Ukrajina
-
elk
#124251 Re: Ukrajina
Ovaj zadnji pozdrav na njemackom su nacisti koristili milenko
- drug_profi
#124252 Re: Ukrajina
Ma jadno je ovo. Imaju jedan sistem za poslati. Jbt. Njemacka nema na lageru bar nekoliko baterija...
ne samo Njemacka, evo ispada da nema niko, ni Spanci, ni Ameri, ni Norvezani...
Svi kao da prave sisteme samo za poznate kupce i to rade zanatski, rucno...pa treba mjesec za jedan lanser
ne samo Njemacka, evo ispada da nema niko, ni Spanci, ni Ameri, ni Norvezani...
Svi kao da prave sisteme samo za poznate kupce i to rade zanatski, rucno...pa treba mjesec za jedan lanser
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#124253 Re: Ukrajina
imaš već NATO trupe u Poljskoj....ne znam samo u kojim brojevima...al mislim da samo Amera ima između 5 i 10k
- drug_profi
#124254 Re: Ukrajina
Mislim da je 300.000 cifra NATO trupa koje su na Ruskim granicama od Baltika do Ukrajine.JoseMujica wrote: ↑10/10/2022 14:52imaš već NATO trupe u Poljskoj....ne znam samo u kojim brojevima...al mislim da samo Amera ima između 5 i 10k
- agent_zero
#124255 Re: Ukrajina
Znači bjeloruska oligarhija od početka strana u sukobu, sad još otvorenije, a njima nikakve sankcije
- agent_zero
#124256 Re: Ukrajina
Kako da ne, na desetine snimaka postavljeno uništavanja civilne infrastrukture, poginulih i ranjenih civila, i ono dođe i napiše onakav besraman, bestidan i bezobrazan post.
I takvima nešto objašnjavati?
- JoseMujica
#124257 Re: Ukrajina
majke mi tako...bolje da nas karindža Čović nego Cerić i Co...bar smo sa Draganom Čirilicom na zapadu
- agent_zero
#124258 Re: Ukrajina
Također, sve im isto želim što su oni pripomogli da se desi ukrajinskom narodu.sumirprimus wrote: ↑10/10/2022 14:08super posto su saucenici u ovoj barbarskj invaziji nadam se da ce se i njima tamo sve vratiti. do svrgavanja rezima, kako drugacije.
I njima i bjelorusima i svim drugim satrapima fašističke rusije.
- drug_profi
#124259 Re: Ukrajina
wiki kaze da su imali oko 530 tenkova T-72 raznih verzija, ali uglavnom osnovne verzije najvise.agent_zero wrote: ↑10/10/2022 14:59Znači bjeloruska oligarhija od početka strana u sukobu, sad još otvorenije, a njima nikakve sankcije![]()
- drug_profi
#124260 Re: Ukrajina
Ja ne bih da me iko karindža, ali ako moram biti nečiji rob, topovsko meso, onda bolje da sam NATO topovsko meso.JoseMujica wrote: ↑10/10/2022 15:03 majke mi tako...bolje da nas karindža Čović nego Cerić i Co...bar smo sa Draganom Čirilicom na zapadu
- agent_zero
#124261 Re: Ukrajina
Balkan, odnosno ex yu, je najveća pritoka ruskog fašizma, dok se ovdje ne izvrši de-rusifikacija, svi smo u opasnosti.shape of despair wrote: ↑10/10/2022 14:25Čitam na indexu malo komentare i ono je nevjerovatno, sve putkolovers se nakotilo. Raja kliče putinu i napadima
-
kuchibaba
- agent_zero
#124263 Re: Ukrajina
Svako može napraviti profil sa hrvatskim imenom i prezimenom, a index je pun rusočetnika i četnikorusa.sumirprimus wrote: ↑10/10/2022 14:28meni je nevjerovatan broj hrvata koji podrzavaju putina. ja sam mislio da su oni dosta eurocentricniji, ili je to maslo srbijanskih sluzbi, nikad ne reci nikad. doduse i milinaovicu je dodik najblizi saveznik a dodik je putinov izvrsni potrcko ovde.shape of despair wrote: ↑10/10/2022 14:25
