Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Morali su putlera dovest u centar za obuku i predstavit najbolje sto imaju
E i ovako dovede ti lolu i kae imal ko sta da pita.
Ako hos da radis zivis normalno naravno da nema pitanja
Nisu li u Rjazanju VDV ili neki drugi zajebani ruski terminatori koji su na klupi za rezervne igrače i uči će u igru samo ako krene po zlu u "bivšoj" Ukrajini, jer ova četvorica ne liče da su jučer mobilisani?
Enerhodar je, naravno, lokacija Zaporiške nuklearne elektrane. Nije u Hersonskoj oblasti. Nije blizu rijeke Dnjepar. Sjajno je vidjeti kako ruske snage napuštaju područje oko fabrike. Osim što je to i više nego malo nervozno. Za Rusiju da preda elektranu izgleda neshvatljivo… osim ako za to mjesto ne planiraju nešto što je gore od granatiranja koje su već učinili.
sumirprimus wrote: ↑20/10/2022 18:16
Ruska suplja, da se prisjetimo
Ovo, i kad je čini mi se lavrov na najave da će napasti Ukrajinu u Srijedu odgovorio nešto kao "ko je još vidio da ratovi počinju srijedom" i napali u četvrtak, dakle lažovska bezobrazna bijelo-tehniko-pljačkaška bagra. Napali su u četvrtak i to im je prvi dan početka kraja, pljuc!
sumirprimus wrote: ↑20/10/2022 18:27
Morali su putlera dovest u centar za obuku i predstavit najbolje sto imaju
E i ovako dovede ti lolu i kae imal ko sta da pita.
Ako hos da radis zivis normalno naravno da nema pitanja
Zamazivanja očiju ruskoj javnosti. Putin zna sta dobiju mobilisani ruski vojnici.
Last edited by CrveniKuk on 20/10/2022 18:56, edited 1 time in total.
Enerhodar je, naravno, lokacija Zaporiške nuklearne elektrane. Nije u Hersonskoj oblasti. Nije blizu rijeke Dnjepar. Sjajno je vidjeti kako ruske snage napuštaju područje oko fabrike. Osim što je to i više nego malo nervozno. Za Rusiju da preda elektranu izgleda neshvatljivo… osim ako za to mjesto ne planiraju nešto što je gore od granatiranja koje su već učinili.
lajkujMe wrote: ↑20/10/2022 19:41
Ovo nema logike, zasto napustaju Energodar, vidio sam danas takve vijesti.
Iskreno veze nemam sta je posrijedi. I to me brine
lajkujMe wrote: ↑20/10/2022 19:41
Ovo nema logike, zasto napustaju Energodar, vidio sam danas takve vijesti.
Iskreno veze nemam sta je posrijedi. I to me brine
Tacno trebali su to ukri odmah nalupat.
Wait, raazlika je u treningu. Zapadni sistem toliko dominira u odnosu na ork barbarski.
Razliku vidimo izmedju 2104 i 2022. Toliko ih ukri jako lupaju da im se prividja da ratuju s NATOom. Da ratuju zbilja s amerima satrali bi ih za heftu. Ovakve jadne kakvi su a jadni su.