ove fake news rusi furaju s ciljem da izazovu nepovjerenje između saveznika i Ukrajine, a i da malo boostaju moral svojima.code-switch wrote: ↑14/11/2022 13:48 Sve dok vidimo ovakve naslove kao sto je nedavno zakazano da ce EU obuciti nekoliko stotina hiljada vojnika, mislim da nema price o zavrsetku rata ili diplomatiji. Klima na zapadu je ubjedljivo na strani Ukrajine. Moje misljenje da su naslovi ili informacije o pregovorima sasvim neutemljene i cak false newsOpravdano je da mi tako razmisljamo obzirom sta se nama desilo sa RS, medjutim koliko pratim i osluskujem, ama bas niko ne zeli pregovore ZA SADA, osim naravno Rusa, kojima svakako gori pod nogama.
Ima tu nekoliko faktora, a ja cu spomenuti samo jedan koji govori da narod Zapada, EU i US zeli DEMOKRATIJU, dokaz US Senatski izvori. Ugrozavanjem demokratije kao sto je bio debakl na Kaptolu, ne zeli nijedan Amerikanac vise da vidi. Omladina je odlucila, a pogodite ko ce nadzivjeti ove vladajuce starkelje ukljucujuci, Putina, Dodika, Vucica etc. upravo vrijeme radi na nasoj strani.
laži su im jedino preostalo oružje, a većina ljudi koja puši ove spinove ne konta da ozbiljne zemlje vanjsku politiku ne zasnivaju na novinskim tračevima. USA politika se neće promjeniti zato što je neki oficirćić izjavio (ako je i uopšte izjavio) da treba prgovarati sa Rusima. Isto se neće promjeniti ko god da pobijedi na izborima, bez obzira šta je ko rekao u predizbornoj.
Nisu to banana države poput naših