Čitam na indexu malo komentare i ono je nevjerovatno, sve putkolovers se nakotilo. Raja kliče putinu i napadima
-
lajkujMe
#124264 Re: Ukrajina
Vrlo interesantno
3 Ru aviona pala u regionu Rostova za 24 sata
Nisu ni Rusi takvi levati u odrzavanju da izgube 3 ptice za 24 sata zbog "kvara"
3 Ru aviona pala u regionu Rostova za 24 sata
Nisu ni Rusi takvi levati u odrzavanju da izgube 3 ptice za 24 sata zbog "kvara"
- Gandalf
#124265 Re: Ukrajina
Nije da ovo nismo očekivali od orka. Ista je to kuhinja kao i kod karadžića i mladića, isti bolesni pogledi na svijet, na komšije, na drugačije od sebe. Veliki junaci kada kontra sebe imaju žene i djecu, dok na frontu redovno dobijaju po njušci. Ukrajinski odgovor mora biti žestok i naravno usmjeren samo na vojne ciljeve. Toliko toga imaju još ukrajinci za uništiti, red bi bio da dobiju više PVO u velikim količinama te naravno avione iz serije F. Ovo je bitka civilizacije i srednjevjekovnog barbarizma, zapad se u ovaj rat mora uključiti ozbiljnije.
Ono što mene zabrinjava, konkretno na našim prostorima, jeste porast broja ljubitelja monstruoznih, diktatorskih režima. Koliko li je samo među nama u BiH, prisutno osim ljubitelja putlera, vučića, orbana, još i ljubitelja nekih iranskih teokrata, kadirovaca i sličnih. Ljudi sa naših prostora, ne prestaju me iznenađivati svojom zadrtošću i idealizacijom najmračnijih režima u svijetu.
Nisu nam valjda bili dovoljni ludaci poput putlera, ološa poput vučića ili orbana, sada je u porastu i divljenje iranskim mulama, ramzanu kadirovu i sličnima. Strašno, zgrožen sam stepenom radikalizacije i količinom iskrenog divljenja, okrutnim diktatorima sa svih meridijana svijeta a koje balkanci generalno ispoljavaju posljednjih godina.
SLAVA UKRAJINI !
Ono što mene zabrinjava, konkretno na našim prostorima, jeste porast broja ljubitelja monstruoznih, diktatorskih režima. Koliko li je samo među nama u BiH, prisutno osim ljubitelja putlera, vučića, orbana, još i ljubitelja nekih iranskih teokrata, kadirovaca i sličnih. Ljudi sa naših prostora, ne prestaju me iznenađivati svojom zadrtošću i idealizacijom najmračnijih režima u svijetu.
Nisu nam valjda bili dovoljni ludaci poput putlera, ološa poput vučića ili orbana, sada je u porastu i divljenje iranskim mulama, ramzanu kadirovu i sličnima. Strašno, zgrožen sam stepenom radikalizacije i količinom iskrenog divljenja, okrutnim diktatorima sa svih meridijana svijeta a koje balkanci generalno ispoljavaju posljednjih godina.
SLAVA UKRAJINI !
Last edited by Gandalf on 10/10/2022 15:13, edited 1 time in total.
-
lajkujMe
#124266 Re: Ukrajina
Jbg kad sam postavljao bilo je frisko tek postavljeno bez komentara sorry ljudi
- JoseMujica
- istra_hr
#124268 Re: Ukrajina
agent_zero wrote: ↑10/10/2022 15:11
Svako može napraviti profil sa hrvatskim imenom i prezimenom, a index je pun rusočetnika i četnikorusa.
X slučajeva je bilo da se tzv. "Hrvoje" zanese i nakon dva-tri posta, omakne mu se ekavica
- agent_zero
- agent_zero
#124270 Re: Ukrajina
Gandalf wrote: ↑10/10/2022 15:12
SLAVA UKRAJINI !
