Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post Reply
plavi_E

#5626 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by plavi_E »

Presjednik HR se vise bavi BiH nego sa HR. Pa vise se Orban bavi HR nego Milanovic. A ovdje idu price kako ce nas HR pogurati u NATO i EU. Prije ce nas ucijenjivati ulaskom u EU i NATO da odustanemo od prava slobodnog izlaska na otvoreno more koje BiH ima po medjunarodom pravu.
mishic

#5627 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by mishic »

Milanović: Majkama Srebrenice saopćenja piše Bakir Izetbegović, to je politička organizacija

Za nekoga ko je na čelu države, i to Bosni i Hercegovini susjedne očekivalo bi se da makar malo poznaje odnose i relacije u njoj.
A Milanović iz sedmice u sedmicu potvrđuje da pojma nema o društvenim odnosima njemu susjedne države.
Znači li to da mu dezinformacije serviraju neki krugovi koji ni najosnovnije stvari o BiH neznaju?
Spit_fire

#5628 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Spit_fire »

mishic wrote: 11/11/2022 13:28 Milanović: Majkama Srebrenice saopćenja piše Bakir Izetbegović, to je politička organizacija

Za nekoga ko je na čelu države, i to Bosni i Hercegovini susjedne očekivalo bi se da makar malo poznaje odnose i relacije u njoj.
A Milanović iz sedmice u sedmicu potvrđuje da pojma nema o društvenim odnosima njemu susjedne države.
Znači li to da mu dezinformacije serviraju neki krugovi koji ni najosnovnije stvari o BiH neznaju?
Ne ..poenta je da ga boli briga..on prica ono sto hrvatska javnost zeli cuti.

U sustini ne smije direktno reci..al izmedju redova se provlaci u ovom slucaju

-Broj zrtava je laz
-Nisu to bili civili
-Nije uredu da vqs tako pobiju al nek su vas "otjerali"

Hrvatska javnost na ti svrsava ..jer i kako ne bi kad nas smatraju "polunarodom", koji zasluzuje samo da bude kmet njima..naravno ako se smiluju i dozvole nam
asurbanipal

#5629 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by asurbanipal »

"Niko ne sme da vas vređa..." :oops:

Crithagra

#5630 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Crithagra »

asurbanipal wrote: 11/11/2022 17:20 "Niko ne sme da vas vređa..." :oops:
Mnogo te pogađa kad neko reaguje na degenerika, a ne smeta ti degenerik kao takav, što valjda o tebi dovoljno govori.
asurbanipal

#5631 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by asurbanipal »

Crithagra wrote: 11/11/2022 17:25
asurbanipal wrote: 11/11/2022 17:20 "Niko ne sme da vas vređa..." :oops:
Mnogo te pogađa kad neko reaguje na degenerika, a ne smeta ti degenerik kao takav, što valjda o tebi dovoljno govori.

Milanović jeste idiot, al' je barem ovaj put ubo.
Crithagra

#5632 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Crithagra »

asurbanipal wrote: 11/11/2022 17:29
Crithagra wrote: 11/11/2022 17:25

Milanović jeste idiot, al' je barem ovaj put ubo.
Što dovoljno o tebi govori.
asurbanipal

#5633 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by asurbanipal »

Crithagra wrote: 11/11/2022 17:30

Više govori o onim koji zarađuju i kupe poene na mrtvim ljudima.

Za mene jednaka govna kao i negatori genocida...
Crithagra

#5634 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Crithagra »

asurbanipal wrote: 11/11/2022 17:32
Crithagra wrote: 11/11/2022 17:30

Više govori o onim koji zarađuju i kupe poene na mrtvim ljudima.

