Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bijele minimalističke su moj cup of tea, ali kada vidim Armani i Gucci na bilo čemu nešto mi nije dobro.
Fine su i u zdravlju nosio. A za ovaj fazon imas "nepoznatije" brendove koji koriste bolje materije vjerovatno tipa Koio, Thursday ili Arigato koje sam ja postavljao ovdje.
Imam 515, kupljene davne 2013. Pukle malo sa strane ali da to hobuchar sredit. Nisu najudobnike kao one oc ali za promjenu su ok.
hvala
jeli to generalno serija 5xx nije najudobnije što new balance nudi ili ima i tu dobrih modela?
recimo za oko mi je zapao i jedan 574 model.
Naravno da nije druze.
Ne mozes poredit tehnologiju izrade djonova iz 1988me godine kad je izasao taj model sa pjenama koje sada koriste u djonovima.
Malo ti pravo glupo pitanje, realno...
Bijele minimalističke su moj cup of tea, ali kada vidim Armani i Gucci na bilo čemu nešto mi nije dobro.
Fine su i u zdravlju nosio. A za ovaj fazon imas "nepoznatije" brendove koji koriste bolje materije vjerovatno tipa Koio, Thursday ili Arigato koje sam ja postavljao ovdje.
E na ovim se i ne vidi toliko da su te sanerske ali izgledom su mi bombona. Hvala
Bile su usput i na akciji, nisam zelio propustit. Koio Capri su beton i sto posto su kvalitetnije od ovih.
jeli to generalno serija 5xx nije najudobnije što new balance nudi ili ima i tu dobrih modela?
Naravno da nije druze.
Ne mozes poredit tehnologiju izrade djonova iz 1988me godine kad je izasao taj model sa pjenama koje sada koriste u djonovima.
Naravno da nije druze.
ne kontam šta je glupo u pitanju?
nisam nikad imao new balance, a znam da im nomenklatura modela ide od 3xx do 9xx (ako šta nisam pogriješio) i htio sam da provjerim da li ta 5xx serija spada u neudobnije.
Naravno da nije druze.
ne kontam šta je glupo u pitanju?
nisam nikad imao new balance, a znam da im nomenklatura modela ide od 3xx do 9xx (ako šta nisam pogriješio) i htio sam da provjerim da li ta 5xx serija spada u neudobnije.
Ne spada. Od tih starijih modela one dad shoes su najudobnije.
Al imas sad ove nove sa fresh foam djonovima.
To se ne moze mjerit po udobnosti sa tim starijim modelima.
jesi li upratio raspad sistema sa snkrs app jbt meni u njemačkoj rodbina na pet mobitela nije ni mogla pristupiti aplikaciji kad je pala
dankešn.
ima li neko iskustva kakve su "nike air max sc" po udobnosti i kvaliteti? i te su mi u užem izboru.
Njanjavi wrote: ↑19/11/2022 20:42
dankešn.
ima li neko iskustva kakve su "nike air max sc" po udobnosti i kvaliteti? i te su mi u užem izboru.
Ne znam druze meni taj model smrdi na b klasu, cim ga ima uzet u dajhmanu bjezi od toga.
Njanjavi wrote: ↑19/11/2022 20:42
jesi li upratio raspad sistema sa snkrs app jbt meni u njemačkoj rodbina na pet mobitela nije ni mogla pristupiti aplikaciji kad je pala
Nisam vala mene sto se tice dabogda padala svaki dan.
Govnari ba vazda bili.
Da smo pametni i da imamo mrvu ponosa kao konzumenti svi bi to bojkotovali.
Od starta znaju za problem i sa botovima i sa resellerima al jednostavno ne zele to da dovedu u red.
Ja znam da meni izlazi vec par hefti nepostojeca stranica kad kliknem na acg gaiadome a sa nike app te preusmjeri na snkr.
Debili pa haj.
Kad smo već kod Maxica - vlasnik Air Max 1 Watermelonki. Još prije 3 godine ih uspio nabaviti po baš predobroj cijeni od oko 350ak KM. Trenutno im je prosječna resell cijena na stockx-u $478 https://stockx.com/nike-air-max-1-watermelon
nije valjda da valjaju samo one nike air koje su 250+ kermi?
Daleko od toga. Ali sta znam, meni je to vise patika kao gimmick nego efektivan i upotrebljiv sistem.
Ako ti je stalo vise do udobnosti ima daleko boljih i ugodnijih rjesenja.
A ako ti je vizuelno simpatican bubble to je vec druga prica.
Sve u svemu platit za air max preko 200 maraka je meni barem neshvatljivo iako sam i sam nekad tamo početkom milenijuma učinio isto u zivotu par puta
Doduse pao sam na dizajn malo egzoticnijih modela, nisam ove tipicne gazao nikad nit su me kad lozili.
Cjeli zivot sam bio jako alergican na svaki nike model koji nema pravilan swoosh sa strane.
Nike air max SC crveno bijele
Nike Air max Excee crne
Nike Pegasus Trail 2 crveno žute
Nike Plavo žute Barefoot
Nike Basketbbal crveno crne
Dr Martens cizme
Steel Boots
Ufff pegasus trail njami!
A sto se tice sta nosim po kisi, u ovo doba svake godine trknem do daichmana i sve patika sto imam turim u onu masinu za impregnaciju.
Pokazalo mi se efektivnije od gtx obuce.
Tako da se ne ogranicavam na gojzde po kisi, patike i laganica fokina mast impregnacija zakon