Vidis ti moj kurac. Kako ce biti bilo sta legitimno na teritoriji druge drzave? TO JE AGRESIJA! Nema demokratije s takvima kao sto si ti.LonelyWolf wrote: ↑10/10/2022 13:26 Ja koliko vidim Rusija je gađala infrastrukturu a ne civilne ciljeve, što je sasvim legitimno ako se uzme u obzir diverzija koju su Ukri uradili na mostu.
I isto tako, smiješne su kritike koje se odnose na Iran. Oni su saveznici sa Rusima i normalno je da će pomoći jer je i Rusija svaki put uskočila kad je njima trebala pomoć. Da nije tog savezništva davno bi Izrael i USA napali Iran.
Hajmo malo realnosti a ne samo navijanja
Iran je TERORISTICKA ZEMLJA, koja podrzava AGRESORA! Sramim se sto dijelim vjeru s takvim lesinarima.
Jos jedan komentar onog koji misli da je faca ove teme. Ja mislim (ponavljam, moje misljenje) da bi Zelenski bio obicna budaletina da se u sred granatiranja nalazi ispred neke vladine zgrade. Sada ako se kome da istrazivati, neka istrazi, mislim da je platno i bolje da je platno, jer tako mozda jesi stvarno ispred, a mozda si stotinama kilometara negdje drugo.sumirprimus wrote: ↑10/10/2022 14:13vala bas ova im je u rangu one posadi nista![]()
i sace najbolje jediniec, sacemo tek vidit![]()
samo naprijed braco ukri tari zgadiju nemoj stati do granice![]()
Ni da ispravis ovaj komentar, izbrises video