A zasto bi se to Zeljko trebao da povuce hljeba ti?? Pa covjeece Zeljko ima konstantan broj glasova gradjana F BiH preko 200.000. Znas kad bi to dobili Falatar i Marjanovic??? Kad bi meni nokat na dupetu narastao. Pa Marjanovic je jedva dobijao glasove da prodje u kanton. Koliko je evo sad glasova dobio? 4.500 a Devic i Zahariagic iz SDA preko 10.000, Arijana Memic 14.000, Seka 14.000, Benjamina, Irfan i Adnan preko 10.000.....nemoj zezati kakav Damir. Moguce da nakon ovoga mandata ako bude nastavio da radi ovako kako radi Zlatko Miletic preuzme tron i ja bi to volio ali jednostavno Zeljku ne moze niko da parira upravo iz razloga sto nikada nikoga nije ni izdao ni prodao ni ukrao u svim svojim mandatima. Borio se casno i posteno za svoju drzavu i nije od toga stvorio imperiju kao naprmjer Campare. Pa SDP je uzeo izbore 2010 iskljucivo zahvaljujuci Zeljku sto se pokazalo 2014 kada je Zeljko otisao upravo radi bahanalija Zlatka i Hadzica.Better Man wrote: ↑08/11/2022 20:35Draga mi je NS, ali ja sam SDP-ovac. I da se razumijemo to ne znači da odgovorne u SDP-u za kriminal i korupciju neću prozvati. NS nisam spominjao u vezi kriminala i korupcije, jer mislim da njih u tome nema. To što je SDA dobila najveći broj glasova je poraz ovog društva koje ne vidi dalje od svog nosa. I bez obzira što su dobili najveći broj glasova, ako možemo, trebamo ih spriječiti da opet budu vlast, jer oni su glavni odgovorni za uništavanje svih privrednih giganata, pljačku države i njenih građana itd. Nema većih izdajnika od SDA. Oni su za vlast i fotelje spremni prodati i rođenu mater. Upravo su oni dali Dodiku i Čoviću većinu u Domu naroda nakon prošlih izbora, da ne spominjem kako je Bakir potpisom za kredit MMF-a, spasio Dodika da ga građani RS-a ne skinu sa vlasti. Ne smatram da je Falatar bio podvala i Komšić ga je mogao podržati prošle izbore, a da se on povuće, isto je trebao uraditi 2014.g i kao kandidata staviti Damira Marjanovića, koji bi sigurno pobjedio Čovića, ali lična sujeta i želja za stolicom člana predsjedništva nije mu dozvolila da to uradi. Pa je stavio nekog anonimusa, plus kandidovao Suljagića za člana predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda i tako pomogao Čoviću da bude izabran i tako dobio alibi da lobira opet za sebe. Da je SDA htjela da gradonačelnik Mostara ne bude iz HDZ-a, podržali bi Irmu Baraliju, najzaslužniju što su se u Mostaru desili izbori i ona bi prošla. Znali su u SDA, da ih NS neće podržati, kao ni drugi, pa su odmah išli na to da optuže NS i druge. A oni unaprijed dogovorili s HDZ-om podjelu plijena i raspodjelu fotelja, a ostalo je bila jeftina predstava za javnost.hrasno38 wrote: ↑08/11/2022 19:02
Posto smo otkkrili da si fan Nase stranke a sto je meni puno draze nego da si NiP-a jel ti to mene zajebavas sa Falatarom??? Gdje je danas taj Falatar?? Gdje poslije izbora?? Najklasicniji Trojanski konj koji je ikada bio postavljen od bilo koje stranke da bi se zajebo Zeljko i da bi dobio Covic. Zar ima ikakve sumnje za to 2022 godine nakon onoga sta je uradila Boska dva puta. Falatar nema veza nigdje i nikakvih jer da je toliko jak i bitan ostavila bi ga NS u svojim redovima za neku vecu funkciju.
Sto se tice Mesica on je daaaaavno zapalio za Austriju mada mislim ali nisam 100% siguran da zbog basnoslovnog poznavanja jezika mu je ponudjeno negdje mjestou Institucijama BiH ali tamo niko pametan nece otivi da radi jer su plate smijesne za ljude koji su kapaciteti. I lik ima pamet za jezike sto ne znaci da ima pamet za politku, pravo, ekonomiju itd itd.
Prica ti je druze previse ofirna a mozda kod nekoga i prodje![]()
Ma o bahanalijama Nase stranke je stvarno bezrazlozno polemisati jer evo nakon ovoga drugog poteza Boske i sam stranka je osudila njen potez i dala nam svima za pravo koji smo kritikovali njen potez i u izboru za gradonacelnika.
Drago mi je da si SDP-ovac jer to je partija koju ja nisam nikad mrzio, bio sam njen clan kad su rijetki smjeli da budu, ljevicar sam uvijek bio i mislim da su jedine ddvije lijeve partije SDP i DF. Medjutim ovo sto dopustaju da im Dino bude glavni makro je ispod svakog doostojanstva ali srecom to su vidjeli mnogi u SDP-u i mislim da se sprema bura. Pokret za drzavu u rs-u je pokazao u kojem smjeru treba da se radi a u njemu nema NiP-a prije svega. U svakom slucaju cim sleti Neka SDP i DF su 101% u koaliciji a to bi se moglo desiti puno prije kongresa.
Sto se tice dogovora sa HDZ-om veliko je pitanje ko je tsa dogovrio jer sada se malo po malo otkrivaju polozaji ali polako.