(neka sta fali nikad dosta gledanja przenica s bradicama)
Jucerasnji gubitci Agresora veliki 550+ suncokreta preko 40 tenkova i oklopa
karanana wrote: ↑29/10/2022 01:24Ali u slucaju da je himars bio parkiran u skladistu, ne znam, higijenske robe u mikolajevu i da su imali dojavu i da su roknuli to skladiste balistickom u 3 ujutro. Ne bi mogli snimit nista.jednonogi_Jack wrote: ↑29/10/2022 00:45
Da su ga pogodili vidio bi snimak. Pokušali su podmetnuti lažne snimke, pa su ih provalili.

Pronasli mozdasumirprimus wrote: ↑29/10/2022 08:38 Ali nisu bas ni mali za sakrit vozanjem pod ceradom putevima prema ratnoj zoni.
Po oniom sto vidimo obicno se krecu u konvojima sa par vozila zastite. O himars pricam.
Kolika je vjerovatnoca da su ponekog ruje i pronasle?
o Alahu dragisumirprimus wrote: ↑29/10/2022 08:38 Ali nisu bas ni mali za sakrit vozanjem pod ceradom putevima prema ratnoj zoni.
Po oniom sto vidimo obicno se krecu u konvojima sa par vozila zastite. O himars pricam.
Kolika je vjerovatnoca da su ponekog ruje i pronasle?
unisteno je barem 5 komada..onako po intuiciji...mozda da pitamo Rabiju da baci grah pa da ona napravi procjenu...sumirprimus wrote: ↑29/10/2022 08:52 Ja al ne prati ga meho iz odobdnice nego vjerovstno i ruje imaju posebne jedinive uaduzene za taj dio. A konvoj od 4 himarsa sa pratnjom nije bas mali za sakrit u kontejner. To govorim. I kolika je sansa da ruje jos nigdje nisu provalile?
Meni zaista ima logike ovo što ti govoriš ali onda se sjetim da su rašisti u ovih 8 mjeseci rata vršili sve same logičke poteze i pokazali zbog čega su II vojna sila na svijetu, sve sa dokazima o izvršenim operacijama duboko u pozadini, na prvim linijama i tako to....sumirprimus wrote: ↑29/10/2022 08:52 Ja al ne prati ga meho iz odobdnice nego vjerovstno i ruje imaju posebne jedinive uaduzene za taj dio. A konvoj od 4 himarsa sa pratnjom nije bas mali za sakrit u kontejner. To govorim. I kolika je sansa da ruje jos nigdje nisu provalile?

koliko pratim nema potvrde ni za jedan M270 da je unisten a koji su vezani direktno za operativne komande vojske Ukrajine i koji su kornjace u odnosu na HIMARs i ostaju vezani za jedan sektor ratista...a ispaljuju iste projektile kao i HIMARS i istu stetu nanose..pijo_zoljo wrote: ↑29/10/2022 09:06 da nastavim @sumirprimus
kako stvari na terenu stoje, mislim da ove sisteme rašisti traže super/ober tehnologijom:
![]()