Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
animus

#16751 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Didier wrote: 08/11/2022 11:51
PhilJacksonIzvala wrote: 08/11/2022 11:50 Kako ti znas sta je bilo deklarativno a sta u praksi? Zar to nisu hipoteticke stvari, bas kao sto ti pises da jesu za druge stvari u istom postu? Jedino zvanicno po tom pitanju sto postoji je da se FKS izjasnio za nastavak takmicenja. Sve ostalo su bapske price.
Zvanično ste prihvatili titulu na papiru i zvanično je ona izglasana. Od šest Bošnjaka u IO, četvorica ili petorica su navijači Sarajeva. To su činjenice.
Vidiš li ti gdje odvedeš razgovor? I tako svaki put. Da ti možda nije cilj upravo ovakva rasprava.
Takvim razgovorom se uvijek vracamo na ismijavanje drugih i opravdanje ovakvog stanja necim imaginarnim.
Didier

#16752 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

Plunkett wrote: 08/11/2022 12:35 Takoe, a vama nek Mirsad Siljak ispunjava uplatnice za evropu i skupa sa Sabljom kukajte i valjajte gluposti od ofsajda pa do toga kako “nidze nema” da se igra zaostala utakmica sljedece polusezone.

A mi cemo opet stati na noge, i opet biti prvaci. Dok se vi naguzujete diklizicu ne bi li vas uzeo i rijesio vase finansijske
probleme.
Nemaju za plata, a ono bi da mijenja savez i da se kao neko bori sa njima :lol:
Sebijina mezimcad u svom elementu.

P.S. A valja vam savez kad vam posudjuje pare da ne bi ostali bez licence?
Ko o cemu, zeljeznicar o postenju.
Vi se naguziste triput, Tanu, pa Namu, pa sad Mirviću, i opet s dvije papirne titule imate manje trofeja od nas. Pričate bajke o dugovima, a poslujete u minusu iz godine u godinu, prosite stadion od Mandića i kao privatna prćija raspolažete javnim resursima jer bez toga ne možete. Usto imate groznu ekipu, i mislite bićete prvaci. Jedino ako vam opet izglasaju, a ovako sigurno nećete.

Bakirova mezimčad u svom elementu, navikli guzovače, pa druge prozivaju.
luckylaka

#16753 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Sezona 22/23 a oni mjesecima se prepucavaju o sezonu Jel 19/20.Sa poklonjenja titular svako bi je prihvatio premda u ovoj ligi titula ne Znaci nista .Dobijes pehar Koji Kosta 2 k.m. I samo se sramotis islaskom u europu .Dobijes 100.000 od eufe a potrosis 200.000.Pa bolje europu gledati na tv nego blamirati se na terenu.Tako ove sezone radi Sarajevo,bolje sjediti kuci nego ne daj boze naletiti na kukes
PhilJacksonIzvala

#16754 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by PhilJacksonIzvala »

Didier wrote: 08/11/2022 12:41
Plunkett wrote: 08/11/2022 12:35 Takoe, a vama nek Mirsad Siljak ispunjava uplatnice za evropu i skupa sa Sabljom kukajte i valjajte gluposti od ofsajda pa do toga kako “nidze nema” da se igra zaostala utakmica sljedece polusezone.

A mi cemo opet stati na noge, i opet biti prvaci. Dok se vi naguzujete diklizicu ne bi li vas uzeo i rijesio vase finansijske
probleme.
Nemaju za plata, a ono bi da mijenja savez i da se kao neko bori sa njima :lol:
Sebijina mezimcad u svom elementu.

P.S. A valja vam savez kad vam posudjuje pare da ne bi ostali bez licence?
Ko o cemu, zeljeznicar o postenju.
Vi se naguziste triput, Tanu, pa Namu, pa sad Mirviću, i opet s dvije papirne titule imate manje trofeja od nas. Pričate bajke o dugovima, a poslujete u minusu iz godine u godinu, prosite stadion od Mandića i kao privatna prćija raspolažete javnim resursima jer bez toga ne možete. Usto imate groznu ekipu, i mislite bićete prvaci. Jedino ako vam opet izglasaju, a ovako sigurno nećete.

