Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote: ↑03/11/2022 23:15
Pitanjce
Ima onaj neki kod koji nazovem i dobijem Internet na mobu jedan dan
Ima li neki kod za 5 ili 7 dana i koliko kosta?
Pitanjce
Pitanjce
The BEN10 wrote: ↑03/11/2022 12:31
Može li se preko portala promijeniti naziv wi-fi mreže (u slučaju da nisam kući, a roditelju koji je star se resetovao ruter pa ne zna vratiti mrežu)?
I može li se dobiti na korištenje router sa 5 GHz mrežom?
dobri su se pokazali billion 5G modemi . Iz ličnog iskustva. Propusnost bolja nego FritzBox a besplatan je.
Hoce li ikad biti uradjena nadogradnja tv aplikacije Moje web tv
Jer je postalo pretjerano da sjecka svako 10ak minuta
Do septembra preko godinu dana nikad nije sjeckalo
U pitanju su kanali Arena sport i MY TV
Ne znam da li na ostalima ima problema ali na ovima ja imam probleme
fusion_ba wrote: ↑04/11/2022 11:11
I meni, crnilo na ekranu svakih 15-20 minuta pa moram prebaciti na drugi kanal i vratiti nazad. Radi se o Android TV aplikaciji.
ACG wrote: ↑04/11/2022 13:24
Ja tu uslugu koristim putem sajta i nikakvih problema nema. Stream je aktivan po 3-4 sata bez zastajkivanja
To si upravu ali ako ima aplikacija zasto preko sajta da ulazim na tv?
I preko aplikacije za mobitel je ok samo se ne moze preskociti ono kasnjenje cc 2min ili ja nisam skontao kako
Kupljen neki Xiaomi u BHT, 2 godine garancije, istice sad u aprilu, helem crkne telefon ne može da se upali, posalju u servis iz servisa (mobis) jave da ce mi dati drugi, pristanem ja, posalju u BHT ja preuzmem da bi vidio garantni list nije mijenjan, kazem ja da ide nova garancija jer je novi uređaj, BHT se poziva da je to do servisa, a servis kaze da BhT ne produzava garancije, sta da radim, da im vratim telefon i da mi vrate pare ili sta drugo?
StihNaAsfaltu wrote: ↑04/11/2022 22:37
Kupljen neki Xiaomi u BHT, 2 godine garancije, istice sad u aprilu, helem crkne telefon ne može da se upali, posalju u servis iz servisa (mobis) jave da ce mi dati drugi, pristanem ja, posalju u BHT ja preuzmem da bi vidio garantni list nije mijenjan, kazem ja da ide nova garancija jer je novi uređaj, BHT se poziva da je to do servisa, a servis kaze da BhT ne produzava garancije, sta da radim, da im vratim telefon i da mi vrate pare ili sta drugo?
Nista. Garancija se ne mijenja u tom slucaju. Ne znam kojom logikom bi dobio novu. Izvrsio si kupovinu prije dvije godine, ovo sad je samo zamjena. Neces to nigdje dobiti.
Last edited by PhilJacksonIzvala on 04/11/2022 23:13, edited 1 time in total.
Koliko znam, standardna procedura kaže da, ukoliko servis traje duže od mjesec dana, garancija se produžava za vrijeme trajanja popravke. Ne znam da iko obnavlja / daje novu garanciju prilikom zamjene uređaja, ali možda samo ja nisam naletio na takvu praksu...
StihNaAsfaltu wrote: ↑04/11/2022 22:37
Nista. Garancija se ne mijenja u tom slucaju. Ne znam kojom logikom bi dobio novu. Izvrsio si kupovinu prije dvije godine, ovo sad je samo zamjena. Neces to nigdje dobiti.
Pa logikom sto su mi dali novi uređaj, a i sama radnica mobisa je preko telefona rekla da ide nova garancija.
Ali je simptomaticno to prebacivanje odgovornosti, BHt kaze nema nisza s tim oni nisu serviseri, a mobis kaze to je to bht oni ne daju.
Praetorious wrote: ↑04/11/2022 23:12
Koliko znam, standardna procedura kaže da, ukoliko servis traje duže od mjesec dana, garancija se produžava za vrijeme trajanja popravke. Ne znam da iko obnavlja / daje novu garanciju prilikom zamjene uređaja, ali možda samo ja nisam naletio na takvu praksu...
E, nisam znao da je sad tako regulirano, hvala na povratnoj informaciji
U moje doba, kad je Ramiz pravio piramide u Visokom, a Ramzes otišao u pečalbu po Egiptu, bilo je onako kako sam ja napisao
Da li se dobija novi popust/beneficija na potpisivanje ugovora za koristenje Moja tv full paketa na 24 mjeseca, nakon sto se plati zadnja rata prethodno kupljenog uredjaja i potpisivanja ugovora?