Za mene jednaka govna kao i negatori genocida...
Što dovoljno govori o tebi.
LSD

#5635 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by LSD »

mishic wrote: 11/11/2022 13:28 Milanović: Majkama Srebrenice saopćenja piše Bakir Izetbegović, to je politička organizacija

Jednostavno, debil Zoki je iz nekog razloga totalno iskompleksiran i opterećen sa Srebrenicom.
Ne znam niti jednog političara da toliko priča o tom gradu, kao ova nadrogirana budala.
Naravno da razni političari koriste Srbrenicu svakog jula kad dođe godišnjica, da upišu sebi par jeftinih poena, ali ovaj kreten je ne vadi iz ista, nebitno koji je datum :lol:
pepermint

#5636 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pepermint »

Zorangutan nije vjecan!
Vjecna je Bosna i Hercegovina i vjecna je istina o Genocidu u Srebrenici!

Volim te moja draga ❤🇧🇦
largo25

#5637 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by largo25 »

Šta ovaj čovjek ima sa Srebreniciom da je komentira svako malo ili da je komentira uopće ?
Pa on je Zagrepčanec, kaj ne ?
Ja ne kužim!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5638 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Pa pita ga novinarka sjoo

Jbt pa nemaju sta drugo pitat vise ili je n1 aldzazira novinarka
JohnnyS

#5639 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by JohnnyS »

LSD wrote: 11/11/2022 17:59

Jednostavno, debil Zoki je iz nekog razloga totalno iskompleksiran i opterećen sa Srebrenicom.
Ne znam niti jednog političara da toliko priča o tom gradu, kao ova nadrogirana budala.
Naravno da razni političari koriste Srbrenicu svakog jula kad dođe godišnjica, da upišu sebi par jeftinih poena, ali ovaj kreten je ne vadi iz ista, nebitno koji je datum :lol:

Rekao bi ti hrasno, kako znaš da je nadrogiran, jesi li mu ti diler :D
LSD

#5640 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by LSD »

JohnnyS wrote: 11/11/2022 19:14

Da sam mu ja diler, ne bi onako krizirao pred kamerama :gunjastajl:
Zato znam :P

Ubi ga loša gudra.
JohnnyS

#5641 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by JohnnyS »

Treba Mamića pitat, on se dobro smirio
Spit_fire

#5642 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Spit_fire »

Kolicina rasne, vjerske i etnicke netrpeljivosti koju Milanovic i hrvatska javnost ispoljavaju prema Bosnjacima je vjerovatno jedino vidjena 92 od strane srba..mada i to je upitno

Srbi su u Bosnjacima vidjeli prijetnju prema svojim interesima, dok je mrznja od strane Hrvatske javnosti ona cista duboko ukorijenena ...mrznja na dnk nivou, ne da te ne smatraju prijetnjom nego vas vide ko nizu rasu koja ne zasluzuje ni da postoji

Sve to lijepo zadnjih par godina milanovic i sabor provlace izmedju redova a hrvatska javnost im klice

..a mi pricamo o relaksaciji odnosa
Last edited by Spit_fire on 11/11/2022 19:24, edited 1 time in total.
JohnnyS

#5643 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by JohnnyS »

Sasvim sigurno većina ljudi u Hrvatskoj nema pojma ni tko je Komšić ni tko je Čović, a za Izetbegovića vjerojatno misle da je Alija
Haris033

#5644 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Haris033 »

JohnnyS wrote: 11/11/2022 19:14

Iz pouzdanih izvora sam saznao da je ova drogirana spodoba od predsjednika, bila kod ljekara u Splitu gdje su mu doktori trebali uraditi jedan manji hirurski zahvat.. Međutim, nalazi krvi su pokazali prisutnost droge, tako da mu nisu mogli dati anesteziju..
Last edited by Haris033 on 11/11/2022 19:29, edited 1 time in total.
LSD

#5645 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by LSD »

Kada hrvati preko svog nadrogiranog predsjednika poručuju bosancima otprilike " mi smo vam odbranili državu, mi smo spasili Bihać da ne bude nova Srebrenica, mi smo vam primali izbjeglice, da nebi nas sve bi vas srbi pobili, ljubite nam ruke stoko nezahvalna itd", oni ne samo da lažu, falsifikuju historiju ili pokušavaju nabiti na nos nešto što se nije desilo - oni zapravo time žele reći (samo to ne kažu javno) Dajte nam dio države, to je naš vjekovni san o velikoj Hrvatskoj, hoćemo da ispravimo naš perec itd. I nećemo imati problema više :mrgreen:
dalmatinka