Bakirova mezimčad u svom elementu, navikli guzovače, pa druge prozivaju.
Ovo po onom mitu da je superkup vredniji od exyu titule. Imal jos koji mit? the Mitomans 88
kleja

#16755 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kleja »

@Didier

brukaš se drug !!!

vidi se kod tebe ta kultura mitomanije.

jok eto niste štimali titule.

jok eto sudije nisu svirale sve vama u korist a na štetu drugih klubova.

Samo mi odgovori koliko je sudija suspendovano što je neposredno vama pogodovalo !?

A sad se bunite i napade sudije kada regularno sude kao što je primjer posljednja utakmica.

Mrzim ovaj sadašnji Borac ali svaka čast Bilbiji kad je izdržao onaj neartikulisani pritisak objektivne publike !
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#16756 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Slo Burner »

Svi smo mi manje vise isti, I Sarajevo i Zelju i Tuzlu i Zenicu tamo predstavljaju balijetine u obliku Dzemidjica i Colpe, Poslije svega sto se desilo, nisu smjenjeni, nije im razbijena flasa u ugostiteljskom objektu.
Na Grbavici je za karton Hodzicu mahao Arnel Novalic, isti nije mahao ni penal Zrinjskom. Govno govno govno
Svi smo mi pomalo Colpa
Plunkett

#16757 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

Slo Burner wrote: 08/11/2022 16:00 Svi smo mi manje vise isti, I Sarajevo i Zelju i Tuzlu i Zenicu tamo predstavljaju balijetine u obliku Dzemidjica i Colpe, Poslije svega sto se desilo, nisu smjenjeni, nije im razbijena flasa u ugostiteljskom objektu.
Na Grbavici je za karton Hodzicu mahao Arnel Novalic, isti nije mahao ni penal Zrinjskom. Govno govno govno
Svi smo mi pomalo Colpa
Da se odmaknem malo od Gavrilove price, udavi frajer.

Jel vi mislite da su sadasnje (a i bivse unazad par sezona) uprave oba kluba sposobne da bilo sta promjene u savezu?
Ocekujemo to od modnog macka i sabrine, ajle i ko god da vam je sada u klubu?
Jedan tim ne moze da isplati plate, drugi tim zaradi preko milion na transferima i ne moze kako bog zapovijeda postaviti klub na zdrave noge, a vi ovdje mastate o savezu?
I sta treba, neko od bolesnika da lezi u zatvoru jer je begic dzemidzic colpa i ostala bagra korumpirana?
Jer kad je bilo glasanje za ulazak u Savez, ni Sarajevo ni zeljeznicar nisu imali dovoljno uticaja u KS da gurnu svog covjeka. Nego Colpa, koji ima veze sa oba kluba ko sto ima i lucky sa fudbalom.
De ba uozbiljite se, jedno je ovdje pisanje po forumu i mastanje a drugo su dometi i realni kapaciteti oba kluba.
Samo nek ne puca :thumbup:
Didier

#16758 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

kleja wrote: 08/11/2022 13:13 @Didier

brukaš se drug !!!

vidi se kod tebe ta kultura mitomanije.

jok eto niste štimali titule.

jok eto sudije nisu svirale sve vama u korist a na štetu drugih klubova.

Samo mi odgovori koliko je sudija suspendovano što je neposredno vama pogodovalo !?

A sad se bunite i napade sudije kada regularno sude kao što je primjer posljednja utakmica.

Mrzim ovaj sadašnji Borac ali svaka čast Bilbiji kad je izdržao onaj neartikulisani pritisak objektivne publike !
A kako misliš da imamo normalnu konverzaciju o navodnim suspenzijama zbog Željine koristi ako ti lažeš za stvar koja se desila bukvalno prekjuče? Bilbija izdržao neartikulisani pritisak publike tako što je priznao gol iz ofsajda? I kako onda nastaviti priču o sezonama od prije deset godina, kad deset godina pričate bajke u koje čak ni vi ne vjerujete, a kamoli neko drugi...

