Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bossona wrote: ↑05/10/2022 08:32
Opet se šizofreni šmrkavac predozirao pa halucinira,...
Da ga neko hoce upitati za onaj njegov narativ, kako su Bakir i SDA ti koji guraju Komsica? U ovozemaljskoj stvarnosti, Bakir dobio glasova koliko i SDA i nije prosao u predsjednistvo. Dakle SDA glasaci nisu birali Komsica.
ma pusti.BA dobijali one kucice u sokolovic koloniji naotplatu pa pojela inflacija i kupili za 100 maraka a onda prodavali vehabijama za 200 000 maraka i kupovali stanove po lijepoj nasoj, ercegovini a bogumi i po cengic vili i centru.Ugrozba.
Black swan wrote: ↑05/10/2022 13:59
Ja nisam ilidzanski hrvat ja sam s cengic vile
Bio sam podstanar i u hrasnom pa niko nije smatrao da sam iz hrasnog
Kada ti tako sa Čvile razmišljaš po ovim nekim pitanjima šta onda očekivati od nekoga iz Hercegovine koji je Bošnjaka samo na razglednici vidio ili neko iz HR.
Black swan wrote: ↑05/10/2022 13:59
Ja nisam ilidzanski hrvat ja sam s cengic vile
Bio sam podstanar i u hrasnom pa niko nije smatrao da sam iz hrasnog
Kada ti tako sa Čvile razmišljaš po ovim nekim pitanjima šta onda očekivati od nekoga iz Hercegovine koji je Bošnjaka samo na razglednici vidio ili neko iz HR.
U Hr su manje vise normalni. Skutoristan je leglo poskoka.
palermo wrote: ↑12/10/2022 10:56
Sto je ova tema zamrla???
Prosli izbori, Komso/Bake i Covic vise ne trebaju podrsku od Milanovica. Nisu mogli dobiti bolju kampanju nego od Zokija, savrseno odradjeno, Dodo posrednik
Zoki je car.Heftično ima dežurnog dušmana,nekad je to Plenković,nekad ministar odbrane RH,pođahkad Bošnjaci,nerjetko Komšić pa onda nađe nekog iz EU i onda ukrug.
Mene podsjeća na onog Nuriju što je trčo sa limunom u ustima i držo govore.S razlikom što su Nurijini bili smisleniji.
A bas sam se pitao gdje je ovaj gutac srpskoruskih glavica...
Tu je, glibavac, tu je. Nakon sto se jedno vrijeme intenzivno bavio Ukrajinom, i na kraju se isprovaljivao, sad ga malo za promjenu glanca laktaskom kmetu (opet).