranim sucima. I Azra Zornic je prije rekla da je presuda Ljubić plaćena.
I navodi: Para vrti gdje burgija neće, insinuirajući da su Amerikanci primili pare.
Gledam ovo odgovorite ljudima...kakva mrznja i saradnja ove dvojice derpasa iz SNSD i HDZ, dok je gospodja Vujovic pricala kako BiH postoji 1000 godina ovaj jz HDZ se smijao i rekao "dajte molim vas, BiH je nastala u dejtonu"
Aj da je neko od ovih starih prdo.nja pa i da razumije, covjek nez imal 30 godina i tako misli...o ostalim nebulozama koje su izrekli u toku emisije nez imal potrebe i diskitovati...al eto relaksirajmo odnose...mladi kad dodju sve ce bit bolje..hoce al u q
Svi razumiju da bi ti sad vise volio pricati o izdaji SDA a ne o principijelnosti NS. To je ocigledno. Taj papir sa kojim se stalno mase vrijedi kao toaletni papir bez potvrde u parlamentu. A to je ono potpisano da ce se najkasnije za 6 mjeseci imati novi izborni zakon. U bakirovom toalet papiru ne stoji do kad mora biti legitimno predstavljanje. I covic je naucio tu lekciju i sad je trazio da mu se potpise tacno vrijeme do kad legitimno predstavljanje mora biti izglasano. A da li je ovaj potpis na toaletni papir pritisnuo Covica da pristane na izbore u Mostaru ili Irma ili se je Covic odjednom prepao tih presuda iz EU i iz tog straha pristao na izbore u Mostaru. To najbolje zna raja iz Mostara. Ali ono sto svi znamo da je Bakir poitpisao Covicu legitinmo predstavljanje da ce nekad da bude 17. juna 2020 a CIK je raspisao izbore u Mostaru 23. jula 2020.
Trolas jos uvijek, pravo botovski, opet nisi odgovorio. Ne mozes ni odgovoriti kad sam 100% upravu, jednostavno reci "istina je, nije isto". Ne isplati se na tebe trosit rijeci, ali evo:
Izetbegović: Poslao sam saradnike u Beograd da Vučiću kažu kako BiH ide u reviziju presude protiv Srbije
Spit_fire wrote: ↑24/11/2022 01:39
Gledam ovo odgovorite ljudima...kakva mrznja i saradnja ove dvojice derpasa iz SNSD i HDZ, dok je gospodja Vujovic pricala kako BiH postoji 1000 godina ovaj jz HDZ se smijao i rekao "dajte molim vas, BiH je nastala u dejtonu"
Aj da je neko od ovih starih prdo.nja pa i da razumije, covjek nez imal 30 godina i tako misli...o ostalim nebulozama koje su izrekli u toku emisije nez imal potrebe i diskitovati...al eto relaksirajmo odnose...mladi kad dodju sve ce bit bolje..hoce al u q
Mene samo cudi, da se ti cudis tome
Kako SDA gura ovog Sabanovica, porazno je da nikako da se otarase dinastija unutar stranke, imaju par dobrih talenata koji nikad nece doci na vece pozicije od ovakvih uhljeba ko Sabanovic.