Ovi vaši komentari su sjajan primjer zašto ne možemo s vama nigdje, i zašto ćete uvijek gledati da nas zajebete. Pa vi nećete da priznate jebeni ofsajd od metar, a kamoli da šta drugo uradite u Željinu korist, čak i ako bi to bila korist svih nas. Zato i slavite papirnu titulu jer ste navikli tako, navikli guzovače, a ne na terenu. I opet ste lošiji od nas.
PhilJacksonIzvala wrote: 08/11/2022 13:12

Ovo po onom mitu da je superkup vredniji od exyu titule. Imal jos koji mit? the Mitomans 88
To nisam rekao, ali je sigurno superkup vredniji od vaše dvije titule 1999. i 2020. godine jer ih realno niste osvojili.
LSD

#16759 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Aha, nema se uticaja u Savezu... a gdje je bordo haver Dzemidzic koji je isprosio kod Vice onu korona titulu :nargila:
Didier

#16760 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

LSD wrote: 08/11/2022 16:41 Aha, nema se uticaja u Savezu... a gdje je bordo haver Dzemidzic koji je isprosio kod Vice onu korona titulu :nargila:
Zato im sad ta titula izlazi na nos. I lijepo ih je vidjeti kako plaču dok ih kraljica Ajla postrojava.
LSD

#16761 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Didier wrote: 08/11/2022 16:42
LSD wrote: 08/11/2022 16:41 Aha, nema se uticaja u Savezu... a gdje je bordo haver Dzemidzic koji je isprosio kod Vice onu korona titulu :nargila:
Zato im sad ta titula izlazi na nos. I lijepo ih je vidjeti kako plaču dok ih kraljica Ajla postrojava.
Jaki su ovdje na tastaturi dok Ajla gore vrši postrojavanje :gunjastajl:
GandalfSivi

#16762 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Isprosio titulu :lol: :lol: :lol: Mitomanija se nastavlja, da ste malo istocnije i boj na Kosovu bi slavili…
Dead Man Walking

#16763 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Dead Man Walking »

GandalfSivi wrote: 08/11/2022 17:20
Isprosio titulu :lol: :lol: :lol: Mitomanija se nastavlja, da ste malo istocnije i boj na Kosovu bi slavili…
Nazovi to kako hoces, ali je cinjenica jedna, a to je da prvenstvo NIJE ZAVRSENO, a titulu su DODIJELILI Vico, Dzemidzic, Colpa, i slicna govna koja nas i dan danas yebu sviju. OD 5 BiH titula imas 2 koje nisu osvojene nego dodijeljene strucnim tumacenjem stanja na terenu od gospode iz saveza. Ah ja, vid mene budale, pa UEFA to nije osporila, a znamo da inace njih bas boli qrac jel se u nasem savezu radi posteno, tako da je to neoboriv argument.
GandalfSivi

#16764 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Dead Man Walking wrote: 08/11/2022 19:40

Nazovi to kako hoces, ali je cinjenica jedna, a to je da prvenstvo NIJE ZAVRSENO, a titulu su DODIJELILI Vico, Dzemidzic, Colpa, i slicna govna koja nas i dan danas yebu sviju. OD 5 BiH titula imas 2 koje nisu osvojene nego dodijeljene strucnim tumacenjem stanja na terenu od gospode iz saveza. Ah ja, vid mene budale, pa UEFA to nije osporila, a znamo da inace njih bas boli qrac jel se u nasem savezu radi posteno, tako da je to neoboriv argument.
Samo ti svoje nastavi majstore, sve u redu. Moljakali smo za titule, tako je…
PhilJacksonIzvala

#16765 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by PhilJacksonIzvala »

Ko vas jebe pa ne znate isprosit onu s bajramskog turnira 40 i neke :lol:
Dead Man Walking

#16766 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

GandalfSivi wrote: 08/11/2022 19:46

Sta je ovdje moje? Je li prvenstvo zavrseno ili nije? Jesu li titulu dodijelili Vico i Dzemidzic ili nisu?
armin071

#16767 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by armin071 »

:shock:

Ovakve oči osim na tvoj post imao sam kada sam gledao bntv gdje je bila emisija o “hrabrim poginulim srpskim borcima” koji su “odbranili” Nevesinje (kontam od koga hebote) bez obzira na žrtve… Tako će valjda i ova utakmica kontra Borca nakon par godina biti “pokolj u režiji glavnog sudije”… Daj ba odvadite malo….
Dead Man Walking

