Jel imas neki youtube kanal pa recenzije pravis
Hajd vidi mi taj chromecast pa da nabacim sebi za black friday
Moderator: Benq
Jel imas neki youtube kanal pa recenzije pravis
Skoro je neko, cini mi se, ovdje na forumu pisao kako je imao priliku koristiti oba sticka (xiaomi 4K i FS 4K Max) i da ga je iznenadilo koliko je FS bio fluidniji.irac300 wrote: ↑29/10/2022 12:55Ma isto je to, neces pogrijesiti. Xiaomi ima prednost zbog google trgovine. Jedino je cjenovno skuplji, pisem o 4K modelima.Vox_liberi wrote: ↑29/10/2022 12:41 Preporučujete li Xiaomi mi stick ili je bolje ipak strogo uzeti firestick?
EON Smart aplikacije se ne aktivira putem unosa e-mail adrese već uz OTP kod koji se pojavi na TV-u i isti se unese na portal. Kod je moguće koristiti na jednom uređaju i aktivirati samo u EON paketima, te starim Grande Extra ili Premium paketima.
Pa ovaj drug je uzeo eon i ima mogućnost da dijeli na 5 uredjaja i dao meni. sad me zanima kako da uključim na moj smart tv
5 uređaja se odnosi na računare, mobitele, tablete i laptope.
Moze li se na fire stick instalirat npr.eon, iptv smarters, vpn?bogata_sirotinja wrote: ↑29/10/2022 22:36 Ja sam skoro pisao... Lično već 7 mjeseci koristim Xiaomi Mi Stick 4k a imao sam priliku koristiti Fire TV Stick 4k (nije bio MAX) i stick ne da leti nego... Podešavao sam Kodi na Fire TV Stick-u i kao da duplo brže sve radi nego Mi Stick 4k. Osjetno se primjeti da brže i fluidnije radi...
E sada... Na strani Fire stick-a je cijena ali ima peripetija oko nabacivanja aplikacija i podešavanja Amazon store tako da nije preporučljiv za nekoga ko nije vješt tome.
S druge strane Mi stick 4k, samo se ulogujete na Google Play i sve vam je tu...
Možeranger wrote: ↑03/11/2022 10:08Moze li se na fire stick instalirat npr.eon, iptv smarters, vpn?bogata_sirotinja wrote: ↑29/10/2022 22:36 Ja sam skoro pisao... Lično već 7 mjeseci koristim Xiaomi Mi Stick 4k a imao sam priliku koristiti Fire TV Stick 4k (nije bio MAX) i stick ne da leti nego... Podešavao sam Kodi na Fire TV Stick-u i kao da duplo brže sve radi nego Mi Stick 4k. Osjetno se primjeti da brže i fluidnije radi...
E sada... Na strani Fire stick-a je cijena ali ima peripetija oko nabacivanja aplikacija i podešavanja Amazon store tako da nije preporučljiv za nekoga ko nije vješt tome.
Znaci, posto se ne razumijem, ne mogu ovo imati na smart tv, osim da platimcrnivrag wrote: ↑03/11/2022 09:585 uređaja se odnosi na računare, mobitele, tablete i laptope.
EON Smart aplikacija se aktivira putem OTP koda i nju je moguće aktivirati samo jednom uređaju, a aktivira se tako što se OTP kod koji se pojavi na ekranu unese u OTP polje na Moj Telemach portalu po opcijom Uređaji -> Televizija na dnu stranice.
Ta opcija je dostupna ako već nije aktiviran jedan EON Smart TV uređaj.
Čekaj, jel to FS jeftiniji od drugih sada?bogata_sirotinja wrote: ↑29/10/2022 22:36 Ja sam skoro pisao... Lično već 7 mjeseci koristim Xiaomi Mi Stick 4k a imao sam priliku koristiti Fire TV Stick 4k (nije bio MAX) i stick ne da leti nego... Podešavao sam Kodi na Fire TV Stick-u i kao da duplo brže sve radi nego Mi Stick 4k. Osjetno se primjeti da brže i fluidnije radi...
iskljucivo za IPTV i Netflix, nista vise, cijena nije bitna samo da je dobar
Jbg uzmi neki sa Amlogic chipsetom, šta ja znam i S905X može biti dovoljan, ne mora se nužno ići sa S922X
e hvala narucio sam ovaj donji 82 USD