Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali eto, Zenica se trenutno i nema gdje širiti, zato i krkaju ove zgrade unutar postojecih naselja.
Idealno bi bilo sirenje na podrucju Bilimista i garnizona, ono je toliki prostor da moze nova Zenica niknuti, ali ce bogme puno vode proci ispod Drvenog mosta dok se to ne realizuje, makar danas krenuli, a nece krenuti
n+1 wrote: ↑26/10/2022 12:31
Kako izgleda prostrana okolina. A zapravo ti s jedne strane učenici Medicinske gledaju u stan, a s druge stanari zgrade udaljene 10m.
I opet se namece pitanje parkinga za ovog Frankenstajna.
n+1 wrote: ↑26/10/2022 12:31
Kako izgleda prostrana okolina. A zapravo ti s jedne strane učenici Medicinske gledaju u stan, a s druge stanari zgrade udaljene 10m.
I opet se namece pitanje parkinga za ovog Frankenstajna.
Odgovor je jednostavan. Parkinga nema i parkirat će se po obližnjim livadama, kao i u slučaju Terasa.
Hvala na dobronamjernosti, pitah ovdje jer na stranici nisu azurni niti meritorni podatci s satnicama.
Ne znam jesi li ironičan, ali imaš web aplikaciju na linku koji sam ti poslao. Satnice su tačne, kao i svi ostali podaci. Možda i jedni prevoznik u državi koji ima ažuran red vožnje prilagođen 21. stoljeću. Za sve druge trebaš pitati, osim za Željeznicu.
Hvala na dobronamjernosti, pitah ovdje jer na stranici nisu azurni niti meritorni podatci s satnicama.
Ne znam jesi li ironičan, ali imaš web aplikaciju na linku koji sam ti poslao. Satnice su tačne, kao i svi ostali podaci. Možda i jedni prevoznik u državi koji ima ažuran red vožnje prilagođen 21. stoljeću. Za sve druge trebaš pitati, osim za Željeznicu.
Ne, nisam ironican.
Ne vozim se cesto vozom, nego zadnji put kad sam se vozio 2017 nisu satnice s web stranice bile tacne zbog toga sam ovdje priupitao.
Zenička arhitektonska priča je fantastična. Moja bolja polovina je arhitektica, poslom vrlo vezana za Švicarsku i među arhitektima i studentima arhitekture u svijetu, Zenica ima status jednog pravog malog dragulja.
Kvalitet gradnje, urbanizam, koncept posao - stanovanje, arhitekti, materijali, fasade, ulice, ono što Zenica ima oduševljava ljubitelje Arhitekture u svijetu.
Ponavljam, Zenica je kao grad puno arhitektonski i urbanistički mnogo bolje rijesena nego Sarajevo.
Za sve ima rješenja.
Ako nema mjesta za površinske parkinge, treba radit podzemne garaže ili, još bolje, ova montažna rješenja.
Mislim da je to čak i bolja varijanta za Zenicu.
Dobar je Afanoğlü, uvijek se pozitivno isticao po nesvakidasnjim afinitetima i raduje me da ima jos ljudi sa entuzijazmom koji nisu digli ruke od naseg grada.