Velika opasnost se nadvila nad svima nama.
-
zigzag
#124271 Re: Ukrajina
Zato su ruske posade tenkova pravo motivisane pa će im ovih 500 komada pravo dobro doći. Samo odlažu potpuni poraz. Ovo raketiranje svakako ništa ne mijenja.drug_profi wrote: ↑10/10/2022 15:05wiki kaze da su imali oko 530 tenkova T-72 raznih verzija, ali uglavnom osnovne verzije najvise.agent_zero wrote: ↑10/10/2022 14:59
Znači bjeloruska oligarhija od početka strana u sukobu, sad još otvorenije, a njima nikakve sankcije![]()
- JoseMujica
#124272 Re: Ukrajina
da da da i to u svim etničkim grupama i socijalnim slojevima...čak se iznenadim da toga ima i kod nekih zagriženih liberalaGandalf wrote: ↑10/10/2022 15:12 Nije da ovo nismo očekivali od orka. Ista je to kuhinja kao i kod karadžića i mladića, isti bolesni pogledi na svijet, na komšije, na drugačije od sebe. Veliki junaci kada kontra sebe imaju žene i djecu, dok na frontu redovno dobijaju po njušci. Ukrajinski odgovor mora biti žestok i naravno usmjeren samo na vojne ciljeve. Toliko toga imaju još ukrajinci za uništiti, red bi bio da dobiju više PVO u velikim količinama te naravno avione iz serije F. Ovo je bitka civilizacije i srednjevjekovnog barbarizma, zapad se u ovaj rat mora uključiti ozbiljnije.
SLAVA UKRAJINI !
-
statixx
#124273 Re: Ukrajina
Ocito zlocinci namjeravaju da stanovnistvo Ukrajine drze u mraku, hladnoci i bez vode.
- agent_zero
#124274 Re: Ukrajina
Putin zaprijetio Kijevu: Ako se pokušaji napada na Rusiju nastave, odgovor će biti još oštriji
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/puti ... /221010084
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/puti ... /221010084
-
lajkujMe
#124275 Re: Ukrajina
Jesmo, uvijek takvi bili, i ne pricam samo o srbima i hrvatima medju bosnjacina mnogo mnogo takvih ima.Gandalf wrote: ↑10/10/2022 15:12 Nije da ovo nismo očekivali od orka. Ista je to kuhinja kao i kod karadžića i mladića, isti bolesni pogledi na svijet, na komšije, na drugačije od sebe. Veliki junaci kada kontra sebe imaju žene i djecu, dok na frontu redovno dobijaju po njušci. Ukrajinski odgovor mora biti žestok i naravno usmjeren samo na vojne ciljeve. Toliko toga imaju još ukrajinci za uništiti, red bi bio da dobiju više PVO u velikim količinama te naravno avione iz serije F. Ovo je bitka civilizacije i srednjevjekovnog barbarizma, zapad se u ovaj rat mora uključiti ozbiljnije.
SLAVA UKRAJINI !
Koji zele jakog covjeka cvrste ruke da nam bude vodja.
Jebo ljudska pravq i demokratiju
Da nam je neko ko Tito... ko Putin, ko Erdogan.
Nas narod samo tako zamislja uspjesnu i jaku vlast i drzavu
Ovo znam kroz diskusije s ljudima na sve tri strane i to dugo godina nema cak ni veze s Putinom i slicno.
Vrlo amo degradirana drzava i vlast i vec polako moze se sigurno reci da je EU projekat propao na tlu BIH ali i sire na Balkanu.
Eto gledajte Vucica on pazljivo imitira Putina, Erdogana, Orbana a narod samo sto nije svrsio na njega.
U BIH imas isto s SNSD i HDZ koji vladaju od 1992 za HDZ i 2006 SNSD.
Jedino jos u bosnjaka se koprca opozicija