#16768 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

armin071 wrote: 08/11/2022 19:59 :shock:

Ovakve oči osim na tvoj post imao sam kada sam gledao bntv gdje je bila emisija o “hrabrim poginulim srpskim borcima” koji su “odbranili” Nevesinje (kontam od koga hebote) bez obzira na žrtve… Tako će valjda i ova utakmica kontra Borca nakon par godina biti “pokolj u režiji glavnog sudije”… Daj ba odvadite malo….
Rado cu odvaditi, samo reci koji dio nije tacan.
GandalfSivi

#16769 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Dead Man Walking wrote: 08/11/2022 19:56

Sta je ovdje moje? Je li prvenstvo zavrseno ili nije? Jesu li titulu dodijelili Vico i Dzemidzic ili nisu?
Malo skola trolanja. Ubacis Dzemidzica u pricu, i eto, Sarajevo namjestilo titulu. Kazem ja, Boj na Kosovu vam je mjera, idite ba snimajte i vi kakav film…
Dead Man Walking

#16770 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

GandalfSivi wrote: 08/11/2022 20:10
Dead Man Walking wrote: 08/11/2022 19:56

Malo skola trolanja. Ubacis Dzemidzica u pricu, i eto, Sarajevo namjestilo titulu. Kazem ja, Boj na Kosovu vam je mjera, idite ba snimajte i vi kakav film…
Gdje sam ja napisao da je namjestilo titulu? Jel to ti slaga dok meni govoris da lazem, il mi se samo cini?
ultima_palabra

#16771 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

animus wrote: 08/11/2022 09:20
ultima_palabra wrote: 08/11/2022 00:10 Taj Vico, kakav je da je, bolje nam misli nego prve komsije. Kad si mu na putu naguzi te ko jucer, inace te pusti na miru, ponekad te i pogura ako ga ne kosta nista.

Da je na njegovom mjestu neki Dino Selimovic, Emir Hadzic, Abdulah Ibrakovic, upirao bi iz sve snage da nas ugasi iako nikakvog hajra od toga nema.
Ovo je pravi primjer ovog što sam ranije pisao. Ovakvo razmišljanje nas je i dovelo gdje jesmo. Na žalost ono preovladjuje kod navijaca bez obzira na klub.
Zato kažem da nam nema spasa i zato Vico j.bi što bolje i što duže dok se boje ne rastope. Nema plakanja.
Primjer cega? Sve i jedno slovo je istina 1/1 i to se dobro zna. Pravo pitanje je zasto ste vi takvi kakvi jeste i zasto vise mrzite tudji klub nego sto volite svoj.
GandalfSivi

#16772 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Dead Man Walking wrote: 08/11/2022 20:11
GandalfSivi wrote: 08/11/2022 20:10

Gdje sam ja napisao da je namjestilo titulu? Jel to ti slaga dok meni govoris da lazem, il mi se samo cini?
Gubis se sine, idi umij se, necu vise. Ne znam sto i otvaram ovaj otrov od teme uopste, vazda isti likovi trolaju iste price godinama…
Dead Man Walking

#16773 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

GandalfSivi wrote: 08/11/2022 20:24
Dead Man Walking wrote: 08/11/2022 20:11

Gubis se sine, idi umij se, necu vise. Ne znam sto i otvaram ovaj otrov od teme uopste, vazda isti likovi trolaju iste price godinama…
Bla, bla, bla. Kad nemas sta odgovoriti na cinjenice onda ide red lazi, red suplje, “sine” :-)

A te cinjenice sam sasvim jasno napisao, tako da mozes odgovoriti na to, nema potrebe da izmisljas i odgovaras mi na ono sto nisam rekao.
LSD

#16774 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Jok niste nikako :lol: još ste dernečili na poklonjenu korona titulu od strane Vice, Dzemidzica, Colpe i ostale ekipe kojoj sad ne smijete zucnuti :maca: neke dženaze u centru grada bile, tabute nosali ko kakvi sektaši :gunjastajl:
GandalfSivi

#16775 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Kada bi djeca na forumu znala osnove tipa ko je donio odluku i ko je clan tog tijela. Ali dzaba trositi rijeci, culi jedno ime pa zapeli, bolje ne znaju…
Post Reply