Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
thepatriot wrote: ↑15/10/2022 14:54
Al fakat klix je zajebo cnn u propagandi ovih godina.
Inače, nema kraja ovome, evo sad su rusi imenovali i novog komandanta u Ukrajini, nadimak mu je "Armagedon".
A i ti si se zajebo malo sa svojim podjebavanjem i trolanjem
Dakle ruski web sajt Lenta.ru clanak o Generalu Armagedonu, nadimku koji su mu Rusi dali zbog okrutnosti...
Ukrajinci se bore protiv Rusisticko cetnickih terorista, Ukrajinci brane svoju zemlju i prave plodno tlo za narednu sjetvu suncokreta i psenice. Rusisticki teroristi su jedino korisni za to. Hrana za crve.
Meni je uvijek simpaticno kako gledas konflikt Ukrajinaca i Rusa a tebi se i dalje motaju Srbi po glavi
To samo Srbi mogu biti cetnici je li? Cemu diskriminacija Rusista?
Care moj
Slava Ukrjaini, herojima slava
Da zgaze zgadiju do kraja i oslobode skroz zemlju i naplate sve dugove.
A mordor sto god snadje zasluzili su, i gore.
A i ti si se zajebo malo sa svojim podjebavanjem i trolanjem
Dakle ruski web sajt Lenta.ru clanak o Generalu Armagedonu, nadimku koji su mu Rusi dali zbog okrutnosti...
Ma jok,bolje nek klix objavi,oni svakako kasne s informacijama par dana
kakav ti je to odgovor
ti si napisao ovo
"Al fakat klix je zajebo cnn u propagandi ovih godina.
Inače, nema kraja ovome, evo sad su rusi imenovali i novog komandanta u Ukrajini, nadimak mu je "Armagedon"."
Pa klix je eto objavio, mi smo na temi vec o generalu Armagedonu pisali, da nisi uletio na temu "slavno" ko VDV onomad na Hostomel ne bi od sebe pravio "dvorsku ludu" na ovoj temi, mada vidim po postovima tebe materijalno stanje "handri" i krivis Zelenskog i Ukrajinu za to. Mislim da je krivica za to puno bliza nego sto je Zelenski i Ukrajina...elem mrš na foe...
Kuleba aktivno ukazuje na firme koje su ostale u rusiji i pomazu rezimu. Ja kad stoput blazu stvar kazem za nase ove kazu da sam hejter hehe, doduse sta mi znamo kako se drzava prqvi
Kiril se malo prip'o, pa poš'o paničit, no paniki kirile, himarisana će smirit tvoje strahove. Nego sada za ozbiljno, mogu li ukrajinci slomiti Kherson u narednih recimo mjesec dana.
nOrMaLaC wrote: ↑01/12/2013 21:42
Da li se sprema "Post-Sovjetska" zima u Istočnoj Evropi sa svrgavanjem vlasti u Ukrajini i možda u Bjelorusiji na uzor na one "proteste" što smo viđali u Arapskom svijetu?
Ukrajina kao i ostale zemlje koje su raspadom SSSR i danas muku muče sa ekonomskim tržištem i ostalim problemima kao što su prvenstveno korupcija, ali i jačanje ekstremno desničarske vlasti koja je sve više i više maha uzela u istočnoj Evropi od Mađarske Slovačke pa i djelimično Ukrajinom.
Država Ukrajina je sasatavljena od 78% Ukrajinaca i 22% Rusa. Skoro cijela zapadna Ukrajina je naseljena isključivo Ukrajincima i tu je naravno najmanja podrška trenutnoj vlasti u Kijevu i Janukoviću. Lviv npr. dugo već nije u nekim odnosima sa službenim Kijevom. Ostali dijelovi zemlje, istočni, južni i sjevernidio su tradicionalno "više" okrenuti Rusima i Proruski orijentisani, tako da je to svakako velika potpora Janukoviću...
Šta ćemo vidjeti iz ovih protesta? Lično mislim niša, jer će i ove kao i mnogobrojne ranije policija ugušiti na svojstven način koji priliči Sovjetskom sistemu prvo udri pa pitaj
Kod Ukrainaca barem neke promjene ima i izbori nisu visoko demokratski ko u Rusiji.
Ako narod hoće drugu vlast - bujrum. U Ukraini barem ima šanse da se izabere nova vlast.
"Nas nema 100 ili 200 milijuna, ali želimo da nas se poštuje. Koji smo dogovor prekršili? Jesmo li vas možda na kriv način pozdravili? Uvijek smo poštovali interese našeg glavnog strateškog partnera (Rusije)", rekao je Putinu 70-godišnji Rahmon.
"Želimo da nas poštuju. Vladimire Vladimiroviču, molim vas da ne vodite politiku gdje se prema zemljama srednje Azije ponaša kao da su dio SSSR-a. Uvijek smo najviše poštivali Rusiju. Ali i mi želimo poštovanje! Pa tko smo mi? Aboridžini? Ma dajte", zaključio je tadžikistanski predsjednik.
Ma vidi ti što se tadžikistanac osilio, da nije možda namirisao čuj mene botox, krv ruske nejači
emirolini wrote: ↑15/10/2022 15:39
Nego idemo u Svatove...
Spoiler
Show
Citam neku Twitt analizu americkog generala, kaze Herson je bitan ali Svatova je kljuc rata.
Sto, kako, ne znam.
@emirolini, samo sramota sta pises za Izrael na temi Iran. Kritikovati jednog a hvaliti drugog okupatora je u najmanju ruku neopravdano, da ne koristim kakvu tezu kvalifikaciju.
Last edited by Grean on 15/10/2022 16:01, edited 2 times in total.
Koliko god ruske vlasti bile loše ili nesposobne, niko se ne buni. Oni koji su to mogli priuštiti su pobjegli, a svi ostali se samo valjaju s tim. Zašto?...