#5646 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by dalmatinka »

LSD wrote: 11/11/2022 19:26 Kada hrvati preko svog nadrogiranog predsjednika poručuju bosancima otprilike " mi smo vam odbranili državu, mi smo spasili Bihać da ne bude nova Srebrenica, mi smo vam primali izbjeglice, da nebi nas sve bi vas srbi pobili, ljubite nam ruke stoko nezahvalna itd", oni ne samo da lažu, falsifikuju historiju ili pokušavaju nabiti na nos nešto što se nije desilo - oni zapravo time žele reći (samo to ne kažu javno) Dajte nam dio države, to je naš vjekovni san o velikoj Hrvatskoj, hoćemo da ispravimo naš perec itd. I nećemo imati problema više :mrgreen:
Ti stvarno vjeruješ u ovo što si napisao :?:
Haris033

#5647 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Haris033 »

Uvijek im na to treba odgovoriti sa kontra pitanjem ko je to nas spašavao 92-93, kada su nas opkolili sa svih strana, i šta bi bilo da su Bošnjaci potpisali sporazum kojeg su pregovarali Adil Zulfikarpašić, Muhamed Filipović i Slobodan Milošević???
Hipotetički, da nije bilo Bošnjaka i BiH, Srbija bi sigurno ostvarila svoje planove i provela ideju Velike Srbije do Karlovca i Karlobaga!

Sva hampa protiv Bošnjaka u Hr potekla je od kamenjarsko-primitivnih kompleksaša, koji sebe smatraju “velikim Hrvatima”, na čelu sa bračnim parom Raspudić, Božom Ljubićem, i najvećim srbinom među njima, Sejdom Dražom Čovićem :izet:
Svaka čast pravim Hrvatima, kojih je, nažalost, sve manje u Hr.
guruguru95

#5648 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by guruguru95 »

LSD wrote: 11/11/2022 19:26 Kada hrvati preko svog nadrogiranog predsjednika poručuju bosancima otprilike " mi smo vam odbranili državu, mi smo spasili Bihać da ne bude nova Srebrenica, mi smo vam primali izbjeglice, da nebi nas sve bi vas srbi pobili, ljubite nam ruke stoko nezahvalna itd", oni ne samo da lažu, falsifikuju historiju ili pokušavaju nabiti na nos nešto što se nije desilo - oni zapravo time žele reći (samo to ne kažu javno) Dajte nam dio države, to je naš vjekovni san o velikoj Hrvatskoj, hoćemo da ispravimo naš perec itd. I nećemo imati problema više :mrgreen:
Upravo tako :thumbup: Srećom, imamo trojke i osmorke koje će "relaksirati odnose" :gunjastajl:
guruguru95

#5649 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by guruguru95 »

Haris033 wrote: 11/11/2022 19:41 Uvijek im na to treba odgovoriti sa kontra pitanjem ko je to nas spašavao 92-93, kada su nas opkolili sa svih strana, i šta bi bilo da su Bošnjaci potpisali sporazum kojeg su pregovarali Adil Zulfikarpašić, Muhamed Filipović i Slobodan Milošević???
Hipotetički, da nije bilo Bošnjaka i BiH, Srbija bi sigurno ostvarila svoje planove i provela ideju Velike Srbije do Karlovca i Karlobaga!

Sva hampa protiv Bošnjaka u Hr potekla je od kamenjarsko-primitivnih kompleksaša, koji sebe smatraju “velikim Hrvatima”, na čelu sa bračnim parom Raspudić, Božom Ljubićem, i najvećim srbinom među njima, Sejdom Dražom Čovićem :izet:
Svaka čast pravim Hrvatima, kojih je, nažalost, sve manje u Hr.
:thumbup:
Spit_fire

#5650 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Spit_fire »

dalmatinka wrote: 11/11/2022 19:38
Ti stvarno vjeruješ u ovo što si napisao :?:
Izvoli ispravi sta je pogresno receno?
Post Reply